ár nem lényeg, úgyse annyiba veszem mint amennyibe kerül

big betty ? csak iszonyat drága....pont a fordítva mûködõ gumik a kérdésesek
lefelé murván földön, sziklán 30al kanyarban sem kicsúszó gumi kéne
Nálam CC-re jól bevált Ritchey Bácsi 1.9-es Z-Max Millenniumja.
Jól tapad, frankó az öntisztuló képessége, közepesen kopós(2év masszív hajtást bír )
ááá nem a fékezéstõl kopik..hanem hogy füstölgõ gumikkal indulok az emelkedõn..minek fékezel annyit
olyat asszem fogok venni hátra 2,35-öset, de fogadok 3 hónap alatt 0-ra fog kopni...Nálam CC-re jól bevált Ritchey Bácsi 1.9-es Z-Max Millenniumja.
Jól tapad, frankó az öntisztuló képessége, közepesen kopós(2év masszív hajtást bír )
Hátsó spacerõl nekem is hiányoznak bütykök... De ugyebár space az basicline gumma, szal tecsógazdaságos szinte
hm az elsõ "komoly" bringámon 3 éve a zöld michelin wild gripperek voltak, akkor még többet mentem aszfalton kb 5000 km van bennük, de még lehetne használni 2-3 ezret...ezeket meg havonta lehet kidobni....(és az all mountain még sz@r is)2,3as Nokianra már nehéz azt mondani,h CC gumma!
Michi még esetleg...
Pedig az is milyen tartós gumi volt régebben! Haveromnak van 4-5 éves Neuzer Matrix Thunder FS-e amin még az elsõ szett Misik figyelnek,és kellemetes tapadás mellett alig koptak vmit az Lmúlt évek elég intenzív használata során!! (kb naponta rájd Jancsin tavasztól õszig...)
Comp S Lightra nekem mindenki azt mondta,h évekig fog tartani,háááát,én örülök,h vettem mellé edzõgummát! Gyakorlatilag csak 3 versenyt mentek,azaz max 150-200 kilcsit,de már ettõl olyan kopást mutatnak,h múltkor kellett e-h cserét nyomnom,és ha nem tudnám,h mikor vettem azt mondanám,h több éves darabok! (mindemellett meg kéne azt is Mlítenem,h iszonyat yó tapadással bírnak,alig nyomnak vmit a mérlegen,mégsem kaptam velük idáig defót,stb...)
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
nyugi, bár Nektek ezek cc gumikSchwalbe érdekes gummákat gyárt a bütykei 1ben kopnak le zérus használat után!
Bezzeg a régi darabjaik!
Na mindjárt Lkezdek én is ríni itt mint Dig a telók miatt.
Hol vannak már a régi Panaracerek!!!