Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Posted 2005. July 11. - 21:57

esetleg az elõre diesel(mert nincs vastag oldalfala...700g) hátra space kombóról mi a vélemény?
vagy vmi hasonló, olcsó kéne
Posted 2005. July 11. - 21:56

no mostmár kiváncsi vok....ha egyszer lesz még esõmentes félóra amikor ki tudok jutni a hegyre akkor beszámolok, ....legalább sárba is ki tudom próbálniHa velem ellentétben fordítva rakod fel, oszd majd meg velünk az így nyert tapasztalataidat!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 11. - 21:52

A tied kevláros/hajtogatható (Race) változat?Nekem ilyen van (2.1), és a hátsó ugyanúgy van feltéve, mint az elsõ. Nagyon furcsán nézett ki fordítva, így maradt ez a felállás.
Naggyon nagy dagonyában talán számítana valamit az "optional" megoldás, de egyébként jól mászik.
Fasza kis külsõ, eddig a legjobb nekem (sok sváblét odaver). Már csak egy WeirWolf markolatra vadászom... :lick:
Én Schwalbe Albertet cseréltem le hátul a WeirWolfra.
Posted 2005. July 11. - 21:48

Nekem ilyen van (2.1), és a hátsó ugyanúgy van feltéve, mint az elsõ. Nagyon furcsán nézett ki fordítva, így maradt ez a felállás.na, nehéz a felfogásom, konkrétan így néz ki :
http://www.wtb.com/p...s_WeirWolf.html
akkor én hátra mondjuk így raknám fel, ahogy a foton van, de lehet nem jóóó
Naggyon nagy dagonyában talán számítana valamit az "optional" megoldás, de egyébként jól mászik.
Fasza kis külsõ, eddig a legjobb nekem (sok sváblét odaver). Már csak egy WeirWolf markolatra vadászom... :lick:
Posted 2005. July 11. - 20:32

Posted 2005. July 11. - 20:21

szinyén 2,3 - as.....virsligumi nem játszikÉs mekkorát vettél?
Én egyébként nyilakkal elõre raktam fel, és jól kapaszkodik. Nálam mondjuk az oldalfalon rajta van a nyíl, és aszerint nyíllal elõre kell felrakni. Ja, az enyém 2,3-s.

Posted 2005. July 11. - 19:47

És mekkorát vettél?köszönöm...
akkor most marad kapaszkodoson, aztán ha nagyon nem bírom tekerni akkor fordítom, vagy megy elsõ kerékre.....
Én egyébként nyilakkal elõre raktam fel, és jól kapaszkodik. Nálam mondjuk az oldalfalon rajta van a nyíl, és aszerint nyíllal elõre kell felrakni. Ja, az enyém 2,3-s.
Posted 2005. July 11. - 19:11

köszönöm...optional annyit tesz, hogy terád van bizva, hogy kapaszkodás kell (forditva teszed fel) vagy egyenesfutás/minimális gördülési ellenállás (ugy teszed fel ahogy az elsõt)
akkor most marad kapaszkodoson, aztán ha nagyon nem bírom tekerni akkor fordítom, vagy megy elsõ kerékre.....
Posted 2005. July 11. - 18:57

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. July 11. - 18:56

na, nehéz a felfogásom, konkrétan így néz ki :az a tematika hogy úgy álljanak a cumók hogy kifele nyomják a sarat, földet, trutyit
http://www.wtb.com/p...s_WeirWolf.html
akkor én hátra mondjuk így raknám fel, ahogy a foton van, de lehet nem jóóó
Posted 2005. July 11. - 18:49

Posted 2005. July 11. - 18:46

Posted 2005. July 11. - 18:24

fiatalok, volna egy kérdésem
WTB WeirWolf külsõ, amit ha megnézel ilyen V alaku mintázata van.
na most nekem úgy lenne logikus hogy hátra úgy teszem fel, hogy igy áll a mintázat :V
V
V (elõre meg ugye fordítva)...viszont a gumi oldalán a traction felirat fordítva mutatja (ill zárójelben van ott hogy rear optional, de nincs nyíl)
akkor most hogy jó hátsó kerékre ?
köszi
Posted 2005. July 08. - 08:03

Posted 2005. July 07. - 23:35

nedves kiicst sáros talajon nem anyira jó mint egyébként....
elöl nem egyszer megindult az eleje ki az ívböl...
syóval most ez a fris tapasztalat róla...
nem sár volt hanem olyan kétnapal esõ után.szóval nem vészes
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. July 07. - 12:25

a bike magazin gumitesztjeiben megadják, aztán lehet memóriából ment a kb 38Wszerintem azon akadhatott fenn, hogy egy ilyen mutatót hgoy leht kb-ra meghatározni..úgy hangzott, mintha megemelte volna, és azt mondaná, hogy olyan 700g körül lehet...
azért érdekelne, hogy hogyan mér ilyesmit...

saccra elég nehéz...
Posted 2005. July 07. - 11:11

mivel van ami ballonosabb, van ami magasabb ezért a méret nem mindig jelöl ugyanakkora szélességet
köszönöm
Posted 2005. July 07. - 10:24

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 07. - 09:16

ez mi?
vagy hogy?
vagy mivan?
szerintem azon akadhatott fenn, hogy egy ilyen mutatót hgoy leht kb-ra meghatározni..úgy hangzott, mintha megemelte volna, és azt mondaná, hogy olyan 700g körül lehet...
azért érdekelne, hogy hogyan mér ilyesmit...
Posted 2005. July 07. - 02:36

tekintve hogy a gumi "szélességét" mérheted az oldalsó bütykökön és az oldalfalon is, és sok olyan gumi van, ahol az eltérés több mm.
nem bütykös országuti/cc/trekking/tura/egyéb gumiknál tökéletesen használható (összehasonlitható) számot ad.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.