Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Akkor próbáljátok újra, olyan nincs, h ereszt, de a vízben nem jelenik meg buborék, max nem vettétek észre.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Hello!
Eresztett egy haveromnak a conti belsõje, de a vízben nem láttunk semmit, pedig jó keményre felfújtuk h táguljon a gumi de semmi. Elméletileg feütötte és aztán eresztett, de a szelep is rendben volt. Valakinek van vmi ötlete??

új belsõ ~500huf.. nem nagy tétel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Van egy bizonyos Ninja DH-nevû gumi, ami a Kujo DH másolata, és 4000Ft. Én sem hittem el, hogy ennyiért jó is lehet, de tévedtem. Nem tudok vele farolgatni, mert annyira tapad, hogy rögtön megállok vele. még SOHA nem csúszott meg kanyarban, vagy egyéb körülmények között. Ha valaki talál még, akkor vegyen, mert nagyon jó. A Highroller hozzá képest sehol nincsen....
Óbudabringában hoznak ha szólsz elõre.

Tehát arra a másfél kilós szörnyre gondolsz, aminek kb nulla a tapadása...

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Üdvözlet!

Hutchinson Mosquito-ról mi a közvélemény?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

MICHELIN COMP 24.1S

ez ugye tubeless?
és mennyibe kerül?

Igen, meghozza Nagesti Tubeless ;)

10 korul van boltban elvileg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Van egy bizonyos Ninja DH-nevû gumi, ami a Kujo DH másolata, és 4000Ft. Én sem hittem el, hogy ennyiért jó is lehet, de tévedtem. Nem tudok vele farolgatni, mert annyira tapad, hogy rögtön megállok vele. még SOHA nem csúszott meg kanyarban, vagy egyéb körülmények között. Ha valaki talál még, akkor vegyen, mert nagyon jó. A Highroller hozzá képest sehol nincsen....
Óbudabringában hoznak ha szólsz elõre.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hello!
Eresztett egy haveromnak a conti belsõje, de a vízben nem láttunk semmit, pedig jó keményre felfújtuk h táguljon a gumi de semmi. Elméletileg feütötte és aztán eresztett, de a szelep is rendben volt. Valakinek van vmi ötlete??

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
MICHELIN COMP 24.1S

ez ugye tubeless?
és mennyibe kerül?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
maxxis hard drive 2,1-rõl mik a tapasztalatok (márha vannak)?? fõleg normafa-kilátó-hhh lenne a bevettési terepe, némi aszfalttal fûszerezve... a súly nem számít annyira, csak az, hogy bírja sokáig...

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
Köszi a válaszokat. A conti explorerrööl a testbike-on mindenki azt írja, hogy aszfalton nagyon gyorsan kopik. Eddig a ritchey InnoVader jónak tüünik. De ha valakinek van jobb ajánlata szívesen veszem!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem is volt fast fred, kopott mint a szél. 2.0"-som volt, és embertelen 4.5 bar kellett bele, hoyg ne nagyon parázzak a felütéstõl. cserébe beton kemény volt....
a súlynak van ára!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Én eddig szinte csak a Fast Fred-del kaptam defektet (többek között mindkét versenyen, amin ezzel mentem). Mondjuk akkor még nem latex belsõt használtam. Papírvékony egy külsõ, szóval ha a biztonság az elsõ, akkor ne ezt vedd szerintem! Ez egy versenygumi, száraz körülmények között, fõleg döngölt földúton jó. Rendkívül könnyû, és ezért nagyon haladós.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Olyan, hogy könnyû és tartós gumi, olyan nincs. A Fast Fred egy XC verseny külsõ, ne várd hogy aszfalton sokáig bírja. de ez igaz az összes verseny gumira is. Jó lehet neked a Ritchey istáló apróbb mintázatú InnoVader gumija. vagy egy Conti explorer ami mindenre jó.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Fél évvel ezelöött már feltették ezt a kérdést, de nem kaptak rá megnyugtató választ (szerintem).

Azaz van valakinek tapasztalata a Schwalbe Fast Fred gumikkal?

Mennyire tartós, és hogy úgy egyáltalán jó-e?
Elég sokat kell tekernem aszfalton, mire kiérek a hegyre (és persze nyilván hazafelé is :) ), és ott leginkább kitaposott gyalogösvényeken (döngölt föld), vagy dózerutakon (apró, esetenként hegyes, kavicsos) ösvényeken hajtok.
Erre keresnék valamilyen kis gördülési ellenállású, kevéssé kopó, lehetööleg könnyüü gumit elööre-hátra. Nyilván olyan legyen hogy soha ne kapjak vele defektet, nem szeretek az erdööben szerelni :)
Erre néztem ki a Fast Fred-et.
De ha valakinek van más ötlete a probléma megoldására szívesen veszem, mondjuk azt, hogy ár nem számít. (persze csak ha kibír néhány szezont)

én 2,35-öst használtam döntõen hátsó keréken...a gördülési ellenállása nagyon jó, a mintázata komoly terepre sztem nem alakalmas. nekem kopik elég rendesen de ebben biztos szerepet játszik a súlyom is (90+) de semmiképpen nem többszezonos ....viszont 2-3 rendes blokkolás (t.fék) következményeként sikerült a gumi felületén több helyen a középsõ amugyis minimál v-mintákat 0-ra redukálni.......defektet én nem kaptam vele, de mondjuk ez inkább a 2,35-ös méretnek köszönhetõ.szal hosszú távú használatra sztem felejtsd el......
ha nem kopna Neked sztem tökéletes lenne a racing ralph de az is kb 500 max 1000 kilcsis gumi...

ami erre a célra a legjobb volt és elpusztíthatatlan az régi zöld michelin....de az új szürkék már kopnak mint a sz.r......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
Fél évvel ezelöött már feltették ezt a kérdést, de nem kaptak rá megnyugtató választ (szerintem).

Azaz van valakinek tapasztalata a Schwalbe Fast Fred gumikkal?

Mennyire tartós, és hogy úgy egyáltalán jó-e?
Elég sokat kell tekernem aszfalton, mire kiérek a hegyre (és persze nyilván hazafelé is :) ), és ott leginkább kitaposott gyalogösvényeken (döngölt föld), vagy dózerutakon (apró, esetenként hegyes, kavicsos) ösvényeken hajtok.
Erre keresnék valamilyen kis gördülési ellenállású, kevéssé kopó, lehetööleg könnyüü gumit elööre-hátra. Nyilván olyan legyen hogy soha ne kapjak vele defektet, nem szeretek az erdööben szerelni :)
Erre néztem ki a Fast Fred-et.
De ha valakinek van más ötlete a probléma megoldására szívesen veszem, mondjuk azt, hogy ár nem számít. (persze csak ha kibír néhány szezont)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

DMR gumi áráról tud valaki valamit és ,hogy hol lehet kapni , mert nem találtam róla semmit csak a gyári oldalt ott meg fontba van megadva
Az IRC jól nézki csak kicsit puhának tûnik szerintem sûrûn ütném fel
A Schwalbe big apple-rõl már hallotam ,de annyira nem tetszik,
de a tabletop-rõl még nem is hallotam, esetleg egy linket tudna valaki benyomni róla?
Maxxis Holy Roller-rel az a baj nemtom mennyire lehet Magyarországon kapni 26"-osba mert 24-esbe tudom hogy van már lattam is, ha lehet akkor meg szerintem kicsit drága, de különben ez tetszik a legjobban.

mint már sokan soxor leírták.....google.com a jó barátod;)

1 font kb 360 Ft ;)

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
DMR gumi áráról tud valaki valamit és ,hogy hol lehet kapni , mert nem találtam róla semmit csak a gyári oldalt ott meg fontba van megadva
Az IRC jól nézki csak kicsit puhának tûnik szerintem sûrûn ütném fel
A Schwalbe big apple-rõl már hallotam ,de annyira nem tetszik,
de a tabletop-rõl még nem is hallotam, esetleg egy linket tudna valaki benyomni róla?
Maxxis Holy Roller-rel az a baj nemtom mennyire lehet Magyarországon kapni 26"-osba mert 24-esbe tudom hogy van már lattam is, ha lehet akkor meg szerintem kicsit drága, de különben ez tetszik a legjobban.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Hello mindenki!

Streetre keresek negatív mintás külsõt és 26"-ost, mit tudtok ajánlani ,mert én eddig csak a Maxxis Hookwormot találtam árral együtt úgyhogy lécci árat is mondjatok.
Köszi!

pl ez

IRC Lover's Soul 26x2.25 741g 4.990Ft

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akjkor a kenda sem az.. mert nincs hol kivetnie a vizet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
negatív minta alapvetõen betonra való (outi,túra) és a víz kivetését szolgálja