Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Protektorok

- - - - -

• Please log in to reply
1113 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Értelemszerûen én sem azt mondtam, hogy a mûa rátéteket otthon meg tudná normálisan/egyszerûen csinálni.Ha elolvasod akkor látni fogod. Én csak azt utálom, amikor vki felvet vmit és egybõl átfogóan lehurrogják, hogy mert az hülyeség. Amit te pont csináltál, anélkül hogy kicsit is belegondoltál volna.(Persze én vagyok aki nem gondolkozik, csak közhelyeket ír) Gatyót meg most már érdekes módon a hülye is tud otthon... Én is írtam hogy nem fullfacet kell varrni. Sztem meg az számít protektornak, amit azért veszek csak magamra, hogy védjen. Sztem a egy külön stoppolt gatyó beletartozhat nyugodta az említett "védõcucc" kategóriába. És ez most nem szõrszálhasogatás akar lenni, csak utálom ha értelmetlenül/hülyén oltják az embert.

LL:Ez pedig pont az a duma, hogy ha erre volt pénze akkor arra is van.Pedig nagyon nem igaz.Ha már arra elköltötte, akkor nem biztos hogy maradt erre.Érted?;):)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hamár a bringára van x+ezer, akkor legyen a protektorra is x-ezer.

esetleg nem kell pizzázni/kólázni/mozizni/stb.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Tudod nem mindenki úgy áll hozzá mindenhez hogy megveszi.Egy csomó mindent meg lehet sokszor legalább annyira jól csainálni mint amit a boltban kapsz. Azért mert egyesekbe semmi kreativitás nem szorult, és nem tudja elképzelni hogy ami házi az jó is lehet... Ezzel most nem azt mondom hogy varrjon magának fullface bukót, de sztem nem kell egybõl hülyének nézni vkit mert meg saját maga szeretne elkészíteni vmit.A puha keményszivaccsal párnázott protektorok elkészítését pl egyálalán nem tartom lehetetlennek. Bár igaz, mi a ráknak csináljon az ember akármit, ha bemehet a boltba és csak simán meg is veheti...

na akkor most gondold el ezt légyszives, és ne ilyen közhelyeket írj.
mert ez az!

gondold ki hogy a szivacs milyen erõvel fogja védeni a könyökét egy jövõ szikla ellen
ha csak a párnázás lenne a lényeg elég lenne ha mindenki meghízna, és nem lenne gond
de gondolom nem fog hazamenni és kis láboskában mûanyagot melegíteni majd a könyökére önteni hogy megkeményedjen adott formára.
ezt a kreatívságos dolgot meg nem veszem magamra, max megmosolygom eme kifakadásodat.

amúgy lehet házilag készíteni.
nézd meg a gryphus védõket!
házilag kezdték. magyar termék.

és védõkrõl beszéltem most nem szivacsgatyóról, mert azt a hülye is tud magának varrni otthon.
de akkor újra:

béléses gatyót igen, érdemes csinálni, oda teszel benne kis +anyagokat ahova neked szükséged van rá, de protektorokkal inkább ne próbálkozz, a bolti mindenképpen jobban fog védeni.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

és azt akarod hogy valami meg is védjen?
nincs pénzed vagy ennyire unatkozol?

Tudod nem mindenki úgy áll hozzá mindenhez hogy megveszi.Egy csomó mindent meg lehet sokszor legalább annyira jól csainálni mint amit a boltban kapsz. Azért mert egyesekbe semmi kreativitás nem szorult, és nem tudja elképzelni hogy ami házi az jó is lehet... Ezzel most nem azt mondom hogy varrjon magának fullface bukót, de sztem nem kell egybõl hülyének nézni vkit mert meg saját maga szeretne elkészíteni vmit.A puha keményszivaccsal párnázott protektorok elkészítését pl egyálalán nem tartom lehetetlennek. Bár igaz, mi a ráknak csináljon az ember akármit, ha bemehet a boltba és csak simán meg is veheti...

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Részben unatkozom, részben pedig nincs kedvem 10 ezret kiadni ezért :
(könyök-térd és egyéb védõket megveszem, mert az bonyolultabb és ráadásul olcsóbb)

http://www.sixsixone...d=35&cid=3&tp=b

amire látok reményt, hogy házilag is meg lehet csinálni legalább ilyen jól. Ráadásul efölé még veszek rövid/hosszú nadrágot, így a kinézete sem olyan fontos...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és azt akarod hogy valami meg is védjen?
nincs pénzed vagy ennyire unatkozol?

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Vki csinált már otthon, házilag védõcuccokat?

Könyök-alkarvédõ, nadrág ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nyáron csak kigombolod, és szellõzöl, szal semmi gond akkor.
télen meg úgyse nagyon vetkõzöl le érte legalábbis nekem több idõ levetkõzni mint hogy bárhova eltekerjek, és melegít is

amúgy kb egy közepes méretü hátizsáknyi a cucc, a gerincvédõ és egyéb formájú müanyag cuccok miatt elég nehezen hajtohatható....

zord

zord

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
lehet, h hülye kérdés, de egy ilyen felsõtest védõt (pl pressure suit) mennyire lehet kicsire összehajtani/gyûrni... merthogy nem szívesen tolnám fel benne a gépet, de fönt felvenném :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Használ valaki hasonló betontangát? venni akarok ilyen protektorgatyót, vannak tapasztalatok vagy oldjam meg magam :)

http://www.superpole...=151&cid=3&tp=b

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Kiszellõzik az ember agya....:)

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
ááááááááá. fúrná át a szíveteket a kormány. haggyuk már abba. AKI NEM HORD BUKÓT ÉS NEM IS AKAR AZ HAGYJA EL A TOPICOT.

"Én nemtom hány ezer éve sétálok és még nem kopott le a lábam, énmeg nemtom hány éve nem biciklizek ûber giga nagy városban mindennap ezerrel de julcsitól hallottam, hogy a géza aszonta, hogy a híradóban láttuk, hogy megint ennyit elbasztak, pedig gyalog volt és a sisakjába szart éppen,... "

nem tök mindegy?

AKI NEM HORD BUKÓT ÉS NEM IS AKAR AZ HAGYJA EL A TOPICOT.
(mert nincs érv a világon, ami a bukó ellen szól. ember: ez véd, nem ellenség)

és lelõhettek, de így gondolom.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
sztem meg mindenki azt csinál amit akar, de a bukónemhordós ideológiát ne reklámozzuk már....
köszi
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

kedves málna, akkor ezt ki írta? merthogy ez nekem nagyon biztosíték szerûnek tûnik ;) de továbbra is csak örülök ha kevesebben vannak a fogasnál

endroo: nos, miután leírtam a "megfejtést", igazán nem nehéz értelmezni, hogy mit írtam ;) sajnos ebben többet nem tudok segíteni...

menjetek el biciklivel a városba, télen-nyáron és majd 1 éve múlva megbeszéljük

minden más területén alapkövetelménynek tartom a bukót, sõt, ha valaki országútival teper városban, már ott sem árt gondolkodni rajta (fixiseknek fõleg :D)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

érdekes, 3 éve járok nap mint nap városban, télen nyáron, sokat, nem csak fogas-haza viszonylatban és nem ütöttek még el..

kedves málna, akkor ezt ki írta? merthogy ez nekem nagyon biztosíték szerûnek tûnik ;) de továbbra is csak örülök ha kevesebben vannak a fogasnál

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Azon már elgondolkodtak az "ellenzõk", hogy a pártolók hozzászólásait mi is motiválja valójában?:chin:

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
az, hogy nem ütöttek eddig el nem biztosíték semmire
csak arra, hogy nem vagyok áldozattípus (már ha van olyan)
meg talán van valami fogalmam a városi közlekedésrõl, kerékpárral

a bukóhordás jó dolog, népszerûsíteni kell, de nem kéne evidenciaként kezelni (kivéve terepen)
ennyi..

de tényleg ne vegye senki magára a témát, nem muszáj erre válaszolni

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hüyyyén érzem magam.Egy véleményen vagyok a nagy Endroo-val - pedig csak ~18 éve sétálok.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
31 éve sétálok és még nem ütöttek el, akkor ez biztosíték arra, hogy sose nem is fognak. azt szeretem hogy tényleg frankón meg tudjátok ideológizálni a bukónemhordást. :rolleyes:

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Csak annyit hogy nekem itthon 3 bukom is van ebbõl 2 full face.
Kell a bukó. Nekem már vagy 4x megmentette az életemet. De ti tudjátok...
Mindenesetre a fullface azóta kell, mióta 6 öltéssel összevarrták a számat belül. Kitört a villa a dörtön... az inyemet visszavarták az alsóajkamhoz. :D Kellemes!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor