Jelentkezz be Regisztrálj
Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.
Posted 2011. July 27. - 13:18
Posted 2011. July 26. - 23:00
Kontakt: t101.bence kukac gmail pont com
Posted 2011. July 25. - 22:42
privibe
Posted 2011. July 25. - 16:38
Posted 2011. July 21. - 11:52
Posted 2011. July 19. - 21:02
A Harang mellett meg vannak profik, akik megmondják mit kell csinálnia:D
ez így megnyugtató
Posted 2011. July 19. - 20:50
Posted 2011. July 19. - 20:09
Posted 2011. July 13. - 18:54
További részletek itt: Nyílt pályabejárás szombaton | Trans Hungária Maraton
Üdv,
Fetzer Robi
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 12. - 10:59
Posted 2011. July 12. - 01:24
Egyáltalán nem szapuljuk egymást, csak eloszlattuk a felhõket a nagy svéd versenyzõ mítosza elõl, amin szerintem õ is csak mosolygott.
Rossz a kérdés (vagy pont jó ).
Jani utólagos engedelmével bemásolom ide azt a privát levélváltásunkat, amit nemrég folytattunk, mert úgy gondolom, olyan témákat érint a THM-mel kapcsolatban, mely mindenkit érdekelhet!
"Szia Robi!
Errõl a kérdésrõl az jutott eszembe, hogy beszéltem több hosszútávossal errõl a versenyrõl és több oka van, hogy miért nem neveztek. Az egyik, hogy elsõ rendezés és nem akarnak kísérleti nyulak lenni. Másik ok, kevés a nevezõ és félnek attól, hogy elmarad. Harmadik ok, 4 nap végigversenyzése mindennel együtt elég sokba kerül. Negyedik ok, következõ héten Mátra maraton és nem lehet rendesen regenerálódni addig.
Jani"
"Szia Jani!
Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a véleményeket!
Igen, ismerjük mi is ezeket a az érveket.
A kísérleti nyúllá válástól való félelemmel nem tudunk mit kezdeni, csak azt tudjuk hangoztatni, Magyarország legismertebb maratonos rendezõi fogtak össze, hogy ez a verseny megvalósuljon: Harang, Tarnai Csaba, Ali Csaba (a Mátra Maraton kitalálója), mellettük Pálos Pisti neve sem ismeretlen a bringások között - és még sokan, akiknek 10 év tapasztalata van a szervezésben. Értjük a félelmet az elsõ versenytõl, de bízunk abban, hogy akik bíznak bennünk, azok majd jó hírét viszik a rendezvénynek, és jövõre mindenki azt fogja gondolni, ezt nem szabad kihagyni. Viszont még egy elsõ THM nem lesz, a dicsõség azoké lesz, akik az úttörõi voltak (lesznek) az elsõ többnapos magyar mtb-versenynek.
A nevezõszám miatt biztosan nem marad el a verseny! Nem csinálunk presztizskérdést abból, hányan indulnak, tisztában vagyunk vele, hogy minden kezdet nehéz. Mindenképp megtartjuk, a visszalépés sokkal nagyobb blamázs lenne, mint azon aggódni, hányan lesznek a rajtvonalnál. Ami egyébként nem is olyan kevés, a sportaktiv.hu oldalon lévõ szám csak azt mutatja, hány "egység" nevezett vagy fizetett már be, a tényleges indulói létszám a duók és csapatok miatt lényegesen több, mint ami két számot mutat az oldal.
Anyagiak: igen, tudjuk, nem kevés a nevezési díj, de igyekeztünk ezt szolgáltatásokkal kompenzálni: mez (nem póló!), csomagszállítás, reggeli, vacsora, frissítõállomások, kemping, pálya, idõmérés, eü-biztosítás, díjazás, stb., a honlapon elég részletesen fent van. (Nem szoktuk hangoztatni, és nem is lehet itthon feltétlen érv, de még így is alatta vagyunk a legtöbb, több szakaszból álló versenynek.) És ahogy a reklám is mondja: az élmény megfizethetetlen! :-)
Mátra Maraton: sûrû a versenynaptár, nehéz négy napra megfelelõ idõpontot keresni, bízunk abban, hogy az újdonság ereje többeket felénk terel. Szerencsére már jópáran vannak ilyenek. :-)
Remélem, sikerült néhány kételyt eloszlatnom, és minél többen döntötök az indulás mellett!"
Üdv,
Fetzer Robi
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 09. - 21:53
Itt most ne egymást szapuljuk! Inkább azt mondd, Te be mered-e vállalni a Trans Hungáriát? Mert Gergõ igen!
Fetzer Robi
Ez jogos, én nem annak szántam, bocsánat
Egyáltalán nem szapuljuk egymást, csak eloszlattuk a felhõket a nagy svéd versenyzõ mítosza elõl, amin szerintem õ is csak mosolygott.
Tényleg Jani, gyere már el, ugyan az, mintha minden nap edzenél egy kicsit intenzívebbet! Úgy is minden nap edzel, én tudom!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. July 09. - 15:04
Itt most ne egymást szapuljuk! Inkább azt mondd, Te be mered-e vállalni a Trans Hungáriát? Mert Gergõ igen!
Fetzer Robi
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 09. - 13:56
Az jó eredmény? Tõlem kapott fél órát és én sem vagyok erõs (ez persze csak viszonyítás kérdése).
Fetzer Robi
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 09. - 00:18
Hááát ... ez nem egy nagy teljesítmény, ha versenyzõi szemmel nézem. Inkább a szorgalmas kategória ... Tavaly közel ennyit mentem sárban ...Azért bejött 37.helyen szilváson;) hosszún.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. July 08. - 14:42
Azért bejött 37.helyen szilváson;) hosszún.
Az jó eredmény? Tõlem kapott fél órát és én sem vagyok erõs (ez persze csak viszonyítás kérdése).
Posted 2011. July 08. - 14:36
Tavaly is versenyzett itthon, felesleges tovább ragozni a témát. Pici srác, szép színû bringával és egyáltalán nem erõs.
Azért bejött 37.helyen szilváson;) hosszún.
Posted 2011. June 27. - 15:02
Régen jelentkeztünk ezen a fórumon, de az élet természetesen nem állt meg, az elmúlt idõben is gõzerõvel folyt és folyik még mindig a szervezés.
Pár napja elindult a verseny saját honlapja (Trans Hungária Maraton) szerintem elfogultság nélkül állíthatom, egyedülálló lett a maga nemében, pedig még nincs is feltöltve rá minden tartalom, amit szeretnénk!
Elkészült egy újabb promó-videónk, melyet megtalálhattok a youtube-on (YouTube - Trans Hungária Maraton Promó2), és a honlapon is (THM promó videó #2 | Trans Hungária Maraton)
Mindezek mellett a facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/transhungaria) továbbra is megtaláljátok a legfrissebb híreket, napi aktualitásokat, többek között megnézhetitek, milyen lesz az az egyedi dizájnnal készült mez, melyet a nevezõk magukra ölthetnek.
Aki még gondolkodik, nevezzen-e, mert esetleg túl nagynak gondolná a kihívást, azoknak a Footstrong csapata (többek között Vinczeffy Zsolt és Lengyel Tamás) ingyenes, 8 hetes felkészítõ edzéstervet készít, aminek a segítségével már nem lehet megijedni a kihívástól.
A Duna Maratonon keressétek a sátrunkat, kérdezzetek, nevezzetek!
Sikeres felkészülést, üdv,
Fetzer Robi
www.szekszard.hu
Posted 2011. June 04. - 07:26
Csapattársakat keresek vagy esetleg csapatba betársulnék a Trans Hungáriára! Sajnos munkahelyem miatt nem tudok megfelelõen edzeni ezért kényszerülök erre a lépésre. Ha valaki hasonló helyzetben van talán összefoghatnánk....
ha érdekel a dolog írj privátban..
Posted 2011. May 05. - 18:23