Lehet, hogy kérdeztem már, de miért is nem használsz már 2.1-est?de tudok Neked adni, valami jelképes összegért 1 pár alig futott conti tractiont, az egy jó kis gumi, csak én má nem teszek fel 2,1-est
(Hmm, az Adrenalin Pro, az 2.0?)
Lehet, hogy kérdeztem már, de miért is nem használsz már 2.1-est?de tudok Neked adni, valami jelképes összegért 1 pár alig futott conti tractiont, az egy jó kis gumi, csak én má nem teszek fel 2,1-est
Lassan úgy érzem magam, mint a Kánaánban, csak nem tudok a bõség zavarában választani..hát most azért kellett váltani, mert a nokian 0-ra kopott...de szoktam cserélgetni, kiváncsiságból is...az ötödik gumicsere után meg megy negyedóra alatt a 2...
az hogy a svábli honlapon nincs rajta, az egy dolog attól még lehet kapni ....
jó a specialized adrenalin pro is ha van még akciós akkor valamivel 5 rugó pro darab alatt van...
de tudok Neked adni, valami jelképes összegért 1 pár alig futott conti tractiont, az egy jó kis gumi, csak én má nem teszek fel 2,1-est
hát most azért kellett váltani, mert a nokian 0-ra kopott...de szoktam cserélgetni, kiváncsiságból is...az ötödik gumicsere után meg megy negyedóra alatt a 2...Hmm, miért nem találtam ezt meg a schwalbe honlapján..
Nna, mindegy, köszi a tanácsot, végig gondolom.. Meg belenézek a pénztárcámba..
Hú, ilyen sokat váltasz gumit? Jó, tudom, hogy idõjárás és terep függõ, de én valahogy nem vagyok ilyen "szerelõs".. Vagy várjam ki a végét?
Két bicikli? Ezt is alig tudom valahova eltenni..
no úgy van : skinny jimmy 1,9A king az 2.1, vagy 2.25? Elöl, hátul az van? De jó lenne most emlékezni, pedig tuti meg néztem a bicód..
Mit érdemes tudni a belsõkrõl? Azt sem ártana vennem...
A king az 2.1, vagy 2.25? Elöl, hátul az van? De jó lenne most emlékezni, pedig tuti meg néztem a bicód..a light a kevláros....én olyat használok csak a nagyobbat (king jim) láttad mennyit kell aszfalton mennem, és elég sokat bír (viszont vizes aszfalton, figyelni kell vele a blokkolásokra, meg a vállig döntött kanyarokra), viszont tapasznyalat hogy a drótos az kb fele ár de harmad, negyed élet tartam, más anyagból is csinálják mint a kevlárost (1ébként ez a nokiannál is így van, csak Õk a tecnikai adatoknál jelzik is)...de abban a king jimben ami nekem elõl fent van már több ezer km van....
a light a kevláros....én olyat használok csak a nagyobbat (king jim) láttad mennyit kell aszfalton mennem, és elég sokat bír (viszont vizes aszfalton, figyelni kell vele a blokkolásokra, meg a vállig döntött kanyarokra), viszont tapasznyalat hogy a drótos az kb fele ár de harmad, negyed élet tartam, más anyagból is csinálják mint a kevlárost (1ébként ez a nokiannál is így van, csak Õk a tecnikai adatoknál jelzik is)...de abban a king jimben ami nekem elõl fent van már több ezer km van....Elég sokat kell aszfalton mennem, hogy terepre érjek. Mennyire kopik a Jimmy? A nem kevláros is jó? Lehet, hogy árérzékeny vagyok (még)?
A schwalbe honlapján csak egyfélét írnak. Valamelyik boltnak a honalpján meg van sima, light és UST-s. Gondolom a sima az acélperemes, light, valami oldalfalkönnyített, és az UST-s az belsõ nélküli.. Ha az UST-s lenne a kevláros, akkor attól kicsit tartok. Vagy kár idegenkedni, a belsõsökkel is pont annyit fogok szívni, ha defektem van? (Még soha nem volt, pedig láttad a hétvégén mennyire nincs már minta sem rajta.. )
Elég sokat kell aszfalton mennem, hogy terepre érjek. Mennyire kopik a Jimmy? A nem kevláros is jó? Lehet, hogy árérzékeny vagyok (még)?nézd meg a schwable Jimmy-t Ray.....mondjuk a kevláros drága de q. jó...terepre minden körülmények közé jó, és elég sokat bír ...
nézd meg a schwable Jimmy-t Ray.....mondjuk a kevláros drága de q. jó...terepre minden körülmények közé jó, és elég sokat bír ...Olcsó húsnak... Ez rendben is van, de akkor jó lenne az ilyen név alapján nem beazonosítható külsõket pontosabban ajánlani, mert így aztán fogalmam sincs, hogy ki mire mondja, hogy neki bejött.. Vagy ez csak a panának a "trükkje"?
Nna, gondolkodok még. Meg kérdezem mennyi a kevláros és meglátjuk.. Végülis nem rövid távra gondoltam..
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
De ha jól olvastam itt-ott, akkor a 27-es érték nagyon kevés. Ezek szerint mégsem annyira jó a Pana XC Fire Pro? Vagy aki ajánlgatta is az acélosat használta, és jó az?a tpi a szövetsûrûség vagy mi..
minél nagyobb a szám, annál jobb, annál kisebb az esélye egy szúrásos defektnek.