Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

I. Komlós Kupa MTB "maraton"

- - - - -

• Please log in to reply
136 replies to this topic

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Üdv Mindenkinek!

Idén ismét megpróbáljuk, hátha kevésbé sarasan is sikerül összehozni :D

A verseny idõpontja augusztus 21. ( tudom nem a legjobb idõpont, de ez maradt...)

Versenykiírás és online nevezés az oldalunkon:
Alföldi Hegyivadászok

A táv 40km, 1 kör. Szintkülönbség 0.

Kérdésekre megpróbálok itt a fórumon is reagálni, ahogy idõm engedi.

Üdv.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

...bár, nem tekerek állandóan, nem szúrok bele a topikba mindig egy-egy szót, és nem a rövid pályákon indulok igazolt versenyzõként, hogy legyen esélyem, mint msonáj, és kábé idén 600 km -t tekertem, elindultunk Gyóni Gabival a versenyen.

Igen, sár volt! ...mint az idén, ahogy megszokhattuk, esett... esett...

Gábor Barátom, aki simán letekert volna normál körülmények között, kapott tõlem 10 percet :)

Igazolt és szuper technikás versenyzõket megszégyenítve tekertek a srácok, olyan gépekkel, hogy boltba nem mertem volna vele elindulni!
Minden elismerésem az Övék!! Gratula Nekik!

minden kinti sportban, így a kerékpározásban, ha nem aszfaltos, benne van a sarazás lehetõsége.
...milyen okosat írtam...

Kicsit összesaraztuk a technikát, kicsit, magunkat.

Köszönöm a rendezõknek a lehetõséget, és a tûzoltóknak a nagynyomású mosót!

Tény: jó volt a rendezés a kijelölés, és a kerékpár választásom. Az nyerte meg a versenyt Nekem!

Nagy sárférõhely, keskeny (1,8) gumi, 150-140mm rugóút. ...dár... ...ez utóbbi, nem volt elõnyömre... :)

Jövõre, ha sikerül, indulok, annak ellenére is, hogy elõtte, hetekig, ugyan így, nem írogatok bele hülyeségeket...

Gratula Mindenkinek, aki elindult, és külön gratula, aki végig is ment!

Soha nem is voltam és nem is vagyok igazolt versenyzõ!
Csak arra akartam reflektálni,hogy ügyes voltál...
Team Heavy Pedál Szeged

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
...bár, nem tekerek állandóan, nem szúrok bele a topikba mindig egy-egy szót, és nem a rövid pályákon indulok igazolt versenyzõként, hogy legyen esélyem, mint msonáj, és kábé idén 600 km -t tekertem, elindultunk Gyóni Gabival a versenyen.

Igen, sár volt! ...mint az idén, ahogy megszokhattuk, esett... esett...

Gábor Barátom, aki simán letekert volna normál körülmények között, kapott tõlem 10 percet :)

Igazolt és szuper technikás versenyzõket megszégyenítve tekertek a srácok, olyan gépekkel, hogy boltba nem mertem volna vele elindulni!
Minden elismerésem az Övék!! Gratula Nekik!

minden kinti sportban, így a kerékpározásban, ha nem aszfaltos, benne van a sarazás lehetõsége.
...milyen okosat írtam...

Kicsit összesaraztuk a technikát, kicsit, magunkat.

Köszönöm a rendezõknek a lehetõséget, és a tûzoltóknak a nagynyomású mosót!

Tény: jó volt a rendezés a kijelölés, és a kerékpár választásom. Az nyerte meg a versenyt Nekem!

Nagy sárférõhely, keskeny (1,8) gumi, 150-140mm rugóút. ...dár... ...ez utóbbi, nem volt elõnyömre... :)

Jövõre, ha sikerül, indulok, annak ellenére is, hogy elõtte, hetekig, ugyan így, nem írogatok bele hülyeségeket...

Gratula Mindenkinek, aki elindult, és külön gratula, aki végig is ment!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Képek:

Kép.Tár.hu

Folyamatosan töltöm fel, ahogy idõm engedi.

gubi01

gubi01

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sárgumit megrendeltem:)
Hétvégén kipróbálom:)

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

ööö izé....
Ha jól választotta meg az ember a külsõ gumit akkor nem volt baj a sárral (+ tárcsafék, vagy kiakasztott V fék:) )..... nekem egyszer sem kellett volna megállnom. Amikor megálltam a jobb részek elõtt az azért volt, hogy könnyebb hátsókereket kelljen forgatnom, mert egy triatlonos sráccal csatáztam. Szerintem a rendezéssel sem volt nagy baj. A motoros felvezetõ igyekezett vigyázni a még járható részekre. A verseny az kb.pontosan kezdõdött (rajt pillanatában nem néztem, hogy mennyi az idõ percre pontosan). A pályán nehéz volt eltévedni. Volt sok útirányt jelzõ tábla. A tûzoltó srácok tök normálisak voltak. Nem morogtak, hogy összesarazzuk az udvarukat. "Kis verseny" volt (kevesen jöttek) a sár miatt, de tök jó volt a hangulat:). Igaz az eredmény hirdetésen majdnem a sajtóhiba áldozata lettem:) De az is megoldódott:)
Én megyek legközelebb is, ha tudok! Még, ha lesz egy kis sár, akkor is:)

Elnézést még egyszer a sajtóhiba miatt :( 8. osztályban még nehézséget okoz egy 3 jegyû szám leolvasása és leírása :D
Ezen a téren mindenképp erõsítünk legközelebb :)
Gratulálunk még egyszer! :)

5618

5618

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
ööö izé....
Ha jól választotta meg az ember a külsõ gumit akkor nem volt baj a sárral (+ tárcsafék, vagy kiakasztott V fék:) )..... nekem egyszer sem kellett volna megállnom. Amikor megálltam a jobb részek elõtt az azért volt, hogy könnyebb hátsókereket kelljen forgatnom, mert egy triatlonos sráccal csatáztam. Szerintem a rendezéssel sem volt nagy baj. A motoros felvezetõ igyekezett vigyázni a még járható részekre. A verseny az kb.pontosan kezdõdött (rajt pillanatában nem néztem, hogy mennyi az idõ percre pontosan). A pályán nehéz volt eltévedni. Volt sok útirányt jelzõ tábla. A tûzoltó srácok tök normálisak voltak. Nem morogtak, hogy összesarazzuk az udvarukat. "Kis verseny" volt (kevesen jöttek) a sár miatt, de tök jó volt a hangulat:). Igaz az eredmény hirdetésen majdnem a sajtóhiba áldozata lettem:) De az is megoldódott:)
Én megyek legközelebb is, ha tudok! Még, ha lesz egy kis sár, akkor is:)

Stefan85

Stefan85

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Elõre is köszi :)

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Na az enyém is valahogy így néz ki:D
Láttam fotóztak páran, képeket hol lehet majd nézegetni? Elõre is köszi

Teszek majd ide linket a napokban ;)

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Feltöltött kép

Stefan85

Stefan85

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

http://users.atw.hu/.../images/vaz.jpg

Na az enyém is valahogy így néz ki:D
Láttam fotóztak páran, képeket hol lehet majd nézegetni? Elõre is köszi

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Két rider javasolta, hogy ne rendezzünk többé versenyt. FOGUNK!

hajrá!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

eredmények?

Holnap felrakom. Megmondom õszintén bentmaradt a boltunkban és se kedv se energia visszamenni érte.
Még kibányásszuk tesóm bringáját a sárból aztán kerékpártéma mentesen eltöltöm a vasárnap megmaradt részét.
De holnap mindenképp felrakom :)

Két rider javasolta, hogy ne rendezzünk többé versenyt. FOGUNK!
Jövõ évben augusztus 20. környékén lesz (idén is akkor szerettük volna, de nem jött össze adminisztrációs okokból).

PEACE

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
eredmények?
Team Heavy Pedál Szeged

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Lezajlott a "futam". pontosabban sárdagasztás, vájogtéglagyártás, túlélõtúra ...
23 indulóból 16 befutó, többiek feladták, vagy technikai gond vagy egyéb okok miatt.
Kissebb nagyobb szervezési malõrök voltak, de rendben lezajlott a verseny. Tanultunk mindenbõl, esõs idõben nem rendezünk többé versenyt.
Köszönjük mindenkinek aki részt vett!
Köszönjük az anyázást is ! A sár az sár, nem mi tettük oda. Az elsõ 53 perc alatt ment végig, neki is sár volt.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
sajnálom, hogy így alakult jövõre hátha jobb idõt sikerül kifogni ( ha lesz még kedved egyáltalán versenyt szervezni)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Ugyan Tondach! Szentesre sem jöttél! :)
Ne legyen illúziótok,sár lesz...párás a levegõ száradni se fog...
Szentesen 1 hetes sár után is elakadtak a "Kjúbos" ifjoncok.Csak úgy szentségeltek..mondtam nekik: Isten hozott a Alföldön!

Ez pontosan így van. Sár van, nagy. A pálya kb fele lesz az eredetinek, tehát 20-22km és abból 6-7km aszfalt. Most ennyire futja, nincs értelme hosszabb sárdagasztást csinálni, mert estig sem végeznénk.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Ugyan Tondach! Szentesre sem jöttél! :)
Ne legyen illúziótok,sár lesz...párás a levegõ száradni se fog...
Szentesen 1 hetes sár után is elakadtak a "Kjúbos" ifjoncok.Csak úgy szentségeltek..mondtam nekik: Isten hozott a Alföldön!
Team Heavy Pedál Szeged

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Hali!Esik még?

Volt egy kis szünet, de megint esik.
Verseny lesz, de biztos rövidített pályán. Sajnos lehet, hogy nagyon is le kell rövidíteni :(

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Hali!Esik még?