Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szászvári Kerekezõk

- - - - -

• Please log in to reply
961 replies to this topic

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Na elhosztam a telot, holnap délután összerakom a gépet, vettem egy pár köcölléket is ideiglenesen ha kész nyomok képet.:) Berki lacival vasárnapra beterveztünk egy 60-as kört elvileg teszt kör lessz!:D Druszám ha gondolod csatlakozz vasárnap.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Még igen de már alig.
Minden nap melózunk reggeltõl estig, mióta Ausztriában voltunk.

Nem a bringázás a betegség, hanem a hiánya!
A bricajozás csak egy fertõzõ vírus, de ettõl nem gyengébb lesz az ember, hanem erõsebb!

Most már komoly elvonási tüneteim vannak. Szombattól Tour de France!!!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
áhh én meg tiszta bolond lettem vasárnap óta! beleszerelmesedtem a Mecsekbe, pedig én is szép helyen élek:)
lehet veszek egy am/fr vázat jövõ héten...
ez a bringázás egy betegség.

Dani!
Ha mész Pécsre Lacihoz, akkor kérdezd már meg a Maticot hogy wieviel? meg hogy mekkora az a váz, tag, stb

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Baszki a fasz kivan már a melóval! Holnap megyek pécsre egy Pike-ért!:) Sanyi élsz még?:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ja, aztán napközben néztem Coiler-t is, meg Deneb-et, meg Stinky-t úgy néz ki tényleg érdemesebb ösztellóst venni.

amúgy annyira megtetszett az a rész, hétvégén lehet megyek egy nagyobbat, Bonyhád-6-Óbánya-Kisújbánya-Cigányhegy-Máré le az ösvényen - és aszfalton vissza Bonyhád. Kéne fotózzak is közben

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
am nagyon tetszik a régi zöld és a kék-fehér kona stuff, meg a speci p2 (amelyiknek hajlított az alsó csöve) csak kár hogy ezek merevek, alattam tuti kinyíródnának. ellenben olcsók:):)

Dani!
Mond a kolegádnak a konámat, hátha érdekli:) emailben tudok képet küldeni. meg lehet mindjárt felrakom az apróba

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
De ott lettem volna, az a zõd felfelé "kellemes"!:(
Mi Ferrari napot tartottunk Maranelloban. Jövõ hétvégén megnézzük a Ferrari múzeumot is.
Rég láttam ennyi szép autót egy helyen.
Legközelebb biztosan hozom az országutit. Találtam egy jó kört, úgy 70km lehet, egy kis szerpentinen gyönyörû helyen megy fel a hegyekbe, elég húzós emelkedõ, de csodálatos a kilátás.
A másik oldal meg maga az álom 10%-os lejtõ:) vannak benne hosszú egyenes szakaszok is, kb 8km-en keresztül, és utána még átlag 4%-os 14km-en keresztül!!! Ja és jó minõségû az út, nem nagy forgalommal.
Összesen 22km álom!!!:D
Azért keményen meg kell dolgozni érte, hogy odaérjen az ember.
www.vidakhaz.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
kell ez az az országúti, gyerekkori álmom volt:)
a jelenlegi monti helyett amúgy is kellene valami komolyabb, meglássuk majd hogy alakul.

Szászváron tekerés után nekidöntöttem a bringát a parkolóban a kocsihoz, kikapom az elsõ kereket, erre olyan 10 m távolságból odaszól egy csöves: defekt? - ááá mondom nem, csak a nap vége:D

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
A zöld háromszögön mentünk fel a dobogóra full jó az ut lehetne lefele szaggatni. Baszki a márévár fölött elöttünk kb 10m rel kiugrott a zsinzsábol egy mocskosnagy szarvas, ipari volt, kicsit elöbb érünk oda ránkugrik baszki.
Laci meg meglátta a pályát és most dh-ni akar :D nem országutit kellett volna épitenie:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
délután mentünk egy ilyet a hegyen >>> :D:D:D:D:D:D

konklúzió:
- király a pályátok, csak rendbe kellene tenni, szívesen segítenék
- nagyon durca a Mecsek ezen része, ilyen jó régen tekertem:) köcc Dani!
- kell egy AM gép vagy valami ösztellós...

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Mutattam nekik a másik nyomot is!
Na ezt a videózást megycsináljuk, sajnos a vágáshoz olyan sötét vagyok mint egy koporsó belseje egy borús éjszakán:)

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Végre valaki, aki tud mahinálni a videókkal!
Nagy szükség lesz rád!
Már jó ideje próbálkozunk összehozni valami ütõs kis kedvcsináló videót, de eddig még mindig volt valami gubanc a vágáskor, és a konvertáláskor.
Remélem te jobban boldogulsz vele mint mi.
www.vidakhaz.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
kamerás/fényképezõs actionman feladatot bármikor vállalok:D kamerám nincs, csak egy 8mp 10x ultrazoom fényképezõm állvánnyal, de értek a filmvágáshoz, konvertáláshoz, ha gondoljátok majd összehozhatnánk valamit!

Dani holnap hííívlak!

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
A Kurdiak reakcióján pedig nem csodálkozom, páran már meglepõdtek a deszkás letörésen!:D
Mi pedig eddig is tudtuk, hogy a pálya ott van a szeren.
És mit fognak szólni a 2-es nyomhoz!:D
+ ott a strand, mi kell még???
Remélem most már jönnek a komlói nyugdíjas nuggerek is!
Bár a tolószék nem mindenhol fér el:D:D:D!
www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Jó nektek. Én egész nap a tetõ alatt nyomultam, természetesen hegesztettem.
Volt vagy 60 fok nem is nagyon bírtam. Nem vagyok én tûzoltó:)!
Még jövõ héten sem megyünk haza, mert jött egy kis + munka.
www.vidakhaz.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Nem hiszed el itt voltak délelött a kurdiak! Ámultak, kurvára tetszett nekik azt mondták nem is mennek máshova csak hozzánk:) Meglátták az elsõ letörést, csak ennyit mondtak Baaaaaazmeg!:) Az egyik srác hevert egyet a kidölt fás ugrónál de semmi komoly, még mindig puskapor az erdõ!
Na a Lacival meg voltunk Orfõn, a Quimby nagyon szar volt:)

hazaértem:D de szívem szerint mennék vissza. még ezek szerint jegyem is van:D
kajak nem figyeltem azt hogy 3 napos, csak olcsóbb legyen mint az egynapos csak jussak be...

a Quimby iszonyat jó volt, áhh az a hangulat! kár hogy a végére elfogyott a tömény a fémdobozból:)
aztán persze még nem hagyhattam ki a Pál utcai fiúkat sem, aztán Hõsök, majd Supernem:) az is nagyot ütött!
3-ig tomboltam egy sátorban, Jäger meg a kajálós, iszonyat jó retro rock számokat nyomattak:P:P
aztán mondom felhívom a lányt a társaságból akire "nyomultam" aztán mondja hogy már hazamentek, és Szászváron alszanak:(
ettem egy pizzát, lementem a kocsihoz, körbenézve szinte mindegyik kocsiban aludt valaki:D én is így tettem, délben fel is keltünk a szemben lévõ Golfossal egyetemben:) elmentünk kajázni, majd még bejártam a környéket. 4 kor elindultam, nem rég értem haza. nagyon jól értem magam, megfordult a fejemben hogy maradok, de csak a Kolin meg a Kiscsillag érdekelt volna.
jövõre tuti 3 nap és sátrazás....

Dani!
Holnap du. 3 Szászvár, buszpályaudvar?
kíváncsi lennék arra a pályára...

na osonok, össze kell rakjak egy pc-t meg rá kellene rakni a terepgumit a montira
holnap reggel lehet kenek egyet országúton

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Nem hiszed el itt voltak délelött a kurdiak! Ámultak, kurvára tetszett nekik azt mondták nem is mennek máshova csak hozzánk:) Meglátták az elsõ letörést, csak ennyit mondtak Baaaaaazmeg!:) Az egyik srác hevert egyet a kidölt fás ugrónál de semmi komoly, még mindig puskapor az erdõ!
Na a Lacival meg voltunk Orfõn, a Quimby nagyon szar volt:):)

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Építsd szorgalmasan, mert szükség lesz rá...
www.vidakhaz.hu

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Laci nagyon szép a gépegység:) akkor este csörgess meg és összefutunk!
Lassan lassan kész a tekerös paripa, tegnap elhoztam a kerekeket is a Chickentõl!
Na leléptem Orfûre!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Na én megyek le holnap reggel Orfûre, baratnõmék lent vannak! ha gondolod este csatlakozz azt összedobunk egy jó kis ismerkedõs estét:) Elküldtem a számomat privátban max csörgöj rám és megbeszéljük a többit. a bringát majd csekkolom

na, ezt összehozhatjuk!
akkor szerintem ma estefelé lezúzok, és ha ott vagyok akkor hívlak.

link:
http://forum.bikemag...al-nyomul-2201/