Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
717 hozzászólás a témában

csucsu95

csucsu95

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Én is eladnám egyéni nevezésem. 25000 Ft-ért. csucsu95@gmail.com

bence.mtbo

bence.mtbo

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nekem is van egy nyeremény solo nevezésem, szintén 30ezer HUF-ért eladó.
Kontakt: t101.bence kukac gmail pont com

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Van eladó Trans nevezésem (solo) Nyereménybõl! Harang szerint átírható! 30e péz
privibe
Team Heavy Pedál Szeged

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A sátrazás ingyenes, de én ágyban párnák között ha(á)lnék meg:)

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok! Szállást hogy oldjátok meg? Sátor vagy fizetõs szállás?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

A Harang mellett meg vannak profik, akik megmondják mit kell csinálnia:D

:D :D :D ez így megnyugtató

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Pod!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy végigjártam a szakaszokat a THM csapattal. Aki van olyan erõs,hogy számít neki a Mátra dobogós helyek egyike,az tud regenerálódni addig,mert megvan hozzá minden feltétele. Akinek nincsen, annak meg nem számít, hogy 210.,vagy 230. lesz. Két királyetap van a négy nap alatt szerintem. A pálya inkább izgalmas,és gyönyörû lesz, mint ultrabrutál. A rendezéstõl nem kell tartanotok! Mindenki profi abban,amit csinál. A Harang mellett meg vannak profik, akik megmondják mit kell csinálnia:D

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Nyílt pályabejárás szombaton a THM elsõ szakaszának elsõ harmadán

További részletek itt: Nyílt pályabejárás szombaton | Trans Hungária Maraton

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Szerintem elsõ alkalommal is lehet jó versenyt rendezni,meg sokadjára is lehet rosszat.Kevés nevezõ miatt szerintem biztos hogy nem marad/maradhat/el a verseny tul sok szervezési munka van benne/idõ pénz,egyebek/.Az hogy sokba kerül a verseny ez azért nem fedi a valóságot teljesen,megkell nézni egy külföldön megrendezett versenyek nevezési dijját és lehet gondolkodni.Következõ héten tényleg Mátra maraton és nem könnyü regenerálódni de nem is lehetetlen/akinek jó az állóképessége annak tutti menni fog/ szerintem ez nem lehet akadálya az indulásnak,én ebben az évben lenyomtam a Szilvás hosszutávot és 3nap mulva már Németországban versenyeztem/versenyeztünk/4NAPOS VERSENYEN.Én biztos hogy indulni fogok bár még nem neveztem itt kipróbálhatja magát az ember milyen is 4nap versenyzés egymás után.Hajrá Trans Hungária Szervezõk jó lesz ez!!!

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Egyáltalán nem szapuljuk egymást, csak eloszlattuk a felhõket a nagy svéd versenyzõ mítosza elõl, amin szerintem õ is csak mosolygott.
Rossz a kérdés (vagy pont jó :) ).

Jani utólagos engedelmével bemásolom ide azt a privát levélváltásunkat, amit nemrég folytattunk, mert úgy gondolom, olyan témákat érint a THM-mel kapcsolatban, mely mindenkit érdekelhet!

"Szia Robi!

Errõl a kérdésrõl az jutott eszembe, hogy beszéltem több hosszútávossal errõl a versenyrõl és több oka van, hogy miért nem neveztek. Az egyik, hogy elsõ rendezés és nem akarnak kísérleti nyulak lenni. Másik ok, kevés a nevezõ és félnek attól, hogy elmarad. Harmadik ok, 4 nap végigversenyzése mindennel együtt elég sokba kerül. Negyedik ok, következõ héten Mátra maraton és nem lehet rendesen regenerálódni addig.

Jani"

"Szia Jani!

Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a véleményeket!

Igen, ismerjük mi is ezeket a az érveket.

A kísérleti nyúllá válástól való félelemmel nem tudunk mit kezdeni, csak azt tudjuk hangoztatni, Magyarország legismertebb maratonos rendezõi fogtak össze, hogy ez a verseny megvalósuljon: Harang, Tarnai Csaba, Ali Csaba (a Mátra Maraton kitalálója), mellettük Pálos Pisti neve sem ismeretlen a bringások között - és még sokan, akiknek 10 év tapasztalata van a szervezésben. Értjük a félelmet az elsõ versenytõl, de bízunk abban, hogy akik bíznak bennünk, azok majd jó hírét viszik a rendezvénynek, és jövõre mindenki azt fogja gondolni, ezt nem szabad kihagyni. Viszont még egy elsõ THM nem lesz, a dicsõség azoké lesz, akik az úttörõi voltak (lesznek) az elsõ többnapos magyar mtb-versenynek.

A nevezõszám miatt biztosan nem marad el a verseny! Nem csinálunk presztizskérdést abból, hányan indulnak, tisztában vagyunk vele, hogy minden kezdet nehéz. Mindenképp megtartjuk, a visszalépés sokkal nagyobb blamázs lenne, mint azon aggódni, hányan lesznek a rajtvonalnál. Ami egyébként nem is olyan kevés, a sportaktiv.hu oldalon lévõ szám csak azt mutatja, hány "egység" nevezett vagy fizetett már be, a tényleges indulói létszám a duók és csapatok miatt lényegesen több, mint ami két számot mutat az oldal.

Anyagiak: igen, tudjuk, nem kevés a nevezési díj, de igyekeztünk ezt szolgáltatásokkal kompenzálni: mez (nem póló!), csomagszállítás, reggeli, vacsora, frissítõállomások, kemping, pálya, idõmérés, eü-biztosítás, díjazás, stb., a honlapon elég részletesen fent van. (Nem szoktuk hangoztatni, és nem is lehet itthon feltétlen érv, de még így is alatta vagyunk a legtöbb, több szakaszból álló versenynek.) És ahogy a reklám is mondja: az élmény megfizethetetlen! :-)

Mátra Maraton: sûrû a versenynaptár, nehéz négy napra megfelelõ idõpontot keresni, bízunk abban, hogy az újdonság ereje többeket felénk terel. Szerencsére már jópáran vannak ilyenek. :-)

Remélem, sikerült néhány kételyt eloszlatnom, és minél többen döntötök az indulás mellett!"

Üdv,

Fetzer Robi
www.szekszard.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Itt most ne egymást szapuljuk! Inkább azt mondd, Te be mered-e vállalni a Trans Hungáriát? Mert Gergõ igen! ;)

Fetzer Robi

Ez jogos, én nem annak szántam, bocsánat

Egyáltalán nem szapuljuk egymást, csak eloszlattuk a felhõket a nagy svéd versenyzõ mítosza elõl, amin szerintem õ is csak mosolygott.

Tényleg Jani, gyere már el, ugyan az, mintha minden nap edzenél egy kicsit intenzívebbet! :) Úgy is minden nap edzel, én tudom!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Itt most ne egymást szapuljuk! Inkább azt mondd, Te be mered-e vállalni a Trans Hungáriát? Mert Gergõ igen! ;)

Fetzer Robi

A sebesség mindent megold.

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Az jó eredmény? Tõlem kapott fél órát és én sem vagyok erõs (ez persze csak viszonyítás kérdése).

Fetzer Robi
www.szekszard.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Azért bejött 37.helyen szilváson;) hosszún.

Hááát ... ez nem egy nagy teljesítmény, ha versenyzõi szemmel nézem. Inkább a szorgalmas kategória ... Tavaly közel ennyit mentem sárban ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az jó eredmény? Tõlem kapott fél órát és én sem vagyok erõs (ez persze csak viszonyítás kérdése).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Tavaly is versenyzett itthon, felesleges tovább ragozni a témát. Pici srác, szép színû bringával :) és egyáltalán nem erõs.

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Helló bikemagosok!

Régen jelentkeztünk ezen a fórumon, de az élet természetesen nem állt meg, az elmúlt idõben is gõzerõvel folyt és folyik még mindig a szervezés.

Pár napja elindult a verseny saját honlapja (Trans Hungária Maraton) szerintem elfogultság nélkül állíthatom, egyedülálló lett a maga nemében, pedig még nincs is feltöltve rá minden tartalom, amit szeretnénk!

Elkészült egy újabb promó-videónk, melyet megtalálhattok a youtube-on (YouTube - ‪Trans Hungária Maraton Promó2‬‏), és a honlapon is (THM promó videó #2 | Trans Hungária Maraton)

Mindezek mellett a facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/transhungaria) továbbra is megtaláljátok a legfrissebb híreket, napi aktualitásokat, többek között megnézhetitek, milyen lesz az az egyedi dizájnnal készült mez, melyet a nevezõk magukra ölthetnek.

Aki még gondolkodik, nevezzen-e, mert esetleg túl nagynak gondolná a kihívást, azoknak a Footstrong csapata (többek között Vinczeffy Zsolt és Lengyel Tamás) ingyenes, 8 hetes felkészítõ edzéstervet készít, aminek a segítségével már nem lehet megijedni a kihívástól.

A Duna Maratonon keressétek a sátrunkat, kérdezzetek, nevezzetek!

Sikeres felkészülést, üdv,

Fetzer Robi
www.szekszard.hu

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok!

Csapattársakat keresek vagy esetleg csapatba betársulnék a Trans Hungáriára! Sajnos munkahelyem miatt nem tudok megfelelõen edzeni ezért kényszerülök erre a lépésre. Ha valaki hasonló helyzetben van talán összefoghatnánk....
ha érdekel a dolog írj privátban..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tavaly is versenyzett itthon, felesleges tovább ragozni a témát. Pici srác, szép színû bringával :) és egyáltalán nem erõs.