Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Please log in to reply
717 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Én csak leírtam a véleményem.

Persze hogy könnyû! Egyesek állandóan azért nyígnak itt, hogy "dehát nem azért van a fórum hogy elmondjuk a véleményünk?"
De, azért!

Nem fáj, én is kaptam. El is megyek.

Részemrõl errõl ennyit, ha valaki meg szeretne sértõdni, egész nyugodtan! :)

Nem tudok menni... :(
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Minden vágyam teljesült, "megmondóember" lettem. :D Mondjuk Jani, amikor kibaktattatok a dobogóra, elég sokan beszóltak rátok a tömegben (esküszöm kussoltam :D) - és igazuk is van valamilyen téren. A hibásan meghozott szabályok szerint "hobbisták" vagytok, de a fairplay mégiscsak azt követelné, hogy velünk meccseljetek. :P (ez az elit-hobbi kérdés minden évben vicces dolgokat szül - de hát ugye a sportszövi sincs a helyzet magaslatán)

Jogos!
De úgy voltam ezzel,hogy amíg nem nyerünk, addig hobby..ugyanúgy,mit a Sziklák és a Solymok(2008,2009 gyõztek)tavaly csak 4.-ek lettünk. Ez most nem volt erõs mezõny.Ha elitben indulunk 2. vagyunk.Abszolút hobbysták vagyunk,valaki 2 gyerekkel, valaki 12 órás melóval.valaki 1500km-el.Mit kínlódjuk az "Elitek" között.
Bár,ha sikerül összehozni az idei két nyertes csapatból jövõre a "SCR dream team-et" :D akkor lehetne Elit.
Tovább ne fejtegessük ezt.Most ez a mérce.
Team Heavy Pedál Szeged

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
ahogy látom megugrott egy kicsit a nevezõk száma, igaz az még nem jelenti azt hogy be is fizették az emberek, ha elõbb tudom hogy ennyien árulják a nevezést, hát lehet hogy vettem volna kedvezményesen....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Az én nevezésemet is a csajok hajtották ki ezer x ezer köszönet érte (mi csak másodikak lettünk, hobbysták a hobby kategóriában). Cserébe majd mindent megteszünk hogy ne hozzunk rájuk szégyent.
Sengakov Szerintem a mi brigádunkkal te is elbilleghetsz majd, mindannyiunk számára nagy kihívás lesz :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Bence!Ne foglalkozz a "megmondóemberekkel"...aki nem ér rá az eladhatja ennyi...

Minden vágyam teljesült, "megmondóember" lettem. :D Mondjuk Jani, amikor kibaktattatok a dobogóra, elég sokan beszóltak rátok a tömegben (esküszöm kussoltam :D) - és igazuk is van valamilyen téren. A hibásan meghozott szabályok szerint "hobbisták" vagytok, de a fairplay mégiscsak azt követelné, hogy velünk meccseljetek. :P (ez az elit-hobbi kérdés minden évben vicces dolgokat szül - de hát ugye a sportszövi sincs a helyzet magaslatán)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Én csak leírtam a véleményem.

Könnyû mindig okosnak lenni ugye?

Persze hogy könnyû! Egyesek állandóan azért nyígnak itt, hogy "dehát nem azért van a fórum hogy elmondjuk a véleményünk?"
De, azért!

Bence!Ne foglalkozz a "megmondóemberekkel"...aki nem ér rá az eladhatja ennyi..biztos fáj nekik,hogy õk nem kaptak..kész!
Jó hogy jönnek a beszólások..ezért fórum :)
Költözök,jól jön a zsé.Fõleg,ha megdolgoztunk érte!
Sajnos én meg más versenyre megyek.

Nem fáj, én is kaptam. El is megyek.

Részemrõl errõl ennyit, ha valaki meg szeretne sértõdni, egész nyugodtan! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igen, én is ezt akartam mondani, hogy nem lesz könnyû jó áron eladni õket. Egy csomó nevezés került most piacra, de kereslet.

A sebesség mindent megold.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Én meg csatlakozom becsaphoz, és én is megyek, én leszek az akit mindenki majd arról ismer fel, hogy a mezõny legvégén fog kullogni, de megpróbálom, ha már átruházta rám a csapat az egyik nevezést!
A srácokról meg alább tényleg azt kell tudni, hogy abszolút nincsenek rózsás anyagi helyzetben, és közben saját pénzbõl mennek világbajnokságra, ami a trans után egy nappal kezdõdik, és ismerve ha az nem lenne ott nyomná a többiek között a transon!
Na jó az árral én sem értek egyet, de szerintem enyiért úgysem adják el!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Bence!Ne foglalkozz a "megmondóemberekkel"...aki nem ér rá az eladhatja ennyi..biztos fáj nekik,hogy õk nem kaptak..kész!
Jó hogy jönnek a beszólások..ezért fórum :)
Költözök,jól jön a zsé.Fõleg,ha megdolgoztunk érte!
Sajnos én meg más versenyre megyek.
Team Heavy Pedál Szeged

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
mielõtt még én is kapnám az igét, én megyek, és remélhetõleg viszem a verseny jó hírét utána sok fele!

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Gondolom azért kaptak az elsõk, mert azt hitte, hogy kemény, tökös gyerekek vagytok, végig tudtok menni és remélte, jó hírét viszitek a versenynek, kedvet csináltok jövõre a telt házas nevezési listához. Ha nem tudtok elmenni, ruházzátok át ti is ingyen.

Hidd el tökös gyerekek! Nem akarok hegyibeszédet tartani, de ha az egyik srác még nincs 18 a másik meg egy világbajnokságra utazik, akkor nyilván nem megy el!
Az árával meg én se vagyok kibékülve! Max egy maraton elõnevezést kérhetne, amolyan jelképes dologként, de tény, hogy jobb lenne az ingyen adás. Másik oldal: Sajnos marhára nem vagyunk olyan anyagi helyzetben mint páran a versenyzõk közül, így szükségszerûen adják pénzért!
Egy kicsit belegondolni a másik helyzetébe is mielõtt osztjuk!

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
...inkább induljon el valaki a nevezéssel, minthogy otthon porosodjon a polcon. Harangnak is jobb, ha jó hírt keltõ versenyzõk indulnak, mint ha valaki muszájból indul és csak szenved a verseny alatt. Áruljátok nyugodtan... ;)
:P

Szilvi

Szilvi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Eladó Trans nevezés 25.000 ft-ért. Érd: y.terrier@freemail.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az a baj Bence, hogy a Harang, a kevés nevezõ miatt, a verseny népszerûsítése érdekében mondott le a saját profitjának egy jelentõs részérõl - nem véletlenül nem kaptál borítékban 30ezer Ft-ot a verseny után. Ez neki egy beruházás (az egész THM az), ami, remélhetõleg, x év alatt kinövi magát annyira, hogy haszon is legyen belõle. Ebbõl a gesztusból szerintem, finoman fogalmazva, etikátlan hasznot húzni.

Amúgy nem jótékonykodom, én lenyomom. ;)

Szerintem sem túl etikus eladni ezt az ajándék nevezést, ha már Harangnak nincs bevétele belõle, pedig gondolom ekkora rendezvénynél jól jönne neki is az a sokszor 43000Ft, amit a 24h-n kiosztott. Szidni sokan szeretik a Harangot, most tett egy gesztust és egybõl hasznot akartok belõle húzni. Gondolom azért kaptak az elsõk, mert azt hitte, hogy kemény, tökös gyerekek vagytok, végig tudtok menni és remélte, jó hírét viszitek a versenynek, kedvet csináltok jövõre a telt házas nevezési listához. Ha nem tudtok elmenni, ruházzátok át ti is ingyen.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jogos.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az a baj Bence, hogy a Harang, a kevés nevezõ miatt, a verseny népszerûsítése érdekében mondott le a saját profitjának egy jelentõs részérõl - nem véletlenül nem kaptál borítékban 30ezer Ft-ot a verseny után. Ez neki egy beruházás (az egész THM az), ami, remélhetõleg, x év alatt kinövi magát annyira, hogy haszon is legyen belõle. Ebbõl a gesztusból szerintem, finoman fogalmazva, etikátlan hasznot húzni.

Amúgy nem jótékonykodom, én lenyomom. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

És mi van akkor, ha nem érünk rá?

El lehet ajándékozni akkor. A baráti bringás társaságban csak van valaki, aki szívesen indulna, de nincs meg az anyagi háttere a nevezéshez.

bence.mtbo

bence.mtbo

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Egyetértek Dante! Tessék elindulni, ha már nyertetek! Kemények vagytok, nem? ;)

És mi van akkor, ha nem érünk rá? Könnyû mindig okosnak lenni ugye?
Kemények vagyunk, jótékonykodni pedig jótékonykodjon a Dante! ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Egyetértek Dante! Tessék elindulni, ha már nyertetek! Kemények vagytok, nem? ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ejnyemár! Indulókat próbálnak szerezni, s ha át is ruházható, ami amúgy Harang hihetetlen jófejségének köszönhetõ, akkor is illetlenség érte pénz kérni. Effektív kaptatok egy ajándékot, s most ezért ti mástól pénzt kértek. Kiveszitek a zsebébõl a pénzt - ahelyett, hogy örülnétek neki, vagy megtisztelve éreznétek magatokat. Jöhetnek a kövek. Ha nekem nem kellene a sajátom, szívesen elajándékoznám...:P