en meg leszarom!
foleg hogy fagypont kornyeken van tarolva a brinyo!
tudod viz!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringamosás
Indította
MG
, 2002. április 07. 16:45
Írta 2003. február 10. - 00:20
Írta 2003. február 10. - 00:09
en meg erdöben szoktam ilyenkor bringazni.
ott altalaban nem szoktak sozni!!! ;D ;D ;D
ott altalaban nem szoktak sozni!!! ;D ;D ;D
Írta 2003. február 09. - 23:45
Nos, en mondjuk nem bringaztam sokat hoban, iden, de annyit csinaltam, hogy megtorolgettem ahol tudtam, aztan utana mindnet befujtam TF2 -vel, kiveve ugyebar a tarcsafeket...
De ha lehet, akkor ne biciklizz ilyenkor.. ;D ;D ;D ;D
De ha lehet, akkor ne biciklizz ilyenkor.. ;D ;D ;D ;D
vendég__*
Írta 2003. február 09. - 23:33
vendég__*
Írta 2003. február 09. - 23:29
Halló!!!
Azon érdeklõdnék Ti mit csináltok az ellen tékvíz idajén, hogy ne vágja gajjraa bicajt a só!!!
Gondolom vagy 10en fogják azt írni, hogy nem biciklizem ilyenkor, de ezzel ne fárasszatok lécci!!!
Szóval mit csináljak ? ? ?
Az OK, hogy utána letörölgetem, e a lengõkarnál meg a fejcsapágynál azért nem lehet mindínova hozzáférni!!! Nem is beszélve PL a hátsóváltóról!!!
Elõre is kszi a taasztalatokat!!!
Azon érdeklõdnék Ti mit csináltok az ellen tékvíz idajén, hogy ne vágja gajjraa bicajt a só!!!
Gondolom vagy 10en fogják azt írni, hogy nem biciklizem ilyenkor, de ezzel ne fárasszatok lécci!!!
Szóval mit csináljak ? ? ?
Az OK, hogy utána letörölgetem, e a lengõkarnál meg a fejcsapágynál azért nem lehet mindínova hozzáférni!!! Nem is beszélve PL a hátsóváltóról!!!
Elõre is kszi a taasztalatokat!!!
Írta 2003. január 07. - 02:34
Igen, ulesre kerulve eleg gaz, de lekopik ido mulva...
A masik hogy sarbamenetel elott nagyon hasznos... Mert egy ideig lepergeti a sarat valamennyire...
A masik hogy sarbamenetel elott nagyon hasznos... Mert egy ideig lepergeti a sarat valamennyire...
Írta 2003. január 06. - 22:00
A TF2 nagyon hasonlít a szilikonra. De lényegse különdbség van bennük?? Én is egyszer véletlen fújtam a felnire látszott is a fékhatáson.
Írta 2003. január 06. - 21:57
Meg az ülésre is óvatosan ha nem akarsz lecsúszni róla másnap! 
De tényleg nagyon szép lesz a gép, és talán egy kicsit védi is!
De tényleg nagyon szép lesz a gép, és talán egy kicsit védi is!
Írta 2003. január 06. - 21:48
A wax rol jut eszembe
en szilikonnal szoktam atfujni a gepet -mar ha tiszta
igy ugy nez ki mint ha uj lenne
Az aprobb karcokat is eltunteti. Kozben lehet kicsit torolgetni is ...
Arra ugyelj hogy ne fujj a felnire, meg ha macskakovon rohangalsz akkor a gumira se nagyon.
en szilikonnal szoktam atfujni a gepet -mar ha tiszta
Arra ugyelj hogy ne fujj a felnire, meg ha macskakovon rohangalsz akkor a gumira se nagyon.
Írta 2003. január 06. - 21:39
Én pont ma vettem láncbontót (így hívják Bagi), mert Single Speed miatt majd kikell szednem szemeket a láncból. Amúgy nekem is kézzel szétszedhetõ Sram láncom van.
Más láncra mien spray-t ajánlotok én Tf2-öt használok jó az? Bowdenházakba is azt rakok..
Más láncra mien spray-t ajánlotok én Tf2-öt használok jó az? Bowdenházakba is azt rakok..
Írta 2003. január 06. - 21:33
Bobrider: ;D ;D ;D
Vdani: Szerezz be olyan kütyüt,amit láncsatunak,vagy láncbontónak hívnak és úgy mûködik,hogy a láncszemet rögzítve kinyomja belõle azt a görgõt...
Vagy pedig a Sramnak és asszem a Connexnek is a láncai patentszemmel vannak ellátva és kézzel bonthatók.
Üdv.
Vdani: Szerezz be olyan kütyüt,amit láncsatunak,vagy láncbontónak hívnak és úgy mûködik,hogy a láncszemet rögzítve kinyomja belõle azt a görgõt...
Vagy pedig a Sramnak és asszem a Connexnek is a láncai patentszemmel vannak ellátva és kézzel bonthatók.
Üdv.
Írta 2003. január 06. - 21:08
Lovas Gabi ..
en a magasnyomasuval vigyaznek ..hogy miert ..??...legyszi lapozz vissza /ha erdekel ..1.old.../
az LB aztatasra .. szerintem nagyon kiszaritja a lancot ... nem irtad reszletesen hogy hogyan kened utanna de van egy gyanum .. ha mas eljarassal "dolgoznal " tobb Km -et kicsikarhatnal a lancodbol..
a tobbivel egyetertek
Vdani
a lacot en a pinceben bontom meg mert ott meleg van, es sokkal konnyebb ,holszedem le?? en az alsocsovon felhuzva a kormanyon keresztul . Ha nem tul szeles a kormany ,es ugyes vagy ..sikerul ... ;D
en a magasnyomasuval vigyaznek ..hogy miert ..??...legyszi lapozz vissza /ha erdekel ..1.old.../
az LB aztatasra .. szerintem nagyon kiszaritja a lancot ... nem irtad reszletesen hogy hogyan kened utanna de van egy gyanum .. ha mas eljarassal "dolgoznal " tobb Km -et kicsikarhatnal a lancodbol..
a tobbivel egyetertek
Vdani
a lacot en a pinceben bontom meg mert ott meleg van, es sokkal konnyebb ,holszedem le?? en az alsocsovon felhuzva a kormanyon keresztul . Ha nem tul szeles a kormany ,es ugyes vagy ..sikerul ... ;D
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 06. - 20:51
vendég_vdani_*
Sziasztok!
Tudom, hogy láma kérdés de, hogy vagy hol bontjátok meg a láncot és hogy szeditek le?
Köszi a választ!
Szia
VDaNi
Tudom, hogy láma kérdés de, hogy vagy hol bontjátok meg a láncot és hogy szeditek le?
Köszi a választ!
Szia
VDaNi
Írta 2002. november 28. - 19:51
Ma megtapasztaltam, milyen az, ha a vasarnap szerzett sarat+agyagot+faleveleket+fucsomokat csutortokon probalja az ember lemosni. A betonkemenyre szaradt pilisi mocsok ugyanis ellenallt a banzinkut nagynyomasu mosojanak, igy egy csavarhuzoval kellett levesnem a nagyobb darabokat a vazrol, valtokrol...
Es meg igy is beledobaltam 450Ft-ot a gepbe, mire tiszta lett a bringa :-\
Es meg igy is beledobaltam 450Ft-ot a gepbe, mire tiszta lett a bringa :-\
Írta 2002. november 25. - 18:46
Persze ,h +érdemel ennyit sõt még többet is... Szegény nem CC-s gép... Már nem bírja a strapát... Nem is vált ,nyikorog stb...
Írta 2002. november 25. - 18:30
Lorka!
Legalább a végnapjait tedd széppé!
Ennyit megérdemel. Igaz?
Pusinak pedíg köszi a jó tanácsot, megfogadom!
Legalább a végnapjait tedd széppé!
Ennyit megérdemel. Igaz?
Pusinak pedíg köszi a jó tanácsot, megfogadom!
Írta 2002. november 25. - 18:23
:-[ :-[ Szégyellem magam érte ,de az egyik októberi verseny óta nem volt lemosva bringám...
De ennek a bringának nem lesz úgyse hosszú élete, már nagyon a végét járja... :'(
De ennek a bringának nem lesz úgyse hosszú élete, már nagyon a végét járja... :'(
Írta 2002. november 25. - 11:48
Írta 2002. november 25. - 00:40
Sziasztok!
Végig olvasva a topicot azt senki nem írta, hogy a telónál is vigyázni kell a nagynyomású mosóval. Nyár elején jártam úgy, hogy elkaptam egy esõt tekerésnél és utánna egy benzin kútnál lemosattam a bicajom. Másnap a telómból meglehetõsen fura hangok jöttek ki és szerencsére a második szervízben meg is tudták csinálni. Azóta megnéztema teló leírását és ott kifejezetten írták, hogy nem szabad nagy nyomással mosni. Addigra már én is tudtam
Szóval szerintem azért erre is figyeljetek oda.
Üdv. Pusi
Végig olvasva a topicot azt senki nem írta, hogy a telónál is vigyázni kell a nagynyomású mosóval. Nyár elején jártam úgy, hogy elkaptam egy esõt tekerésnél és utánna egy benzin kútnál lemosattam a bicajom. Másnap a telómból meglehetõsen fura hangok jöttek ki és szerencsére a második szervízben meg is tudták csinálni. Azóta megnéztema teló leírását és ott kifejezetten írták, hogy nem szabad nagy nyomással mosni. Addigra már én is tudtam
Szóval szerintem azért erre is figyeljetek oda.
Üdv. Pusi
Írta 2002. november 25. - 00:00
Mbalázs:
Nem kötözködésképpen,de a forrówaxot azt samponos mosás után impregnálásként alkalmazzák az autómosókban,maga a waxolás nem egyenlõ a mosással!
Arra jó,hogy ad egy plusz bevonatot a felületre,jobban lepereg a víz tõle,stb...
Üdv:Bagi
Nem kötözködésképpen,de a forrówaxot azt samponos mosás után impregnálásként alkalmazzák az autómosókban,maga a waxolás nem egyenlõ a mosással!
Arra jó,hogy ad egy plusz bevonatot a felületre,jobban lepereg a víz tõle,stb...
Üdv:Bagi

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére