Jelentkezz be Regisztrálj

Protektorok
Írta 2006. szeptember 19. - 20:54

Írta 2006. szeptember 17. - 19:18

Írta 2006. szeptember 17. - 17:19

Milyen felsõtestvédõ protektort vegyek???
Vértet(keményhéjú,pl.:661 defender) vs. protektrormellény(pl.:551 sp-2 steve) ????
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2006. szeptember 10. - 15:30

Egyébként egyre inkább kacsintgatok a 2-részes megoldás felé, hiszen nem DH-ra és FR-ra fogom használni, tehát teljesen fölöslegesnek tartom ezeket az atombrutál egész lábat védõ cuccokat.
Street-hez, dirt-höz tökéletes lenne a kétrészes is....szerintem....

Azért még várom a válaszokat....
Írta 2006. szeptember 01. - 21:21

Írta 2006. szeptember 01. - 19:55

déisz
fox north sohore
ezek beváltak
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2006. szeptember 01. - 19:47

A lényeg, hogy az új mindenféleképpen hosszabb lesz, mert ezzel voltak kellemetlenségek...
Kétféle megoldáson törtem a fejem:
- 1 db jó hosszú protektor, ami védi a térdem és a sípcsontom is teljes hosszában.
- 1 db térdprotektor és 1 db sípcsontvédõ cucc.
Anyagilag durván hasonló lene, mert 1 megbízható "teljes lábas" protektor 20 róka körül mozog, míg a sípcsontos + térdes verziónál 10 + 10 (durván ennyiért szoktam látni õket), tehát az ár mind1....szerintem (meg ha az egészségrõl van szó, nem szabad spórolni)
Használhatóságban az utóbbi jobban variálható (dirtözni csak a térdvédõt veszem fel, crankflipekhez csak a sípcsontvédõt, stb.), de lehet hogy csúszkálna, nem férnének el egymás mellett normálisan, stb. Szóval mi a véleményetek...
Ja, és szerintetek milyet keressek? A Fox-ról tudom, hogy megbízható, de ennek el is kérik az árát...a Gryphus-ról is jókat hallottam, a Sixsixone...hát...a kesztyûik elég gyengék, de talán sípcsontvédõkben maradandóbbat alkottak...a Lizard Skinsrõl is csak jókat tudok mondani...szóval, szerintetek ???
Írta 2006. augusztus 23. - 18:41

Írta 2006. augusztus 23. - 16:08

a kilógó derék az tényleg idegesitõ lehet, tehát a hosszabbat veszem meg és lesz@rom azt az 5 ezer különbözetet. a párnás nacit én is néztem, de mivel nem esek sokat, egyenlõre még hanyagolom. azért szeretnék védõ cumókat, h bátrabban menjek, mert egy szál bukó-kesztyû-térd lábszárvédõ kombó azért nem egy életbiztositás ha elszállsz kanyarban. ha nyakig be vagy öltözve az se, de mindjárt jobb érzés ha tudod h van valami a fa és közted a pólódon kívül.
a meleg nem zavar, mert pólóban is megdöglök 40 fokban.
köszi a válaszokat, szerintem pressure suit lessz a nyerõ!
Írta 2006. augusztus 23. - 10:32

Írta 2006. augusztus 23. - 09:44

Õ belülrõl húzza a fox fejes tépõzárat felül
http://feketefenyo.hu/demo/joota.jpg
ááá remek nagyon köszi,bár asszem eddig is igy volt rajtam...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. augusztus 23. - 08:57

azért szerintem egy délutáni lejtõzéshez enyire nem kell beöltözni,ez kissé már túlzás talán.
Délutáni lejtõzésre szolidabban szoktam beöltözni. Ha meg esek - ami elég ritkán fordul elõ - akkor annak megadom a módját.

vendég_nhunor_*
Írta 2006. augusztus 23. - 08:43

. a pressure suit meg kb 5-10 centivel hosszabb deréktájon, mint a másik kettõ, de a gerincvédõ full egyforma és szerintem az a legfontosabb. az a pár centis hossz meg szerintem nem számit sokat.
nekem sp2 steve volt, nagy méretû- lötyögött egy kicsit rajtam oldalt, de hosszban még így is rövid volt... baromi zavaró, hogy tekerésnél felcsúszott, kilógott a derekam...
és nem hiszem, hogy jól védene...
szóval _mindenképp_ a hosszabbat vegyed !!!
Írta 2006. augusztus 23. - 01:16

Írta 2006. augusztus 23. - 01:06

szal ha egy fotot tudnál tolni az egyikröl és írd is oda hogy az meik
köszi
Írta 2006. augusztus 23. - 00:39

Fox Launch Knee

A haveromnak ez:
Fox Northshore

Az Õ lába izzad alatta, az enyém meg vérzik. ;(
Írta 2006. augusztus 22. - 22:37

Menj el, próbáld fel! A 661-nak van párnázott nacija a DH sort alá, így még az is elõfordulhat, hogy az eredetileg kinézett modellek valamelyike is megfelel a nadrág combóval.
Saját tapasztalatból azt mondon, hogy fullface+páncél(könyök/alkar védõvel)+párnázott naci+térd/sípcsontvédõ+csuklórögzítõ+rendes DH kesztyû. Ezzel minimalizálhatód a sérüléseket, de persze ezzel sem leszel halhatatlan.
azért szerintem egy délutáni lejtõzéshez enyire nem kell beöltözni,ez kissé már túlzás talán.
aztán jól belerugsz bokával a hajtómûbe és szilánkosra törik

Gladiator az?ha igen akor vedd meg 20ért,nekem az ujabb volt,de eddig a legjobb amit próbáltam.
A linkelt axo is jó,az van most csak rövidujúba,simán jó,bár ritkán van rajtam,szellõdzik is rendesen.
Arra meg szarjál hogy nyáron mikor 40fok körül van meleg-e,mert minden az lessz...
Fox North Shore lábszártérdvédõt használ valaki?
Írta 2006. augusztus 22. - 22:29

Szerintem meg ne ess:D
Legjobban teszed ha otthol maradsz a puha ágyban kakaót szürcsölsz, akkor nem kell nagyobb védelem mint amit a párna nyújtatni tud!

Írta 2006. augusztus 22. - 21:50

Írta 2006. augusztus 22. - 21:41