Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2007. April 10. - 22:46
Sziklás, köves, laza talajon kanyarban.
Endurora lefelé zúzós guminak, nem tekerõsnek kellene. Most adrenalint használok mindenre és kiváncsi vagyok, hogy jobban kanyarodik-e (más képesség nem számít, talán még a fékezhetõség) valamelyik maxxis az említettek közül.
Endurora lefelé zúzós guminak, nem tekerõsnek kellene. Most adrenalint használok mindenre és kiváncsi vagyok, hogy jobban kanyarodik-e (más képesség nem számít, talán még a fékezhetõség) valamelyik maxxis az említettek közül.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. April 10. - 22:38
Mire?
felnire
asszem ilyen lefelé megeresztjük az enduroféle gépet cimû dologra keresi.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. April 10. - 22:34
Posted 2007. April 10. - 22:30
A 3 közül melyik a legjobb a kanyarokban, high roller 2,35 60a, minion dh 2,35 60a, spec. adrenalin/resolution 2,0 dual compound (kb egyformán ballonosak)?
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. April 10. - 22:11
maxxist én aért nem vettem mert volt mobster elöl 2.35
de szenvedés vele tekerni, 1+ kg súly stb
conti verticval talán annyira nem tapad jól de fél kilóval könnyebb, lehet vele haladni és kurva olcsó volt..
igaz cserébe vizes aszfalton szar de ezzel együtt tudok élni, fõleg hogy más tulajdonságai sztem jók. talán nem egy dh versenygumi, de amíg nem a dobogóért hajtok, adddig minek jobban tapadó, de pillanatok alatt elkopó?
majd akkor veszek egy extrémlágy versenygumit és azt felrakom.
de szenvedés vele tekerni, 1+ kg súly stb
conti verticval talán annyira nem tapad jól de fél kilóval könnyebb, lehet vele haladni és kurva olcsó volt..
igaz cserébe vizes aszfalton szar de ezzel együtt tudok élni, fõleg hogy más tulajdonságai sztem jók. talán nem egy dh versenygumi, de amíg nem a dobogóért hajtok, adddig minek jobban tapadó, de pillanatok alatt elkopó?
majd akkor veszek egy extrémlágy versenygumit és azt felrakom.
Posted 2007. April 10. - 13:04
fogtam az adást...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. April 10. - 11:16
Szerintem nem ártana, ha úgy negyed évre elcsitulnál, átolvasnád a különbözõ topicokat A-tól Z-ig, és ha már képben vagy egy kissé, akkor kezdenél ismét nyomulni.:chin:OFFmost basztatni akarsz he???
Posted 2007. April 10. - 00:15
Szeintem nem
A contiból én még nem próbáltam igazán jó gumit, ami fogott és jó volt terepen annak a futásteljesítményével volt a gond, de egyeseknek ez nem probléma szóval ettõl ez még lehet jó gumi, amúgy is minden szubjektív, fõleg gumi téren...
Mod: L_L: LoL
A contiból én még nem próbáltam igazán jó gumit, ami fogott és jó volt terepen annak a futásteljesítményével volt a gond, de egyeseknek ez nem probléma szóval ettõl ez még lehet jó gumi, amúgy is minden szubjektív, fõleg gumi téren...
Mod: L_L: LoL
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2007. April 10. - 00:11
basztatni akar aszerint hogy lehetõleg csak arról nyilatkozz amit tapasztalsz.
ne arról amit kispista jóska mesél neked hogy õ látta a petit, ahogy a conti gumijával elcsúszott a konával a padkára felfelé kapaszkodva és eltört a szupermonszter..
ne arról amit kispista jóska mesél neked hogy õ látta a petit, ahogy a conti gumijával elcsúszott a konával a padkára felfelé kapaszkodva és eltört a szupermonszter..
Posted 2007. April 09. - 22:49
OFFmost basztatni akarsz he???
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Posted 2007. April 09. - 22:41
Posted 2007. April 09. - 22:37
nekem egy dh-s srác azt mondta hogy contit soha se vegyek...
Posted 2007. April 09. - 16:09
de minta alapjan azoknak a contiknak is joknak kell lennie
csak vízet ne lásson..
Posted 2007. April 09. - 12:06
en is csak ajanlani tudom a maxxisokat. volt MoFo dh-m is, meg Minion is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. April 09. - 11:19
Gravity nem egy nagy szám, nekem az járt alapbol a tombstone-ra...terepen kopik, a bütykök nálam törtek le rola, igaz én inkább DHra használtam...
Szerintem inkább valami 2,35 maxxis-t probálj, nincs horror árban és sulyban (csak ne erösitettet vegyél!)
High rollert sokan dicsérik, de a Minion DHF/DHR is vállalhato kombo, én Mobster/DHR-el megyek mondjuk, de mint mondom inkább DH-zom.
Ja és lehetöleg ne 42a-s keveréket vegyél, vagy csak elöre, mert az aszfaltot nem szereti...
Szerintem inkább valami 2,35 maxxis-t probálj, nincs horror árban és sulyban (csak ne erösitettet vegyél!)
High rollert sokan dicsérik, de a Minion DHF/DHR is vállalhato kombo, én Mobster/DHR-el megyek mondjuk, de mint mondom inkább DH-zom.
Ja és lehetöleg ne 42a-s keveréket vegyél, vagy csak elöre, mert az aszfaltot nem szereti...
Posted 2007. April 09. - 02:01
Posted 2007. April 08. - 22:45
Posted 2007. April 08. - 19:08
Sziasztok !
Keresem a megfelelõ külsõt, egy merev Freeride géphez, amivel gyakran szoktam dirtözni is.
Kinéztem magamnak elõre egy Continental Vertical-t, hátra egy Continental Gravityt ... ezekrõk szeretném megtudni a véleményeteket.
Elsõsorban a tartósságról érdeklõdnék... mivel elég vegyes terepen használnám õket, és a súly is fontos.
De ha valaki tud mondani egy jó belsõt ezekre a célokra, a 3-4e ft-s kategóriában, akkor nagyon megköszönném.
Keresem a megfelelõ külsõt, egy merev Freeride géphez, amivel gyakran szoktam dirtözni is.
Kinéztem magamnak elõre egy Continental Vertical-t, hátra egy Continental Gravityt ... ezekrõk szeretném megtudni a véleményeteket.
Elsõsorban a tartósságról érdeklõdnék... mivel elég vegyes terepen használnám õket, és a súly is fontos.
De ha valaki tud mondani egy jó belsõt ezekre a célokra, a 3-4e ft-s kategóriában, akkor nagyon megköszönném.
Posted 2007. April 08. - 18:24
adjatok neki ablaktisztitot, mielott elkezded pumpalni.. mindket oldalt fujd be a felni es a gumi kozott!!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2007. April 08. - 18:04
amugy a conti explorer pro ust-vel ilyen gond nem volt... :gwizd:
es szerintem a schwalbe nobby nic-ekkel se lesz
es szerintem a schwalbe nobby nic-ekkel se lesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F