Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

na, nehéz a felfogásom, konkrétan így néz ki :
http://www.wtb.com/p...s_WeirWolf.html
akkor én hátra mondjuk így raknám fel, ahogy a foton van, de lehet nem jóóó

Nekem ilyen van (2.1), és a hátsó ugyanúgy van feltéve, mint az elsõ. Nagyon furcsán nézett ki fordítva, így maradt ez a felállás.
Naggyon nagy dagonyában talán számítana valamit az "optional" megoldás, de egyébként jól mászik.
Fasza kis külsõ, eddig a legjobb nekem (sok sváblét odaver). Már csak egy WeirWolf markolatra vadászom... :lick:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha velem ellentétben fordítva rakod fel, oszd majd meg velünk az így nyert tapasztalataidat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

És mekkorát vettél?
Én egyébként nyilakkal elõre raktam fel, és jól kapaszkodik. Nálam mondjuk az oldalfalon rajta van a nyíl, és aszerint nyíllal elõre kell felrakni. Ja, az enyém 2,3-s.

szinyén 2,3 - as.....virsligumi nem játszik :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

köszönöm...
akkor most marad kapaszkodoson, aztán ha nagyon nem bírom tekerni akkor fordítom, vagy megy elsõ kerékre.....

És mekkorát vettél?
Én egyébként nyilakkal elõre raktam fel, és jól kapaszkodik. Nálam mondjuk az oldalfalon rajta van a nyíl, és aszerint nyíllal elõre kell felrakni. Ja, az enyém 2,3-s.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

optional annyit tesz, hogy terád van bizva, hogy kapaszkodás kell (forditva teszed fel) vagy egyenesfutás/minimális gördülési ellenállás (ugy teszed fel ahogy az elsõt)

köszönöm...
akkor most marad kapaszkodoson, aztán ha nagyon nem bírom tekerni akkor fordítom, vagy megy elsõ kerékre.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
optional annyit tesz, hogy terád van bizva, hogy kapaszkodás kell (forditva teszed fel) vagy egyenesfutás/minimális gördülési ellenállás (ugy teszed fel ahogy az elsõt)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az a tematika hogy úgy álljanak a cumók hogy kifele nyomják a sarat, földet, trutyit

na, nehéz a felfogásom, konkrétan így néz ki :
http://www.wtb.com/p...s_WeirWolf.html
akkor én hátra mondjuk így raknám fel, ahogy a foton van, de lehet nem jóóó

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és a weirwolf markolatom?:-)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az a tematika hogy úgy álljanak a cumók hogy kifele nyomják a sarat, földet, trutyit

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
üdv

fiatalok, volna egy kérdésem

WTB WeirWolf külsõ, amit ha megnézel ilyen V alaku mintázata van.
na most nekem úgy lenne logikus hogy hátra úgy teszem fel, hogy igy áll a mintázat :V
V
V (elõre meg ugye fordítva)...viszont a gumi oldalán a traction felirat fordítva mutatja (ill zárójelben van ott hogy rear optional, de nincs nyíl)

akkor most hogy jó hátsó kerékre ?

köszi

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
spacenek szerintem nem elõre valók a bütykei, legalábbis én így láttam a sajátomon. mint ahogy a mobster sem pl. elõre inkább kisbütykös kell, mint albert, vagy ilyenek.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát a space ma eléggé lejáratta magát....

nedves kiicst sáros talajon nem anyira jó mint egyébként....
elöl nem egyszer megindult az eleje ki az ívböl...

syóval most ez a fris tapasztalat róla...

nem sár volt hanem olyan kétnapal esõ után.szóval nem vészes

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szerintem azon akadhatott fenn, hogy egy ilyen mutatót hgoy leht kb-ra meghatározni..úgy hangzott, mintha megemelte volna, és azt mondaná, hogy olyan 700g körül lehet...

azért érdekelne, hogy hogyan mér ilyesmit...

a bike magazin gumitesztjeiben megadják, aztán lehet memóriából ment a kb 38W :)
saccra elég nehéz...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
a gumi kiterítve a két peremtõl mért távolságát jelölik
mivel van ami ballonosabb, van ami magasabb ezért a méret nem mindig jelöl ugyanakkora szélességet
köszönöm

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
igen, kislust-nál a pont. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

ez mi?
vagy hogy?
vagy mivan?

szerintem azon akadhatott fenn, hogy egy ilyen mutatót hgoy leht kb-ra meghatározni..úgy hangzott, mintha megemelte volna, és azt mondaná, hogy olyan 700g körül lehet...

azért érdekelne, hogy hogyan mér ilyesmit...
Van állásom...:bananadan

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem azt mondtam, hogy nem nagy norma, hanem azt, hogy a gumik felépitésükbõl adódóan szélességükben nem mérhetõek egyetlen számmal, ahogy azt az ertro is teszi.
tekintve hogy a gumi "szélességét" mérheted az oldalsó bütykökön és az oldalfalon is, és sok olyan gumi van, ahol az eltérés több mm.
nem bütykös országuti/cc/trekking/tura/egyéb gumiknál tökéletesen használható (összehasonlitható) számot ad.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fizika

tapadasi majd csuszasi? surlodasi egyutthato...
olyan mint a mu,csak watt ban megadva...

nefoglalkozzvele;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

es olyan 38 Watt ellenalasa (gurulas)

ez mi?
vagy hogy?
vagy mivan?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ertro volt a norma neve. Rob szerint nemnagyvalami norma,deazertz nem hülyegyerekek talatak ki. Ez van eszt kell szeretni........Csak segiteni akartam vele