Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szászvári Kerekezõk
Indította
VSanyi
, 2010. november 16. 21:57
Írta 2011. július 01. - 19:02
Na elhosztam a telot, holnap délután összerakom a gépet, vettem egy pár köcölléket is ideiglenesen ha kész nyomok képet.
Berki lacival vasárnapra beterveztünk egy 60-as kört elvileg teszt kör lessz!
Druszám ha gondolod csatlakozz vasárnap.
Írta 2011. június 30. - 20:05
Még igen de már alig.
Minden nap melózunk reggeltõl estig, mióta Ausztriában voltunk.
Nem a bringázás a betegség, hanem a hiánya!
A bricajozás csak egy fertõzõ vírus, de ettõl nem gyengébb lesz az ember, hanem erõsebb!
Most már komoly elvonási tüneteim vannak. Szombattól Tour de France!!!
Minden nap melózunk reggeltõl estig, mióta Ausztriában voltunk.
Nem a bringázás a betegség, hanem a hiánya!
A bricajozás csak egy fertõzõ vírus, de ettõl nem gyengébb lesz az ember, hanem erõsebb!
Most már komoly elvonási tüneteim vannak. Szombattól Tour de France!!!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. június 30. - 18:45
áhh én meg tiszta bolond lettem vasárnap óta! beleszerelmesedtem a Mecsekbe, pedig én is szép helyen élek:)
lehet veszek egy am/fr vázat jövõ héten...
ez a bringázás egy betegség.
Dani!
Ha mész Pécsre Lacihoz, akkor kérdezd már meg a Maticot hogy wieviel? meg hogy mekkora az a váz, tag, stb
lehet veszek egy am/fr vázat jövõ héten...
ez a bringázás egy betegség.
Dani!
Ha mész Pécsre Lacihoz, akkor kérdezd már meg a Maticot hogy wieviel? meg hogy mekkora az a váz, tag, stb
Írta 2011. június 30. - 18:08
Baszki a fasz kivan már a melóval! Holnap megyek pécsre egy Pike-ért!
Sanyi élsz még?
Írta 2011. június 27. - 21:58
ja, aztán napközben néztem Coiler-t is, meg Deneb-et, meg Stinky-t úgy néz ki tényleg érdemesebb ösztellóst venni.
amúgy annyira megtetszett az a rész, hétvégén lehet megyek egy nagyobbat, Bonyhád-6-Óbánya-Kisújbánya-Cigányhegy-Máré le az ösvényen - és aszfalton vissza Bonyhád. Kéne fotózzak is közben
amúgy annyira megtetszett az a rész, hétvégén lehet megyek egy nagyobbat, Bonyhád-6-Óbánya-Kisújbánya-Cigányhegy-Máré le az ösvényen - és aszfalton vissza Bonyhád. Kéne fotózzak is közben
Írta 2011. június 27. - 08:24
am nagyon tetszik a régi zöld és a kék-fehér kona stuff, meg a speci p2 (amelyiknek hajlított az alsó csöve) csak kár hogy ezek merevek, alattam tuti kinyíródnának. ellenben olcsók:)
Dani!
Mond a kolegádnak a konámat, hátha érdekli:) emailben tudok képet küldeni. meg lehet mindjárt felrakom az apróba
Dani!
Mond a kolegádnak a konámat, hátha érdekli:) emailben tudok képet küldeni. meg lehet mindjárt felrakom az apróba
Írta 2011. június 26. - 22:18
De ott lettem volna, az a zõd felfelé "kellemes"!
Mi Ferrari napot tartottunk Maranelloban. Jövõ hétvégén megnézzük a Ferrari múzeumot is.
Rég láttam ennyi szép autót egy helyen.
Legközelebb biztosan hozom az országutit. Találtam egy jó kört, úgy 70km lehet, egy kis szerpentinen gyönyörû helyen megy fel a hegyekbe, elég húzós emelkedõ, de csodálatos a kilátás.
A másik oldal meg maga az álom 10%-os lejtõ
vannak benne hosszú egyenes szakaszok is, kb 8km-en keresztül, és utána még átlag 4%-os 14km-en keresztül!!! Ja és jó minõségû az út, nem nagy forgalommal.
Összesen 22km álom!!!
Azért keményen meg kell dolgozni érte, hogy odaérjen az ember.
Mi Ferrari napot tartottunk Maranelloban. Jövõ hétvégén megnézzük a Ferrari múzeumot is.
Rég láttam ennyi szép autót egy helyen.
Legközelebb biztosan hozom az országutit. Találtam egy jó kört, úgy 70km lehet, egy kis szerpentinen gyönyörû helyen megy fel a hegyekbe, elég húzós emelkedõ, de csodálatos a kilátás.
A másik oldal meg maga az álom 10%-os lejtõ
Összesen 22km álom!!!
Azért keményen meg kell dolgozni érte, hogy odaérjen az ember.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. június 26. - 21:03
kell ez az az országúti, gyerekkori álmom volt:)
a jelenlegi monti helyett amúgy is kellene valami komolyabb, meglássuk majd hogy alakul.
Szászváron tekerés után nekidöntöttem a bringát a parkolóban a kocsihoz, kikapom az elsõ kereket, erre olyan 10 m távolságból odaszól egy csöves: defekt? - ááá mondom nem, csak a nap vége:D
a jelenlegi monti helyett amúgy is kellene valami komolyabb, meglássuk majd hogy alakul.
Szászváron tekerés után nekidöntöttem a bringát a parkolóban a kocsihoz, kikapom az elsõ kereket, erre olyan 10 m távolságból odaszól egy csöves: defekt? - ááá mondom nem, csak a nap vége:D
Írta 2011. június 26. - 20:57
A zöld háromszögön mentünk fel a dobogóra full jó az ut lehetne lefele szaggatni. Baszki a márévár fölött elöttünk kb 10m rel kiugrott a zsinzsábol egy mocskosnagy szarvas, ipari volt, kicsit elöbb érünk oda ránkugrik baszki.
Laci meg meglátta a pályát és most dh-ni akar
nem országutit kellett volna épitenie:)
Laci meg meglátta a pályát és most dh-ni akar
Írta 2011. június 26. - 20:42
délután mentünk egy ilyet a hegyen >>>
:D:D:D:D:D
konklúzió:
- király a pályátok, csak rendbe kellene tenni, szívesen segítenék
- nagyon durca a Mecsek ezen része, ilyen jó régen tekertem:) köcc Dani!
- kell egy AM gép vagy valami ösztellós...
konklúzió:
- király a pályátok, csak rendbe kellene tenni, szívesen segítenék
- nagyon durca a Mecsek ezen része, ilyen jó régen tekertem:) köcc Dani!
- kell egy AM gép vagy valami ösztellós...
Írta 2011. június 26. - 13:24
Mutattam nekik a másik nyomot is!
Na ezt a videózást megycsináljuk, sajnos a vágáshoz olyan sötét vagyok mint egy koporsó belseje egy borús éjszakán:)
Na ezt a videózást megycsináljuk, sajnos a vágáshoz olyan sötét vagyok mint egy koporsó belseje egy borús éjszakán:)
Írta 2011. június 25. - 23:28
Végre valaki, aki tud mahinálni a videókkal!
Nagy szükség lesz rád!
Már jó ideje próbálkozunk összehozni valami ütõs kis kedvcsináló videót, de eddig még mindig volt valami gubanc a vágáskor, és a konvertáláskor.
Remélem te jobban boldogulsz vele mint mi.
Nagy szükség lesz rád!
Már jó ideje próbálkozunk összehozni valami ütõs kis kedvcsináló videót, de eddig még mindig volt valami gubanc a vágáskor, és a konvertáláskor.
Remélem te jobban boldogulsz vele mint mi.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. június 25. - 22:40
kamerás/fényképezõs actionman feladatot bármikor vállalok:D kamerám nincs, csak egy 8mp 10x ultrazoom fényképezõm állvánnyal, de értek a filmvágáshoz, konvertáláshoz, ha gondoljátok majd összehozhatnánk valamit!
Dani holnap hííívlak!
Dani holnap hííívlak!
Írta 2011. június 25. - 19:28
A Kurdiak reakcióján pedig nem csodálkozom, páran már meglepõdtek a deszkás letörésen!
Mi pedig eddig is tudtuk, hogy a pálya ott van a szeren.
És mit fognak szólni a 2-es nyomhoz!
+ ott a strand, mi kell még???
Remélem most már jönnek a komlói nyugdíjas nuggerek is!
Bár a tolószék nem mindenhol fér el:D:D:D!
Mi pedig eddig is tudtuk, hogy a pálya ott van a szeren.
És mit fognak szólni a 2-es nyomhoz!
+ ott a strand, mi kell még???
Remélem most már jönnek a komlói nyugdíjas nuggerek is!
Bár a tolószék nem mindenhol fér el:D:D:D!
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. június 25. - 18:56
Jó nektek. Én egész nap a tetõ alatt nyomultam, természetesen hegesztettem.
Volt vagy 60 fok nem is nagyon bírtam. Nem vagyok én tûzoltó
!
Még jövõ héten sem megyünk haza, mert jött egy kis + munka.
Volt vagy 60 fok nem is nagyon bírtam. Nem vagyok én tûzoltó
Még jövõ héten sem megyünk haza, mert jött egy kis + munka.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2011. június 25. - 17:46
Nem hiszed el itt voltak délelött a kurdiak! Ámultak, kurvára tetszett nekik azt mondták nem is mennek máshova csak hozzánk:) Meglátták az elsõ letörést, csak ennyit mondtak Baaaaaazmeg!
Az egyik srác hevert egyet a kidölt fás ugrónál de semmi komoly, még mindig puskapor az erdõ!
Na a Lacival meg voltunk Orfõn, a Quimby nagyon szar volt:)
hazaértem:D de szívem szerint mennék vissza. még ezek szerint jegyem is van:D
kajak nem figyeltem azt hogy 3 napos, csak olcsóbb legyen mint az egynapos csak jussak be...
a Quimby iszonyat jó volt, áhh az a hangulat! kár hogy a végére elfogyott a tömény a fémdobozból:)
aztán persze még nem hagyhattam ki a Pál utcai fiúkat sem, aztán Hõsök, majd Supernem:) az is nagyot ütött!
3-ig tomboltam egy sátorban, Jäger meg a kajálós, iszonyat jó retro rock számokat nyomattak:P:P
aztán mondom felhívom a lányt a társaságból akire "nyomultam" aztán mondja hogy már hazamentek, és Szászváron alszanak:(
ettem egy pizzát, lementem a kocsihoz, körbenézve szinte mindegyik kocsiban aludt valaki:D én is így tettem, délben fel is keltünk a szemben lévõ Golfossal egyetemben:) elmentünk kajázni, majd még bejártam a környéket. 4 kor elindultam, nem rég értem haza. nagyon jól értem magam, megfordult a fejemben hogy maradok, de csak a Kolin meg a Kiscsillag érdekelt volna.
jövõre tuti 3 nap és sátrazás....
Dani!
Holnap du. 3 Szászvár, buszpályaudvar?
kíváncsi lennék arra a pályára...
na osonok, össze kell rakjak egy pc-t meg rá kellene rakni a terepgumit a montira
holnap reggel lehet kenek egyet országúton
Írta 2011. június 25. - 13:39
Nem hiszed el itt voltak délelött a kurdiak! Ámultak, kurvára tetszett nekik azt mondták nem is mennek máshova csak hozzánk:) Meglátták az elsõ letörést, csak ennyit mondtak Baaaaaazmeg!
Az egyik srác hevert egyet a kidölt fás ugrónál de semmi komoly, még mindig puskapor az erdõ!
Írta 2011. június 24. - 20:44
Írta 2011. június 24. - 13:14
Laci nagyon szép a gépegység:) akkor este csörgess meg és összefutunk!
Lassan lassan kész a tekerös paripa, tegnap elhoztam a kerekeket is a Chickentõl!
Na leléptem Orfûre!
Lassan lassan kész a tekerös paripa, tegnap elhoztam a kerekeket is a Chickentõl!
Na leléptem Orfûre!
Írta 2011. június 24. - 08:11
na, ezt összehozhatjuk!Na én megyek le holnap reggel Orfûre, baratnõmék lent vannak! ha gondolod este csatlakozz azt összedobunk egy jó kis ismerkedõs estét:) Elküldtem a számomat privátban max csörgöj rám és megbeszéljük a többit. a bringát majd csekkolom
akkor szerintem ma estefelé lezúzok, és ha ott vagyok akkor hívlak.
link:
http://forum.bikemag...al-nyomul-2201/

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére