A nagynyomást nem közvetlenül a felületre kell irányítani, hanem távolabbról, hogy ne tegyen kárt a bicikliben! Nagyon nincs más megoldás, ha panelban lax 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringamosás
Indította
MG
, 2002. április 07. 16:45
Írta 2003. szeptember 24. - 21:58
vendég__*
Írta 2003. szeptember 24. - 21:52
énis így csinálom évente kb de asszongyák rágja a csapágyast. amugy fogkefe, vagy a varázslé: wd-40. ha befújod a kosz majd magátol menekül le a lánc/sor/váltórol. mûanyagra (ööö...sram, vagy az nem?) nem szabad menjen mer az van a dobozán..
Írta 2003. szeptember 24. - 21:51
sztem (elég nagy) hülyeség benzinkútnál nagynyomással szétcsapatni a cuccost
Írta 2003. szeptember 24. - 21:18
Nem kell hazáig eltekerni, útközben elõkaparsz a zsebeidbõl egy 50-est, és irány egy benzinkút, ott levereted a koszt, majd otthon befújod valami speckó kenõanyaggal, van ilyen a piacon dögivel. Ennyi az egész, nem kell sokat vacakolni. 8)
Írta 2003. szeptember 24. - 17:04
bikemag.hu
oldalon.
nem azt mondtam tudom hol van hanem, hoyg van
vmi mosas-os dolog
oldalon.
nem azt mondtam tudom hol van hanem, hoyg van
vmi mosas-os dolog
Írta 2003. szeptember 24. - 16:49
Írta 2003. szeptember 24. - 16:32
Írta 2003. szeptember 24. - 16:24
Hali!
...hazaérsz a bringázás után és látod, hogy a géprõl csomókban lóg a sár, a hajtáslánc tele van olajos porral, satöbbi satöbbi. Mit teszel?
Bringapucolási tippeket trükköket szeretnék itt begyûjteni. Pédául igen macerás mûvelet számomra a fogaskoszorú rendbetétele. Ti hogy csináljátok?
--Trifo
...hazaérsz a bringázás után és látod, hogy a géprõl csomókban lóg a sár, a hajtáslánc tele van olajos porral, satöbbi satöbbi. Mit teszel?
Bringapucolási tippeket trükköket szeretnék itt begyûjteni. Pédául igen macerás mûvelet számomra a fogaskoszorú rendbetétele. Ti hogy csináljátok?
--Trifo
Írta 2003. február 13. - 20:09
hát, tény, hogy nem Sunlicht Háziasszony...
bringamosásra marad a jó kis WU2 ;D
bringamosásra marad a jó kis WU2 ;D
Írta 2003. február 13. - 15:37
Troll én sm szoktam... ezt a mutter viszi... (amúgy meg apám anyám vegyészmérnök ilyesmibõl megkaptam a kiképzést... :
viszont utána kb 3-4 óráig szellõztetés van és senki s mehet be a konyhába... ráadásul olyan büdös hogy az evésre utaló nminden pajzán gondolatom messzire menekül...
szvsz ami ilyen az azért elég ütõs cucc lehet
viszont utána kb 3-4 óráig szellõztetés van és senki s mehet be a konyhába... ráadásul olyan büdös hogy az evésre utaló nminden pajzán gondolatom messzire menekül...
szvsz ami ilyen az azért elég ütõs cucc lehet
Írta 2003. február 13. - 10:50
Beírhatod a tuning cuccok topicba ;D
látszik h még nem takarítottál tûzhelyet ;D
látszik h még nem takarítottál tûzhelyet ;D
Írta 2003. február 12. - 22:26
jaja, sütõtisztító volt, de nem gondoltam, hogy ennyire ütõs! sajna, sok hülyeséget követ le az ember, de legalább senki másnak sincs 1 cm-vel lejjebb az XT felirat a fékjén!
Írta 2003. február 12. - 19:35
Ha sózott helyen mész, szerintem egy óvatos gõzborotvás lemosás sokat használ. Vigyázz a telóra, szimeringekre, agyakra és monoblokkra. Közeli benzinkutat válassz.
Én télen nem igazán megyek sózott helyen, inkább felviszem tetõn a Bükkbe valahova a gépet és ott nyomatok egy jót. Nemzeti Parkban meg ugye nem szabad sózni. Itt csak letolják és érdesítõ anyagot szórnak.
Hazaérkezéskor megtakarítom és átolajozom.
Ennyi.
Ha otthon mosod, autósampon.
Én télen nem igazán megyek sózott helyen, inkább felviszem tetõn a Bükkbe valahova a gépet és ott nyomatok egy jót. Nemzeti Parkban meg ugye nem szabad sózni. Itt csak letolják és érdesítõ anyagot szórnak.
Hazaérkezéskor megtakarítom és átolajozom.
Ennyi.
Ha otthon mosod, autósampon.
Írta 2003. február 12. - 15:13
szerintem Dante valami sütõtisztító cuccot próbált.. azok elég agresszívek, csak zománcozott felületre ajánlottak, vagy polír/natúr fémfelületre...
Írta 2003. február 12. - 14:00
Írta 2003. február 12. - 12:01
nemtom,mi az a zsíroldó, amit próbáltál ???
én sima mosogatószert használok és jó. (ajax v. mi)
én sima mosogatószert használok és jó. (ajax v. mi)
Írta 2003. február 11. - 23:09
a só szétamortizálja a festést is...sajna foltokban kifehéredhet, s a kromid bevonatok (pl régi STX_RC hajtókar) kifakulnak...
jajj, a konyhai mosogatószerekrõl hagy meséljek valami DURVÁT - bringa tiszta mócsing, elõ a konyhai zsíroldó, fékpillangókra egy-két fújás, majd langyos rongy neki...erre azt veszem észre, hogy mar mint az állat, s a jó kis XT felirat elkezd lefelé úszni a pillangókon!
mondanom sem kell, ahol a telóra cseppent, a láb festése feloldódott (jó kis Hungary:A), szóval mehettem matt fekete festéket venni
szóval ne használjatok semmit anyuci konyhájából
jajj, a konyhai mosogatószerekrõl hagy meséljek valami DURVÁT - bringa tiszta mócsing, elõ a konyhai zsíroldó, fékpillangókra egy-két fújás, majd langyos rongy neki...erre azt veszem észre, hogy mar mint az állat, s a jó kis XT felirat elkezd lefelé úszni a pillangókon!
mondanom sem kell, ahol a telóra cseppent, a láb festése feloldódott (jó kis Hungary:A), szóval mehettem matt fekete festéket venni
szóval ne használjatok semmit anyuci konyhájából
Írta 2003. február 11. - 09:07
major: had nyugtassalak meg, iden az osztrakok is ujra engedelyeztek a sozast, mert ugye itt is nagyon gazos volt az idö, es kellet.
Írta 2003. február 10. - 10:16
Nem is azért a gond, hogy városbban akarok tekerni, de valahogy haza kell jutnom!!! És nincs mindenhol járad, akárhogyis igyexem... :-\
Na mindegy, akkor inkább nem tekerek!!!
De ha át tudnánk venni az osztrákmintá és vágra NEM sóznák az utakat az nekem nagyon nagyon jó lenne!!!!!!!! >
Na mindegy, akkor inkább nem tekerek!!!
De ha át tudnánk venni az osztrákmintá és vágra NEM sóznák az utakat az nekem nagyon nagyon jó lenne!!!!!!!! >
Írta 2003. február 10. - 00:27
én meg sós helyre nem viszem, az alunak meg nem árt a víz..., no meg a rozsdamentes acél küllõknek sem... a lánc meg azért van hogy bírja ;D