Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Akkor bringázz "szemre"...:wtf:
Nyilván nem véletlenül ajánlották.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
most néztem az explorert amit ajánlottatok nekem, annak nincs egy kicsit kevés bütyök a futófelületen?vagy lehet nekem rossz a szemem...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
Syncros FR/DH BHT Front 26x2.35" gumival van vkinek tapasztalata? Ha aszfalton is használva van ( kényszerû okokból ).

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Neked ott a magyarázat, a mislen gumi :)

(nekem 03 október óta 5 defektem volt, ebbõl 4 mislennel)

Ez sem ennyire egyértelmü. Mint írtam idén volt 2 szerencsétlen hetem. A többi 13 ok. Az 5 defektböl 3 a M.-nel 2 a Noby-val volt. Mivel ragasztani nem szeretek, így hosszabb turára már csak 2 belsövel indulok. Azért ragasztó is van nálam.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Én a véletlenre szavazok. Idén az 5. defektnél járok, ami 2 hétbe sürüsödött söt 3 négy napba. A többi héten semmi. És semmin nem változtattam. Belsö Schwalbe 133gr, guminyomás 2,5. Elöl M. Wildgripper, hátul Noby N.

Neked ott a magyarázat, a mislen gumi :)

(nekem 03 október óta 5 defektem volt, ebbõl 4 mislennel)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
én tudom:)
TIgerék összeszedik a tüskét elõled :)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Szezon elején nekem mindig több defektem van, mint a végén. Hogy miért, az rejtély. Lehet, hogy nálad is az elõbb említett ismeretlen ok-okozati összefüggés halmozódik egyéb körülményekkel.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
szerintem is inkább elkerült a szerencse, mert nekem egy héten 3 volt...
de má vettem új belsõt nem foltozok csak lusta vagyok betenni...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Én a véletlenre szavazok. Idén az 5. defektnél járok, ami 2 hétbe sürüsödött söt 3 négy napba. A többi héten semmi. És semmin nem változtattam. Belsö Schwalbe 133gr, guminyomás 2,5. Elöl M. Wildgripper, hátul Noby N.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Idén már 3 (tüske) defektet kaptam azzal a gumival, amivel tavaly egyet sem, 4 dologra gyanakszom: 1, idén áttértem a 130g-os belsõkre a nehezebbekrõl, 2, alacsonyabb nyomáson használom, mint tavaly (kb 0,3-0,4 barral kevesebbel), 3, agresszívebb lett a stílusom, 4, tavaly ilyenkor nem jártam arrafelé, mint most (növényzet). Gondolom mind a 4 közrejátszik vagy csak tiszta véletlen? :)

A sebesség mindent megold.

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Ilyet még nem láttam fura vajon mit látunk ebbõl ha forog.:)

Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Nem is értem, miért nem a HOT S jött elõ...:P
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Sala, attól függ, ha nagyon nagyon sok pénzed van és nyaralód a Maldive szigeteken akkor akár nö is lehetek.
De a férfi azért találobb általábban...Furi hogy ez a kérdés pont egy gumi témában jött fel...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
igazábol vennék 2db kurva olcsót ( pl rubena)
meg 2db 40est versenyre

Csuporka: te igazábol férfi vagy? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Thez, köszönöm. Kicsit könnyebb, mint a katalógus súly :)

A sebesség mindent megold.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Sala, szerintem inkább 50a maxx pro-t vegyél, mert a 42es nagyon kopik aszfalton...big betty meg nemtudom, mintára jol néz ki, de hát 880g...lehet hogy ebbe valami horror belsö kéne hogy ne üsd tul gyakran fel, és akkor sulyban ott jársz mintha egy nehezebb gumid lenne valami épkézláb belsövel..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Tudja valaki, hogy 2,2es fast track lesz-e idén is és ez is d2-e mint a 2,0? Elõre 2,2 enduron hátra 2,2 fast
tracken gondolkozom.

még van, 2.2, dual compound, hajtógatós, 570 gramm kötegelõvel, valamint névtáblával :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
2,4-s Speci Enduro?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ha mani nem számít, akkor Maxxis high roller tricoump., vagy Speci Chunder sworks. Egyszerûen minden körülmény közt tökéletes.

De gondolom számít a zsé.

Ha inkább edzõgumi kell, akkor bõven ötezer (a nagyker ára tavaly azt hiszem 3000 alatt volt) alatt megúszod a Rubena Tritont (1.100g) és az nekem simán bírt egy évet versenyen, edzésen. Fõleg lazább, picit nedves talajon állat, de a hegyen szétgyilkolni a legjobb. Az oldalfala is meggyõzõ, nem is nagyon volt vele defektem.

És mivel te is sokat mész aszfalton, külön jó, hogy viszonylag kemény és szuper a gördülési ellenállása, mert keményre fújva az O profil miatt csak egy kb. 2-3 centis rész érintkezik a talajjal.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hátha valakinek van jobb ötlete
az 1000gr tényleg tulzás
legyen 1300 :D

a baj az hogy nics bettyke a nagykerben

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->