Kint voltam. A völgy eleje, k.b. 150m járható, és van is 1-2 trükkös rész.

Utána nagyon beszûkül, és ki is mélyül. itt már gyalog is nehéz ügy.:mad: ásni kellene, és rámpák is kellenének, utána egy leszakadt partoldal következik, ami elég laza, és sok a homok. ezen a részen lehet lemenni az aljába, de sok a kidõlt fa, bár ha építünk akkor ez elõny is lehet. Ezután jön egy laposabb rész, ennek a végétõl már nem mentem tovább, mert balra szintén volt egy csuszamlás, és itt van egy csomó letörés,

k.b. 30-féle nyomvonallal, csak elõbb fel kell mászni. Az aljától kb 300m ég az út, ez már nem tûnt túl érdekesnek, és itt már a patak is szélesebb. Itt vannak a technikai adatok és a képek:
Sports TrackerA szintesés 1Km-en k.b. 100 méter, de az elsõ 150m után elég extrém.
Utána még felmentem a Béke Aknához, és onnan át a régi lõtérre. Na az viszont egy nagyon jó lejtõ. 1200m-en -200méter!!!

Vicces volt. A vége felé trakinyom, meg 1-2 szûk kanyar. A lõtérnél viszont ott ahol leugrottunk, szembõl is lehet ugrani a hegy felõl. Van benne fantázia! Jól ki is purcantam, a Demóval épp elég volt, igaz csak 430méter mászás, de az kemény, meg a 20km is elég volt.

Hát ennyi.