Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringamosás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
159 hozzászólás a témában

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
A nagynyomást nem közvetlenül a felületre kell irányítani, hanem távolabbról, hogy ne tegyen kárt a bicikliben! Nagyon nincs más megoldás, ha panelban lax 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
énis így csinálom évente kb ;) de asszongyák rágja a csapágyast. amugy fogkefe, vagy a varázslé: wd-40. ha befújod a kosz majd magátol menekül le a lánc/sor/váltórol. mûanyagra (ööö...sram, vagy az nem?) nem szabad menjen mer az van a dobozán.. ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
sztem (elég nagy) hülyeség benzinkútnál nagynyomással szétcsapatni a cuccost

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Nem kell hazáig eltekerni, útközben elõkaparsz a zsebeidbõl egy 50-est, és irány egy benzinkút, ott levereted a koszt, majd otthon befújod valami speckó kenõanyaggal, van ilyen a piacon dögivel. Ennyi az egész, nem kell sokat vacakolni. 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bikemag.hu
oldalon.

nem azt mondtam tudom hol van hanem, hoyg van

vmi mosas-os dolog

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kerestem, nem találtam... Hol van?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ugy hagyom majd lepereg rola meg lemossa aza eso.

van errol egy topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

...hazaérsz a bringázás után és látod, hogy a géprõl csomókban lóg a sár, a hajtáslánc tele van olajos porral, satöbbi satöbbi. Mit teszel?

Bringapucolási tippeket trükköket szeretnék itt begyûjteni. Pédául igen macerás mûvelet számomra a fogaskoszorú rendbetétele. Ti hogy csináljátok?

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
hát, tény, hogy nem Sunlicht Háziasszony...

bringamosásra marad a jó kis WU2 ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Troll én sm szoktam... ezt a mutter viszi... (amúgy meg apám anyám vegyészmérnök ilyesmibõl megkaptam a kiképzést... ::)
viszont utána kb 3-4 óráig szellõztetés van és senki s mehet be a konyhába... ráadásul olyan büdös hogy az evésre utaló nminden pajzán gondolatom messzire menekül...

szvsz ami ilyen az azért elég ütõs cucc lehet ;)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Beírhatod a tuning cuccok topicba ;D

látszik h még nem takarítottál tûzhelyet ;D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
jaja, sütõtisztító volt, de nem gondoltam, hogy ennyire ütõs! sajna, sok hülyeséget követ le az ember, de legalább senki másnak sincs 1 cm-vel lejjebb az XT felirat a fékjén! ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ha sózott helyen mész, szerintem egy óvatos gõzborotvás lemosás sokat használ. Vigyázz a telóra, szimeringekre, agyakra és monoblokkra. Közeli benzinkutat válassz.
Én télen nem igazán megyek sózott helyen, inkább felviszem tetõn a Bükkbe valahova a gépet és ott nyomatok egy jót. Nemzeti Parkban meg ugye nem szabad sózni. Itt csak letolják és érdesítõ anyagot szórnak.
Hazaérkezéskor megtakarítom és átolajozom.
Ennyi.

Ha otthon mosod, autósampon.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerintem Dante valami sütõtisztító cuccot próbált.. azok elég agresszívek, csak zománcozott felületre ajánlottak, vagy polír/natúr fémfelületre...

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
lehet hogy anyukaja sosavat tarolt abba a flakonba!? ;D ;) ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
nemtom,mi az a zsíroldó, amit próbáltál ???
én sima mosogatószert használok és jó. (ajax v. mi)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
a só szétamortizálja a festést is...sajna foltokban kifehéredhet, s a kromid bevonatok (pl régi STX_RC hajtókar) kifakulnak...

jajj, a konyhai mosogatószerekrõl hagy meséljek valami DURVÁT - bringa tiszta mócsing, elõ a konyhai zsíroldó, fékpillangókra egy-két fújás, majd langyos rongy neki...erre azt veszem észre, hogy mar mint az állat, s a jó kis XT felirat elkezd lefelé úszni a pillangókon! :o

mondanom sem kell, ahol a telóra cseppent, a láb festése feloldódott (jó kis Hungary:A), szóval mehettem matt fekete festéket venni

szóval ne használjatok semmit anyuci konyhájából :(

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
major: had nyugtassalak meg, iden az osztrakok is ujra engedelyeztek a sozast, mert ugye itt is nagyon gazos volt az idö, es kellet. :(

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem is azért a gond, hogy városbban akarok tekerni, de valahogy haza kell jutnom!!! És nincs mindenhol járad, akárhogyis igyexem... :-\

Na mindegy, akkor inkább nem tekerek!!!

De ha át tudnánk venni az osztrákmintá és vágra NEM sóznák az utakat az nekem nagyon nagyon jó lenne!!!!!!!! >:(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én meg sós helyre nem viszem, az alunak meg nem árt a víz..., no meg a rozsdamentes acél küllõknek sem... a lánc meg azért van hogy bírja ;D