Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Protektorok

- - - - -

• Please log in to reply
1113 replies to this topic

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Császtok ez az elsõ üzenetem és azt kérdezném hogy milyen méreteket használnak térd,-sípcsontprotektorokhoz.mert az a helyzet h most kezdem így igazán az ugrálást és tegnap a pedálom csontig hatolt miután lecsúszott róla a lábam.naszoval 182 centi és 68 kiló vagyok.a foci miatt izmosak a lábaim(nem nagyon)szóval a kérdés mekkora lehetene nekem jó?kinéztem már a sixsixone VEGGIE WRAP SHIN nevû bigyuszt a méretekre azt irják hogy S-L-ig. ??

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
keményhéjút felejtsd el, bringához nem való.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hello!
Milyen felsõtestvédõ protektort vegyek???
Vértet(keményhéjú,pl.:661 defender) vs. protektrormellény(pl.:551 sp-2 steve) ????

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Ennál azért KICSIT több hozzászólást vártam....na mind1:chin:
Egyébként egyre inkább kacsintgatok a 2-részes megoldás felé, hiszen nem DH-ra és FR-ra fogom használni, tehát teljesen fölöslegesnek tartom ezeket az atombrutál egész lábat védõ cuccokat.
Street-hez, dirt-höz tökéletes lenne a kétrészes is....szerintem....:)
Azért még várom a válaszokat....

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
a 661 vedoi is eleg jok, haverom is ugy hasznalja, hogy kulon terdvedo, kulon sipcsontvedo, es neki bevallt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
roach
déisz
fox north sohore

ezek beváltak

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

• vendég
Nekem eddig is volt protektorom (Fox Ventillator), de most szeretnék 1 újba beruházni, mert az mostani túl rövid (kb. a sípcsontom fele alá ér) meg már nagyon el van nyúzva.
A lényeg, hogy az új mindenféleképpen hosszabb lesz, mert ezzel voltak kellemetlenségek...
Kétféle megoldáson törtem a fejem:
- 1 db jó hosszú protektor, ami védi a térdem és a sípcsontom is teljes hosszában.
- 1 db térdprotektor és 1 db sípcsontvédõ cucc.
Anyagilag durván hasonló lene, mert 1 megbízható "teljes lábas" protektor 20 róka körül mozog, míg a sípcsontos + térdes verziónál 10 + 10 (durván ennyiért szoktam látni õket), tehát az ár mind1....szerintem (meg ha az egészségrõl van szó, nem szabad spórolni)
Használhatóságban az utóbbi jobban variálható (dirtözni csak a térdvédõt veszem fel, crankflipekhez csak a sípcsontvédõt, stb.), de lehet hogy csúszkálna, nem férnének el egymás mellett normálisan, stb. Szóval mi a véleményetek...
Ja, és szerintetek milyet keressek? A Fox-ról tudom, hogy megbízható, de ennek el is kérik az árát...a Gryphus-ról is jókat hallottam, a Sixsixone...hát...a kesztyûik elég gyengék, de talán sípcsontvédõkben maradandóbbat alkottak...a Lizard Skinsrõl is csak jókat tudok mondani...szóval, szerintetek ???

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
teny, hogy kell a vedocucc, de tudni kell a hatarokat is, en is szeretnek majd mellvertet

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
ezv a murphy-s dolgot már én is tapasztaltam
a kilógó derék az tényleg idegesitõ lehet, tehát a hosszabbat veszem meg és lesz@rom azt az 5 ezer különbözetet. a párnás nacit én is néztem, de mivel nem esek sokat, egyenlõre még hanyagolom. azért szeretnék védõ cumókat, h bátrabban menjek, mert egy szál bukó-kesztyû-térd lábszárvédõ kombó azért nem egy életbiztositás ha elszállsz kanyarban. ha nyakig be vagy öltözve az se, de mindjárt jobb érzés ha tudod h van valami a fa és közted a pólódon kívül.
a meleg nem zavar, mert pólóban is megdöglök 40 fokban.
köszi a válaszokat, szerintem pressure suit lessz a nyerõ!

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
mondjuk azert nem art, ha van az emberen vedocucc, es persze morphi torvenye, hogy akkor esel, amikor nincs rajtad semmilyen vedocucc

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Õ belülrõl húzza a fox fejes tépõzárat felül
http://feketefenyo.hu/demo/joota.jpg

ááá remek nagyon köszi,bár asszem eddig is igy volt rajtam...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

azért szerintem egy délutáni lejtõzéshez enyire nem kell beöltözni,ez kissé már túlzás talán.

Délutáni lejtõzésre szolidabban szoktam beöltözni. Ha meg esek - ami elég ritkán fordul elõ - akkor annak megadom a módját.:D

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég

. a pressure suit meg kb 5-10 centivel hosszabb deréktájon, mint a másik kettõ, de a gerincvédõ full egyforma és szerintem az a legfontosabb. az a pár centis hossz meg szerintem nem számit sokat.

nekem sp2 steve volt, nagy méretû- lötyögött egy kicsit rajtam oldalt, de hosszban még így is rövid volt... baromi zavaró, hogy tekerésnél felcsúszott, kilógott a derekam...
és nem hiszem, hogy jól védene...
szóval _mindenképp_ a hosszabbat vegyed !!!

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Õ belülrõl húzza a fox fejes tépõzárat felül
http://feketefenyo.hu/demo/joota.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no cask azért kérdeztem mert nekem is az van csak kivágtam a jobb/ball cimkét belõle és érdekelne h meik meik :D
szal ha egy fotot tudnál tolni az egyikröl és írd is oda hogy az meik

köszi

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Nekem ez van:
Fox Launch Knee
Feltöltött kép

A haveromnak ez:
Fox Northshore
Feltöltött kép

Az Õ lába izzad alatta, az enyém meg vérzik. ;(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Menj el, próbáld fel! A 661-nak van párnázott nacija a DH sort alá, így még az is elõfordulhat, hogy az eredetileg kinézett modellek valamelyike is megfelel a nadrág combóval.
Saját tapasztalatból azt mondon, hogy fullface+páncél(könyök/alkar védõvel)+párnázott naci+térd/sípcsontvédõ+csuklórögzítõ+rendes DH kesztyû. Ezzel minimalizálhatód a sérüléseket, de persze ezzel sem leszel halhatatlan.

azért szerintem egy délutáni lejtõzéshez enyire nem kell beöltözni,ez kissé már túlzás talán.
aztán jól belerugsz bokával a hajtómûbe és szilánkosra törik :D

Gladiator az?ha igen akor vedd meg 20ért,nekem az ujabb volt,de eddig a legjobb amit próbáltam.
A linkelt axo is jó,az van most csak rövidujúba,simán jó,bár ritkán van rajtam,szellõdzik is rendesen.
Arra meg szarjál hogy nyáron mikor 40fok körül van meleg-e,mert minden az lessz...

Fox North Shore lábszártérdvédõt használ valaki?

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts

Szerintem meg ne ess:D

Legjobban teszed ha otthol maradsz a puha ágyban kakaót szürcsölsz, akkor nem kell nagyobb védelem mint amit a párna nyújtatni tud! :D

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

de ez a konnyebb fele a dolgoknak :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.