Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15880 replies to this topic

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Hol lehet tömlõvédõ szalagot venni?:) Komolyan nem találtam...

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Köszönöm, közben a schwalbe oldalán megtaláltam :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Biztos hogy van, mert 2 ismerõsnek is az van.

A sebesség mindent megold.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Nobby Nictõl ódzkodom, mert csak 1.8 és 2.25-öst láttam belõle (2.1-es nincs, vagy csak béndzsázom?)

X.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ok, köszönöm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
2,25- öst mert a 2,4-es nincs itthon forgalomban, (legalábbis tavaly nem volt) meg csak a merev vázba férne be kényelmesen, a dawgba csak 2 mm marad a 2,4-es racing ralph mellett is....most fejbõl meg nem mondom de a 2,25-ös nic egy picit nehezebb mint a katalog adat a szélessége meg kb rendben van, de majd holnap világosban megmérem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tigger, 2,4es nobby nic-et használsz? Ha igen, légyszíves írd le a súlyát, széleségét, persze ha tudod :) .

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Egy Racing Ralph hátra és egy Smart Sam elõre nagyon elborult ötlet?

X.

akkor már elõre nobby nic és megtaláltad a létezõ legjobb kombót....../legalábbis amig nincs sár/ - nem egy fritz gyár ezzel a kombinációval szereli a csúcs cc gépeit, /ráadásul 2,25-össel/ szal nem csak az én hülyeségem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Egy Racing Ralph hátra és egy Smart Sam elõre nagyon elborult ötlet?

X.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Én meg leadert rendeltem, remélem beválik! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
dávid meggyõztél:)
akkor a jövõ héten elugrok a gumikért addig itt fog pihenni.majd legfeljebb felteszem pár hét múlva ha nem bírom ki!
de ha télleg nem kopik akkor betárazok belõle jövõre is:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
jo az a cucc nagyon!!! legalabbis nekem bevalt
1.95 os gumi ala volt hasznalva nem tul durvulos cc-re meg kis okorkodesre, soha nem volt vele problema
nagyobb gumival meg nem nagyon kaptam defektet...lehet, hogy csak szerencses ev volt? Tenyleg egy defektem sem volt tavaly! Bar inkabb csak lefele mentem 2.1 tioga dh kulsokkel jo ballonosak is, birtak a gyurodest, kiveve az aszfaltot meg a nedvesseget....
Sei, soku Si.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
itt nálunk 750 Ft/10 darab, jól emlékszem, Moratizo?:) nekem is mutogatta Gyuri, hogy jó ez, de mondtam, hogy tavaly nyár eleje óta nem kaptam defektet, és a tavaly nyáron vett foltkészletbõl is van még két folt. (kicsit vastagabb Michelin belsõt használok..)

CJ: explorer királyos gumi, nekem ~1 éve fent, ez olyan 2500 kmt jelent, ebbõl "télen" meg most tavasszal volt sok aszfalt - 1000-1200 km, városban is ezt használom, és ahhoz, hogy terepet lássak, minimum 7 kmt kell tekernem aszfalton, de én sosem a legrövidebb úton megyek fel a hegyre, így megvan az 10 is. de nyugodtan vedd meg. avar alatt nem tudom mit ért a haverod, de ez elég jól tapad mindenhol, de a sarat ez sem szereti, mint minden általános terepgumi.

szerintem nem véletlen van ~ugyanez a minta a racing ralphnál, amit ugye mostanság fõleg hátra szoktak feltenni egy elsõ nobby niccel a jobb bringákra. haverom 90 kilós, bivalyerõs bringás, akárhányszor megyünk fel domb utcán (hosszú murvás és elég meredek), õ mindig kiállva nyomja neki izomból a végét, és még egyszer sem sikerült elpörögnie hátul RR-al. nekem contival sikerült, de ez annak tudható be, hogy nem elég jó és egyenletesen körkörös a pedálozási technikám (keveset húzok a pedálon még mindig a tolóerõhöz képest, pedig csomót megyek csak fél lábbal direkt ezért..).

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Drága ez a cucc?

Amúgy én latex párti vagyok, és akkor nem kell folt! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Egy új gumi foltot kezdtem használni mostanában:

Feltöltött kép

(Park Tool Super Patch GP-2) eddig bevált . Használ vki. ilyet és hosszú ideig tartós-e?
Ja és 14g és nem kell ragi!:)
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
hát, figyelj kisherceg, az a baj hogy én mivel szolnoki vagyok itt a terep annyi mint a turistaszalámiba az idegenvezetõ, ezért fosok hogy szarrá kopik aztán megint mehetek dolgozni...de nembaj majd itthon lesz és pihen a szobámba várja a maratonokat =)
meg mondta nekem róla a szerelõhaverom hogy az a sok kis sz**os bütyök úgy tapad az avarba is hogy az már hihetetlen!

off:magellan, juby!köszi hogy ezt mondjátok!!:D
magellan kinek a nevébe beszélsz?:D vigyázz ám van aki nem így gondolja!:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,178 posts

valaki meg tudná nekem mondani hogy az explorer mennyire kopik aszfalton?valamelyik nap elfiknyáltam a silento II-vel és valószínûleg jövõ héten megvenném a gumit, csak félek hogy majd nem bírja az aszfaltozást...:S

Terepgumi. Nem szereti a tartós aszfalton tekerést, hamar kuka lesz. Ha csak azért aggódsz, hogy az erdõig tekeréssel leamartizálod, akkor nyugodtan vedd meg, annyit ki fog bírni. Nekem kb 1 évet bírt egy pár, a hátsó közel 0%, az elsõt még fel lehetne tenni hátsónak, de elöl már nem a igazi. Viszont olcsó és nem is (nagyon) nehéz. Vegyed és tekerj.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

jó, rendben köszi, de azért következõleg mielõtt kérdezek valamit rákeresek hogy ne fárasszam a többieket...:S

SMart Sam nekem is tetszik nagyon...

Conti Leader meg mindig eldeffektel....lehet nem kéne akácosba botorkálni?:chin:
Camping rá se ránts....kezdünk megszokni, meg néha már értelmeset is kérdezel..:D

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hé camping engem ez nem zavar csak megszokásbol irtam söt én kifejezetten bírom hogy feszt kérdezel:D bár néha tényleg sok vagy:) de ez igy van rendjén ja és hogy ne legyek off nyugottan vegyél exprot nem bánod meg:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
jó, rendben köszi, de azért következõleg mielõtt kérdezek valamit rákeresek hogy ne fárasszam a többieket...:S