Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Protektorok

- - - - -

• Please log in to reply
1113 replies to this topic

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
ja éscimet majd késöbb írok

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
én láttam motoros újságban danises másolat felsõtestvédõt 26ért csak fekete és nembiztos hogy tuti véd de szerintem jó megkell nézni!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tegnap 3 motoros boltban voltam, de sehol nem volt felsõtest-védõ. Vagyis csak a merev mellénykék voltak. Aszonták a suitból van nagyon drága 40-ért (de most nincs), meg olcsó 15-ért (most épp kifogyott), meg nagyon jó ár/érték arányú 30-ért (ebbõl jelenleg nem van), egyébként pedig ne reménykedjek, mert az enduro-s srácok filigrán kis fickók, és a 48-as karomra nemigen fog felmenni az XXL-es se (bár ilyet egyébként sem gyártanak). Viszont vannak nagy méretû bõrdzsekijeik, direkt nagydarab, csopperes fiúknak... Megjegyzem a motoros boltokban mindig jófej eladók vannak. :D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
CSAK VOLT! ;D

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
báz, ez a kona nagyon hujén néz ki! és a térgyet csak teljesen szembõl, elég kicsi helyen védi!! oldalról már kevésbé! :(

no de sebaj, nekem amugy is Fox 911 van...bebebe!!! :P ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
NNa.A képen lévõ a sima,nekem a ventillator van.( tartó alapján :) )A 911 télleg fainul néz ki,bár magasabb árkategóriásból inkább a Kona a bejövõs nekem,annál jobbat még nem láttam (csak hülye voltam,és nem vettem,amikor lett volna olcsón,nem úgy,mint a haverom ).

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

ppüsi! Ez lenne az a 911-es?
Feltöltött kép

nem. ez a sima, vagy a ventillator. A 911 sokkal menõbben néz ki! :)

http://www.foxsecure...29018-001&Cat=B

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
na én is vettem magamnak még elsõnap ahogy lehetett kapni egy 661es kis bilibukot az olcsobbikat 5900ért és nagon megérte!!!ajánlom mindenkinek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ppüsi! Ez lenne az a 911-es?
Feltöltött kép
Mert ha igen,akkor nekem is ilyen van! :) Frissen vettem (az elõzõ tulajtól,Majortól ;D ),és izibe ki is próbáltam,csak nehéz úgy véleményt mondani,h tudod,át van alakítva a boltihoz képest,ezen van +1 tépõzár odafent,ami nagyon jól jön,nem is csúszott le 1x sem.Talán csak egy kicsit meleg.De melyik védõ nem az ???

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Na, most már nekem is van Fox 911 térd+lábszárvédõm!! Yeah!!

Üdvözöllek a klubban..:) probaltad mar? nekem nagyon bejott...:) Hetvegen tekertem le benne 50 kmet...es total kenyelmes volt...haverom meg nem hozott se bukot, se vedoket, es akkorat perecelt, hogy hajnali egyig a korhazban voltam vele...:(

szoval, leszarom, hogy ki mit gondol, sztem baromi fontos a vedo cucc! eleg ha egyszer szerencsetlenul esel vele, akar a varosban egy patkanal, inkabb legyen rajtad, mint hogy az orthopedian koss ki...:(

szal Terminator Power!!!! :D

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts

ezen mi olyan vicces??

Állítólag Terminátor vagyok benne, he-he!! >:(Komolyan, mint az óvodások!!! >:( >:(

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
ezen mi olyan vicces??

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Na, most már nekem is van Fox 911 térd+lábszárvédõm!! Yeah!!

Basszus, felpróbáltam bent a cégnél és lazán kiröhögött mindenki!! Kicsit felb@szták az agyamat, de aztán rájöttem, hogy hiába magyaráznék el nekik bármit is!! Felesleges... ::)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Köszike Shaun!Jövök egy sörrel! :-*

Amúgy a Comp sisakot veszem meg, igaz kicsit drágább, mint amire számitottam, mert azt hallottam hogy 15 ezer.Na mind1 valahogy kiköhögöm azt a 20 ropit.
Köszi a segitséget.

Spaz

Spaz

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Helló !

én tegnep vettem ilyen 661 race cuccot a Super Pole-ban,
iljics még frissibe látta ;D ;D
egész kúltúrált, még hálos kis zsákot is adnak mellé amiben lehet tárolni ;D
Majd irok ha bepróbáltam élesben.

üdv:

----------Spaz-------------

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Hali Tomka!

Az a védõ a 661 Race és szerintem nem nagyon fogsz véleményt kapni róluk, mert még csak most jöttek be a cuccok az országba!

Egyébként, ha visszaolvasol, mindenki rá van cuppanva a 661 cuccokra!! Talán az áruk miatt?? ;D

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Hello Mindenkinek!

Vett már valaki a 9900Ft-os 661 térd és sípcsontvédõt.
Ha igen írja már le lécci hogy milyen a cucc.
Köszi

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
És a Gyapi is tud szerezni, nekem pl. olcsóbban most.

Tel: 316-68-00 És ez is Török utca

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
(1) 336-09-58
(1) 336-09-59

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Az AXO bolt telefonszáma kellene ahol a 661 bukókat lehet venni (asszem a török utcai)
Köszike