Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringamosás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
159 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en meg leszarom!
foleg hogy fagypont kornyeken van tarolva a brinyo!

tudod viz!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
en meg erdöben szoktam ilyenkor bringazni.
ott altalaban nem szoktak sozni!!! ;D ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos, en mondjuk nem bringaztam sokat hoban, iden, de annyit csinaltam, hogy megtorolgettem ahol tudtam, aztan utana mindnet befujtam TF2 -vel, kiveve ugyebar a tarcsafeket...
De ha lehet, akkor ne biciklizz ilyenkor.. ;D ;D ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Talán ne bicikliz ilyenkor........ ::) ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Halló!!!

Azon érdeklõdnék Ti mit csináltok az ellen tékvíz idajén, hogy ne vágja gajjraa bicajt a só!!!
Gondolom vagy 10en fogják azt írni, hogy nem biciklizem ilyenkor, de ezzel ne fárasszatok lécci!!!
Szóval mit csináljak ? ? ?

Az OK, hogy utána letörölgetem, e a lengõkarnál meg a fejcsapágynál azért nem lehet mindínova hozzáférni!!! Nem is beszélve PL a hátsóváltóról!!!

Elõre is kszi a taasztalatokat!!! ;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Igen, ulesre kerulve eleg gaz, de lekopik ido mulva...

A masik hogy sarbamenetel elott nagyon hasznos... Mert egy ideig lepergeti a sarat valamennyire...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A TF2 nagyon hasonlít a szilikonra. De lényegse különdbség van bennük?? Én is egyszer véletlen fújtam a felnire látszott is a fékhatáson.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Meg az ülésre is óvatosan ha nem akarsz lecsúszni róla másnap! ;)

De tényleg nagyon szép lesz a gép, és talán egy kicsit védi is!

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A wax rol jut eszembe

en szilikonnal szoktam atfujni a gepet -mar ha tiszta ;) igy ugy nez ki mint ha uj lenne :) Az aprobb karcokat is eltunteti. Kozben lehet kicsit torolgetni is ...

Arra ugyelj hogy ne fujj a felnire, meg ha macskakovon rohangalsz akkor a gumira se nagyon.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Én pont ma vettem láncbontót (így hívják Bagi), mert Single Speed miatt majd kikell szednem szemeket a láncból. Amúgy nekem is kézzel szétszedhetõ Sram láncom van.
Más láncra mien spray-t ajánlotok én Tf2-öt használok jó az? Bowdenházakba is azt rakok..

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Bobrider: ;D ;D ;D
Vdani: Szerezz be olyan kütyüt,amit láncsatunak,vagy láncbontónak hívnak és úgy mûködik,hogy a láncszemet rögzítve kinyomja belõle azt a görgõt...
Vagy pedig a Sramnak és asszem a Connexnek is a láncai patentszemmel vannak ellátva és kézzel bonthatók.
Üdv.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Lovas Gabi ..

en a magasnyomasuval vigyaznek ..hogy miert ..??...legyszi lapozz vissza /ha erdekel ..1.old.../

az LB aztatasra .. szerintem nagyon kiszaritja a lancot ... nem irtad reszletesen hogy hogyan kened utanna de van egy gyanum .. ha mas eljarassal "dolgoznal " tobb Km -et kicsikarhatnal a lancodbol..

a tobbivel egyetertek

Vdani
a lacot en a pinceben bontom meg mert ott meleg van, es sokkal konnyebb ,holszedem le?? en az alsocsovon felhuzva a kormanyon keresztul . Ha nem tul szeles a kormany ,es ugyes vagy ..sikerul ... ;D

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Tudom, hogy láma kérdés de, hogy vagy hol bontjátok meg a láncot és hogy szeditek le?
Köszi a választ!

Szia

VDaNi

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Ma megtapasztaltam, milyen az, ha a vasarnap szerzett sarat+agyagot+faleveleket+fucsomokat csutortokon probalja az ember lemosni. A betonkemenyre szaradt pilisi mocsok ugyanis ellenallt a banzinkut nagynyomasu mosojanak, igy egy csavarhuzoval kellett levesnem a nagyobb darabokat a vazrol, valtokrol...
Es meg igy is beledobaltam 450Ft-ot a gepbe, mire tiszta lett a bringa :-\

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Persze ,h +érdemel ennyit sõt még többet is... Szegény nem CC-s gép... Már nem bírja a strapát... Nem is vált ,nyikorog stb...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lorka!

Legalább a végnapjait tedd széppé!
Ennyit megérdemel. Igaz?

Pusinak pedíg köszi a jó tanácsot, megfogadom!

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
:-[ :-[ Szégyellem magam érte ,de az egyik októberi verseny óta nem volt lemosva bringám...
De ennek a bringának nem lesz úgyse hosszú élete, már nagyon a végét járja... :'(

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Jól beszéltél Pusi! ;)

Pusi

Pusi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!
Végig olvasva a topicot azt senki nem írta, hogy a telónál is vigyázni kell a nagynyomású mosóval. Nyár elején jártam úgy, hogy elkaptam egy esõt tekerésnél és utánna egy benzin kútnál lemosattam a bicajom. Másnap a telómból meglehetõsen fura hangok jöttek ki és szerencsére a második szervízben meg is tudták csinálni. Azóta megnéztema teló leírását és ott kifejezetten írták, hogy nem szabad nagy nyomással mosni. Addigra már én is tudtam :)
Szóval szerintem azért erre is figyeljetek oda.
Üdv. Pusi

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Mbalázs:
Nem kötözködésképpen,de a forrówaxot azt samponos mosás után impregnálásként alkalmazzák az autómosókban,maga a waxolás nem egyenlõ a mosással!
Arra jó,hogy ad egy plusz bevonatot a felületre,jobban lepereg a víz tõle,stb...

Üdv:Bagi ;)