én 2,35-öst használtam döntõen hátsó keréken...a gördülési ellenállása nagyon jó, a mintázata komoly terepre sztem nem alakalmas. nekem kopik elég rendesen de ebben biztos szerepet játszik a súlyom is (90+) de semmiképpen nem többszezonos ....viszont 2-3 rendes blokkolás (t.fék) következményeként sikerült a gumi felületén több helyen a középsõ amugyis minimál v-mintákat 0-ra redukálni.......defektet én nem kaptam vele, de mondjuk ez inkább a 2,35-ös méretnek köszönhetõ.szal hosszú távú használatra sztem felejtsd el......Fél évvel ezelöött már feltették ezt a kérdést, de nem kaptak rá megnyugtató választ (szerintem).
Azaz van valakinek tapasztalata a Schwalbe Fast Fred gumikkal?
Mennyire tartós, és hogy úgy egyáltalán jó-e?
Elég sokat kell tekernem aszfalton, mire kiérek a hegyre (és persze nyilván hazafelé is), és ott leginkább kitaposott gyalogösvényeken (döngölt föld), vagy dózerutakon (apró, esetenként hegyes, kavicsos) ösvényeken hajtok.
Erre keresnék valamilyen kis gördülési ellenállású, kevéssé kopó, lehetööleg könnyüü gumit elööre-hátra. Nyilván olyan legyen hogy soha ne kapjak vele defektet, nem szeretek az erdööben szerelni
Erre néztem ki a Fast Fred-et.
De ha valakinek van más ötlete a probléma megoldására szívesen veszem, mondjuk azt, hogy ár nem számít. (persze csak ha kibír néhány szezont)
ha nem kopna Neked sztem tökéletes lenne a racing ralph de az is kb 500 max 1000 kilcsis gumi...
ami erre a célra a legjobb volt és elpusztíthatatlan az régi zöld michelin....de az új szürkék már kopnak mint a sz.r......