Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
issstenem...

mit számít?
4.5 bár.

Yodaaa

Yodaaa

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
akkor más kérdés kinek hány bár?
Az élet zord és kegyetlen......

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
amennyit akarsz
autógumira sem írják rá
na és miért?
ha ezt tudod, tudni fogod miért nincs erre megintcsak egy "szabvány"
ha felütötted akkor fújd annál keményebbre.
ennyi.

és fáradj vissza egy általános iskolába, ott megtanítanak írni is!

Yodaaa

Yodaaa

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
BAszod látod nem vágod már kátszer kijukadt amilyatt hogy nem volt jó Pontosan hány bár??????!
Az élet zord és kegyetlen......

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Megfogod és jó -->ne csinálj semmit
Megfogod és nem jó:
-->ha puha fujjál bele
-->ha kemény eressz belõle

bazz

Yodaaa

Yodaaa

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
plyyyyyyyz segítsetek mán!!!

Yodaaa

Yodaaa

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Mekkora az idális keréknyomás egy street bmx kerekében már mind hány bár?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

biztos vagy ebben?
megmértem, direkt neked, van itthon egy 40es külsõvel ellátott 28"as kerekû trekking, és alig nagyobb az átmérõje, gumival együtt, mint az én 2,3"as 26"os kerekemnek. ergo belefér. ha nem vmi nagyon régi, pici montiba kell, sztem belefér bõven.

Saccra mondtam csak.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
biztos vagy ebben?
megmértem, direkt neked, van itthon egy 40es külsõvel ellátott 28"as kerekû trekking, és alig nagyobb az átmérõje, gumival együtt, mint az én 2,3"as 26"os kerekemnek. ergo belefér. ha nem vmi nagyon régi, pici montiba kell, sztem belefér bõven.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

tárcsafékkel imho beleférhet, mert ugye a 32es külsõ sokkal alacsonyabb, mint egy 2,1" es pl. csak ugye ugrik a fékkonzol

Ja, de a hátsó kerék miatt csúnyán bele kéne flexelnem a vázba ;)
1ébként sztem tök zsírul néz ki egy óuti, vagyis "fitness bike" tárcsafékkel. Csak semmi értelme.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Na látod hogy a monti vázba akarod rakni :) Mondomén;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
tárcsafékkel imho beleférhet, mert ugye a 32es külsõ sokkal alacsonyabb, mint egy 2,1" es pl. csak ugye ugrik a fékkonzol

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Férõhely az van bõven...35ös volt a gyári gumi, de volt már rajta 40es is.

LóFarkas: Na szal most építgetek egy városi bringát TREKKINGvázra, egyelõre montival nyomom városban is. Nem voltam 1értlmû, sry.
Annyira nem vagyok láma, hogy montivázba erõltetnék 32-622es kereket:D Szép baleset lenne... :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem hülyeség
a legkisebb repedés is nagyon megvezeti õket és iszonyat kényelmetlenek...mostanság 20as Contival megyek;a 11 bar kell bele,ha nem akarom felütni,ugyanakkor hiheteten kényelmetlen...28 az 1 értelmes középút sztem városba...csak persze,legyen hozzá férõhely!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Hávájámán!

MTBre, trekkingre vagy országútira kell???
A "622" az országúti kerékméretet jelenti, 32 mm-es szélességgel, ami egy rendes oúti bringába túl széles. Trekkingbe való, aminek szélesebb villája és felnije van.

MTBre meg gyártják a 26*1,3as meg a 26*1,6os méretet (559mm felniátmérõ, 32,5 ill. 40mm széles). Ezek játszanak, ha ugyanarra az MTB bicóra kell a weirwolf vagy mi helyett. Ha félreértettelek, akkor bocsi.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Nekem pont jó lesz a 32-622es, legalábbis a 26"os 2.1es wtb weirwolfomnál bizonyára jobban hasít majd aszfalton:D
A 25-28 körüli gumik szerintem már túl vékonyak városi bringára, bár lehet h ez hülyeség. :chin:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Ha jobban belegondolok, van 1 nagy baj a SportContacttal.

Csak g*ci szélesben csinálják oútira (illetve nem oútira, hanem csak trekkingre csinálják). Most kereshetek valami mást az épülõ városi SSemre.

Vittoria Rubinóról tudtok okosakat mondani? Fõleg tartósság, kopás, tapadás és defektállóság terén. Vagy más javaslat 25mm körüli városi külsõre? Max 4000 HuF.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Zsír, akkor bevállalok 1 párat. :lick:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Conti Sportcontactot használ valaki? Városi bicóra lehet hogy ilyet vennék (32-622), esõben naggyon csúszik?

Ááá, életre szóló. Azon kevés Contik kötzé sorolnám, ami egyszerûen nem akar tönkremenni. És ócsó. Esõben minden slick csúszik. De nem annyira, mint mondjuk egy nagybütykû montigumi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Nekem SportContact van fenn, de montin (26*1,3) és még csak 1000km-t hajtottam, úgyhogy igazán sokat nem tudok mondani. Esõben soha nem próbálgatom a határokat, úgyhogy passz. Egyenlõre nem látok kopást, nem volt defektem (pedig ez az olcsó verzió, nem az extra védelmes), összességében nagyon tetszik.
Tudtommal elég sok bringás futár használja, ami azért jelent valamit.