az all mountaint szerintem eszedbe ne jusson .....brutálisan kopik, leszakadnak róla a minták, sárban használhatatlan, és vizes köveken gyökereken se igazán, ja meg száraz köves terepen is hajlamos csúszkálni...elég kevés oldaltartása vanSzegasztok!
Nekem csak a hajtogathatós külsõkkel volt eddig ilyen problémám. Igaz nekem nem kacsázik, hanem üt. Biztosan én vagyok a béna, mert amikor a kereket szakszervizben átfûzték és a gumit is õk rakták vissza nem volt semmi gáz. Amikor azonban egy defekt okán én tettem vissza (egyábként Continental) - bármennyire gyömöszöltem, meg pattogtattam alacsony nyomáson - mindig maradt benne egy kis tojgli. Hozzáteszem a felni hibátlan. Nem is nagyon szeretem a hajtogathatósakat ezért. Van valakinek hasonló tapasztalata, illetve ötlete az ilyen esetekre?
Na meg megragadva az alkalmat, ha van valakinak infója a Michlen All Mountain, vagy a Schwalbe Racing Ralf külsõkrõl kérem írja le. Jómagam maratonra használnám õket, de ez a hajtogathatós téma nagyon nem hagy nyugodni.
a racing ralph szintén rohadtul kopik, sárban szintén nem jó, viszont mászni isten király nagyon kicsi a gördülési ellenállása, és általában kiszámíthatóbb...
élettartamra nálam mindkettõ olyan max 800-1000 km hátsó keréken, elsõn a duplája talán

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére