Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Valamelyik tavalyi számban tesztelve voltak.

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Conti Edge 1.9, vagy Slash 2.3 külsõrõl tud mondani valaki tapasztalatot? Jó ez a mintázat? Teljesen vegyes használatra, aszfaltra is, mindenes guminak kellene.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Szevasztok.
Gumivásárlás ellõtt állok és kellene valami vélemény.
A gumi az elsõ kerékre lenne.
Fontos a defekt állósága és az irányíthatóság. Mindenkép valami terep gumira gondolok.
De azért gyakran megyek vele beton is.

A választásom egy Nobby Nic 2,1 re eset. Bár kicsit drága de a kritériumoknak talán meg felel.

Ha van valami véleményetek ne tartsátok vissza.

2,1-esem nem volt....a 2,25-ös nagyon jó....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Szevasztok.
Gumivásárlás ellõtt állok és kellene valami vélemény.
A gumi az elsõ kerékre lenne.
Fontos a defekt állósága és az irányíthatóság. Mindenkép valami terep gumira gondolok.
De azért gyakran megyek vele beton is.

A választásom egy Nobby Nic 2,1 re eset. Bár kicsit drága de a kritériumoknak talán meg felel.

Ha van valami véleményetek ne tartsátok vissza.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tökéletes gumi semmilyen árban nincs sztem...:)

jó gumi van meg rossz gumi, és a kettõ közt ingadozók...

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Jó a Smart Sam... Bizony jó... Terepen azt használom elõl hátul. Laza talajon kircsi, döngölt úton jól gurul, aszfalton kicsi a göri ellenállása... stb
Egyedül a ragadós sarat nem szereti, de azt is kidobálja magából, csak kell a fordulat. De hát ilyen árban tökéletes gumi nincs, de ez legalább már közelít.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kimentem a Leader-el meg a Smart Sam-el terepre és kellemesen csalódtam....nagyon jól fognak kavicsos, kémény talajon, eléggé jól gurulnak ha rendesen fel vannak fújva...igaz a Leader fordítva van még hátul felrakva és olyan a hangja mint egy betonkeverõnek de nagyon tetszik eddig a két gumi:)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

szürke all mountainem volt ami ugyanez a mintázat.....alapból szarul tapad, oldaltarása nincs, egész kis sárban is halott, vizes köveken felejtsd el,nagyon kopik, szakadnak le róla a minták,de legalább rohadt könnyû vele defektet kapni..........cserébe kicsi a gördülési ellnállása ,,,,,Ez talán kicsit keményebb nem kopik annyira, viszont attól jó eséllyel még gyengébben tapad.....más bajom nem volt vele...:)

hm...hát ha a Dart-Smoke párosnál jobb akkor már meg vagyok elégedve...:)
az biztos,hogy könnyebb.szombaton lesz a teszt nap.vagy vasárnap...ha rosszabb mint a fent említett páros akkor veszek ey új Smoke-t hátra és végigzúzom megint a szezont ezzel a classic-duóval--hehe
amúgy köszi a véleményeket!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

szürke all mountainem volt ami ugyanez a mintázat.....alapból szarul tapad, oldaltarása nincs, egész kis sárban is halott, vizes köveken felejtsd el,nagyon kopik, szakadnak le róla a minták,de legalább rohadt könnyû vele defektet kapni..........cserébe kicsi a gördülési ellnállása ,,,,,Ez talán kicsit keményebb nem kopik annyira, viszont attól jó eséllyel még gyengébben tapad.....más bajom nem volt vele...:)

én ilyet használok mint Richie fog
defekt szerintem a területtõl függ: 13*60 km Pilis és Visegrád alatt szúrásos defektet nem kaptam vele, ellenben fóti Somlyó füves gazos ösvényein volt h 3at egyszerre
sárban még a tavalyi DM-en is csak lefele volt gond vele
kopás tényleg gyors és a kis négyzet minták pikkpakk leszakadnak középrõl

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

azért annyira nem lehet szörnyû?!?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Beszélgethetünk a Dartról, de abból már a sokadikat koptatom, úgyhogy inkább a Fire XC PRO-ra lennék kiváncsi... :)

X.

nekm ilyenem van 1.8-asban,a sarat könnyen ledobálja,az elég ritka bütykök miatt,kanyartartása jó,a mostani Conti explorer pro-nál jobban tartott úgy érzem :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
azért annyira nem lehet szörnyû?!?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

ha errõl van szó sztem elég egyértelmû, elõre kb így ahogy a képen van hátra meg elvileg fordítva, ....az all mountainen legalábbis így volt, meg igy is tûnik logikusnak (de szvszs a legjoban akkor jársz ha gyorsan visszaviszed és elcseréled valami jó külsõre :) )
Feltöltött kép

köszi!
valami ilyesmire gyanakodtam én is.
az,hogy milyen lesz még nemtudom.remélem nem fogok túl nagyot csalódni.mindenesetre egy próbát megér.csak defektem ne legyen...

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts

Úgy raktam ahogy mondtátok...
eddig tetszik, igaz csak a faluban rodeóztam vele egyet a vizes aszfalton, de stebilnak tûnik így elsõre, ha holnap nem esik akkor megyek vele egy kis kavicsra meg murvára, ha valakit érdekel akkor majd megírom hogy mik a tapasztalatok...:)

Érdekel. Én is próbáltam, de a véleményedre kiváncsi vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

más:vettem a szezonra egy michelin xc a.t.-t. alényegy,hogy nincs rajta a gumin a forgásirány.megnéztem a mintáját és nem szimmetrikus ebbõl a szempontból,úgyhogy nem mindegy.
szerintetek,hogy rakjam fel?

ha errõl van szó sztem elég egyértelmû, elõre kb így ahogy a képen van hátra meg elvileg fordítva, ....az all mountainen legalábbis így volt, meg igy is tûnik logikusnak (de szvszs a legjoban akkor jársz ha gyorsan visszaviszed és elcseréled valami jó külsõre :) )
Feltöltött kép

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Beszélgethetünk a Dartról, de abból már a sokadikat koptatom, úgyhogy inkább a Fire XC PRO-ra lennék kiváncsi... :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Kár hogy a Dart emlékeim szerint elõre való...;)

havernak dart van elõl, már a második hátsó gumit éli túl....semmit extrát nem nyújt "tartjamagát ennyi" /Bödõcs Tibor:D/
viszont jó sokáig bírja és olcsó

off:
jaaaj:)
összekeverni vmit...huh.most biztos áhhhh
szerintem mikor a dart-ról vagy a smoke-ról beszélünk mindenki tudja,hogy mirõl van szó!
kedves magellanboy elnézésedet kérem!ezt már sosem magyarázom ki;)

on:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Kár hogy a Dart emlékeim szerint elõre való...;)

havernak dart van elõl, már a második hátsó gumit éli túl....semmit extrát nem nyújt "tartjamagát ennyi" /Bödõcs Tibor:D/
viszont jó sokáig bírja és olcsó

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Panaracer Fire XC PRO 2,1-el van valakinek tapasztalata? Hátulra menne, elölre meg egy Panaracer Dart lenne a párja...

X.

dart van fönt hátul és nekem bevált.egyszer sem csúszott ki idáig.skinny jimmy volt elötte és azt kell mondjam jobb a kanyartartása is.

más:vettem a szezonra egy michelin xc a.t.-t. alényegy,hogy nincs rajta a gumin a forgásirány.megnéztem a mintáját és nem szimmetrikus ebbõl a szempontból,úgyhogy nem mindegy.
szerintetek,hogy rakjam fel?

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Panaracer Fire XC PRO 2,1-el van valakinek tapasztalata? Hátulra menne, elölre meg egy Panaracer Dart lenne a párja...

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!