Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2007. április 18. - 18:59
Úgy raktam ahogy mondtátok...
eddig tetszik, igaz csak a faluban rodeóztam vele egyet a vizes aszfalton, de stebilnak tûnik így elsõre, ha holnap nem esik akkor megyek vele egy kis kavicsra meg murvára, ha valakit érdekel akkor majd megírom hogy mik a tapasztalatok...
eddig tetszik, igaz csak a faluban rodeóztam vele egyet a vizes aszfalton, de stebilnak tûnik így elsõre, ha holnap nem esik akkor megyek vele egy kis kavicsra meg murvára, ha valakit érdekel akkor majd megírom hogy mik a tapasztalatok...
Írta 2007. április 18. - 15:42
Írta 2007. április 18. - 15:13
Írta 2007. április 18. - 15:10
Írta 2007. április 18. - 14:38
Írta 2007. április 18. - 14:37
Konkrétan egyiket sem használtam, csak annyit tudok mondani, hogy azt tedd elõre, amelyik jobban tapad kanyarban vagy úgy látszik, hogy jobb.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. április 18. - 14:34
az tudom hogy nincs megszabva hova rakon, csak az érdekel melyik hol teljesít jobban...
Írta 2007. április 18. - 14:31
havernak explorer van elol es leader hatul. de a contik altalaban nem elso-hatso specifikusak ha jol tudom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 18. - 14:28
Adott egy Conti Leader és egy Svábli Smart Sam
melyiket érdemes elõre ill. hátra felrakni?
melyiket érdemes elõre ill. hátra felrakni?
Írta 2007. április 17. - 20:54
Üdv.
Kellene nekem DH külsõ.
Kritériumok:
- Tömeg: nem érdekel igazán de max 1500g
- Ne lyukadjon ki, és ne vágja ki minden szir-szar
- Tömlõbõl lehetõleg ne 1 kg nehezet kellejen már akkor használni
- Aszfalton is megyek, mire kiérek a hegyre, sõt fel is mászok a legtöbbször, szóval relatíve jó gördülési ellenállású kellene, és nem a legpuhább alapanyag.
- Csak hátra lesz.
Most 2.4-es Endurot használok tubeless és belsõvel, de szart sem ér ez a külsõ.
Könnyen kiszakad (a gyártó által elõírt nyomáson, és le akar szakadni a bütyök is egy helyen, látszik a szövet.)
Belsõ nélkül is folyton kilyukad, kiszúrja bármi, és foltozni sem lehet 100%-osan mindig ereszt egy kicsit.
Szóval felb*szta az agyam és le akarom cserélni.
Az ára is horror ráadásul.
A chunder pro és s-works közt mi a differencia az összetételen és áron kívül?
Várok minden ötletet tanácsot mihamarabb.
THX.
Kellene nekem DH külsõ.
Kritériumok:
- Tömeg: nem érdekel igazán de max 1500g
- Ne lyukadjon ki, és ne vágja ki minden szir-szar
- Tömlõbõl lehetõleg ne 1 kg nehezet kellejen már akkor használni
- Aszfalton is megyek, mire kiérek a hegyre, sõt fel is mászok a legtöbbször, szóval relatíve jó gördülési ellenállású kellene, és nem a legpuhább alapanyag.
- Csak hátra lesz.
Most 2.4-es Endurot használok tubeless és belsõvel, de szart sem ér ez a külsõ.
Könnyen kiszakad (a gyártó által elõírt nyomáson, és le akar szakadni a bütyök is egy helyen, látszik a szövet.)
Belsõ nélkül is folyton kilyukad, kiszúrja bármi, és foltozni sem lehet 100%-osan mindig ereszt egy kicsit.
Szóval felb*szta az agyam és le akarom cserélni.
Az ára is horror ráadásul.
A chunder pro és s-works közt mi a differencia az összetételen és áron kívül?
Várok minden ötletet tanácsot mihamarabb.
THX.
Írta 2007. április 16. - 11:20
dagi, dave rider:nem kérdezek tovább, megveszem és majd írok róla tapasztalatot is:)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. április 15. - 02:32
irc trail bear 2,25 nem található az országban:(
vagy ha vki tud az szóljon nekem!!
vagy ha vki tud az szóljon nekem!!
Írta 2007. április 14. - 23:53
meg igazából csak hátsó kerékre jó...de oda nagyon....bár Druszának inkább 2,4-es...racing ralph? bár sárban nem jó, az tuti
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 14. - 23:15
Írta 2007. április 14. - 22:25
Nobby Nic - véleményes, lehet, élnék a lehetõséggel:)van egy 2,25-ös UST-s nobby nicem, próbáld ki belsõvel.....810 gramm, de van oldalfa rendesen, az erõsítés miatt...
ja IRC TRailbear 2,25 750 gramm asszem /azt is tudok adni próbára /
Nokian nbx vagy nbt 2,3 a nagyobb mintás....
IRC - túl sûrû, agresszív minta (nem egy sárbarát)
Nokian - úgy egyszerûen nem tetszik
Írta 2007. április 14. - 22:06
van egy 2,25-ös UST-s nobby nicem, próbáld ki belsõvel.....810 gramm, de van oldalfa rendesen, az erõsítés miatt...Speci Enduro Pro D2-n kívül vmi jóféle AM gumit tud valaki ajánlani?
2,25-nél nem szélesebb, 800-850 gr-nál nem nehezebb.
ja IRC TRailbear 2,25 750 gramm asszem /azt is tudok adni próbára /
Nokian nbx vagy nbt 2,3 a nagyobb mintás....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2007. április 14. - 22:01
Speci Enduro Pro D2-n kívül vmi jóféle AM gumit tud valaki ajánlani?
Eddig ez az egyetlen szimpatikus: http://www.intenseti...ystem4_lite.htm
Eddig ez az egyetlen szimpatikus: http://www.intenseti...ystem4_lite.htm
Írta 2007. április 14. - 21:33
Syncros: az egyik legjobb gumi, amivel valaha mentem. Csak úgy tépi a talajt.
Egyetlen és nagyon-nagy hátránya, hogy tulajdonképpen nulla az oldalfala, így bárhol fel lehet ütni. Kockázatos vállalkozás használni, de ha eltalálod a kompromisszumos nyomást, akkor a legjobb tapadás a jutalmad.
Egyetlen és nagyon-nagy hátránya, hogy tulajdonképpen nulla az oldalfala, így bárhol fel lehet ütni. Kockázatos vállalkozás használni, de ha eltalálod a kompromisszumos nyomást, akkor a legjobb tapadás a jutalmad.
Írta 2007. április 14. - 21:26
vegyél explorert, mindenhova jó (csak aszfaltra nem, de terepgumiról van szó, nemdebár?), és nem is oylan vészes az ára...és nincs kevés bütyök rajta, nézz meg egy nobby nicet vagy egy racing ralphot...azokon sincs több bütyök, aztán mégis a legjobb gumik közé tartoznak...