Nem hiszed el itt voltak délelött a kurdiak! Ámultak, kurvára tetszett nekik azt mondták nem is mennek máshova csak hozzánk:) Meglátták az elsõ letörést, csak ennyit mondtak Baaaaaazmeg!
Az egyik srác hevert egyet a kidölt fás ugrónál de semmi komoly, még mindig puskapor az erdõ!
Na a Lacival meg voltunk Orfõn, a Quimby nagyon szar volt:)
hazaértem:D de szívem szerint mennék vissza. még ezek szerint jegyem is van:D
kajak nem figyeltem azt hogy 3 napos, csak olcsóbb legyen mint az egynapos csak jussak be...
a Quimby iszonyat jó volt, áhh az a hangulat! kár hogy a végére elfogyott a tömény a fémdobozból:)
aztán persze még nem hagyhattam ki a Pál utcai fiúkat sem, aztán Hõsök, majd Supernem:) az is nagyot ütött!
3-ig tomboltam egy sátorban, Jäger meg a kajálós, iszonyat jó retro rock számokat nyomattak:P:P
aztán mondom felhívom a lányt a társaságból akire "nyomultam" aztán mondja hogy már hazamentek, és Szászváron alszanak:(
ettem egy pizzát, lementem a kocsihoz, körbenézve szinte mindegyik kocsiban aludt valaki:D én is így tettem, délben fel is keltünk a szemben lévõ Golfossal egyetemben:) elmentünk kajázni, majd még bejártam a környéket. 4 kor elindultam, nem rég értem haza. nagyon jól értem magam, megfordult a fejemben hogy maradok, de csak a Kolin meg a Kiscsillag érdekelt volna.
jövõre tuti 3 nap és sátrazás....
Dani!
Holnap du. 3 Szászvár, buszpályaudvar?
kíváncsi lennék arra a pályára...
na osonok, össze kell rakjak egy pc-t meg rá kellene rakni a terepgumit a montira
holnap reggel lehet kenek egyet országúton