LL:Ez pedig pont az a duma, hogy ha erre volt pénze akkor arra is van.Pedig nagyon nem igaz.Ha már arra elköltötte, akkor nem biztos hogy maradt erre.Érted?

Tudod nem mindenki úgy áll hozzá mindenhez hogy megveszi.Egy csomó mindent meg lehet sokszor legalább annyira jól csainálni mint amit a boltban kapsz. Azért mert egyesekbe semmi kreativitás nem szorult, és nem tudja elképzelni hogy ami házi az jó is lehet... Ezzel most nem azt mondom hogy varrjon magának fullface bukót, de sztem nem kell egybõl hülyének nézni vkit mert meg saját maga szeretne elkészíteni vmit.A puha keményszivaccsal párnázott protektorok elkészítését pl egyálalán nem tartom lehetetlennek. Bár igaz, mi a ráknak csináljon az ember akármit, ha bemehet a boltba és csak simán meg is veheti...
és azt akarod hogy valami meg is védjen?
nincs pénzed vagy ennyire unatkozol?
kedves málna, akkor ezt ki írta? merthogy ez nekem nagyon biztosíték szerûnek tûnik
de továbbra is csak örülök ha kevesebben vannak a fogasnál
kedves málna, akkor ezt ki írta? merthogy ez nekem nagyon biztosíték szerûnek tûnikérdekes, 3 éve járok nap mint nap városban, télen nyáron, sokat, nem csak fogas-haza viszonylatban és nem ütöttek még el..
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor