Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Köszönöm nektek!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Melyiket érdemesebb megvenni?
NN 2.1 vagy a Jimmy 2.1? Árban sem mindegy

Nekem van mindkettõ (a jimmybõl drótos). NN jóval balonosabb, a 2,1es jimmy kb 1,9es, mindkettõ rossz aszfalton (a jimmy rosszabb) és gyorsan kopnak, a jimmy jó sárban csak a vízes köveket nem szereti, az nn a vízes köveken jobb (az alapanyag miatt), de sárban gyengébb. Kb egyformán másznak és fékezhetõek (talán a jimmy egy picit jobb), kanyarban jobb az nn, kivéve ha fékezel, mert akkor a jimmy jobb. A jimmynek talán tartósabbak az oldalbütykei. Laza talajon a jimmy jobb, keményebb talajon az nn.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

hátra NN elõre jimmy :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

-=B.B.B.=-

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

én is itthon vettem a 2,25-öst , de még tán a boltban is van egy darab, bár erre nem esküszöm meg

oldalfalát nem emléxem, és most ki se megyek a gatázsba, nekem nem volt vele gondom.

speci ok hogy kurva jól tapad de kurvára nem gurul könnyen....

valóban, probike listában tényleg van 2,25.
meglátjuk.
köszi a tanácsokat!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem rubena flash 1,5 (defektvédõs) slick gumijaim vannak, g.ci szarok, mindkettõ üt, pontatlanok és gyorsan kopnak.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

itthon szerintem csak 2,5öst lehet kapni :/ mondjuk az is csak 780g papíron
tényleg kicsit traktornak néz ki. oldalfala mennyire vékony?

specit annyira dícsérik mindenhol, hogy iszonyat könnyen gurul mégis tapad, hogy lehet marad az.

én is itthon vettem a 2,25-öst , de még tán a boltban is van egy darab, bár erre nem esküszöm meg

oldalfalát nem emléxem, és most ki se megyek a gatázsba, nekem nem volt vele gondom.

speci ok hogy kurva jól tapad de kurvára nem gurul könnyen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Kala 2,25-öst írtam

tök jól tekerhetõ és 750 g körül van, viszont kurva jól tapad

Dave : és nézd meg a WTB slickasurust is...:)

itthon szerintem csak 2,5öst lehet kapni :/ mondjuk az is csak 780g papíron
tényleg kicsit traktornak néz ki. oldalfala mennyire vékony?

specit annyira dícsérik mindenhol, hogy iszonyat könnyen gurul mégis tapad, hogy lehet marad az.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nekem ritchey tomslick 1.2 van.
Kb 1x haználtam,utána vettem a speeder-t :)

-=B.B.B.=-

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

simán jó

de tudunk adni vékonyabbat is :)

de ebbõl van itthon;)

amúgy az normális, hogy egy belsõ 4barról leereszt 2 barra 2 hét alatt, nulla használat mellett?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

én meg 1,4-es cst-t fogok venni. a kettõ olcsóbb, mint egy speci fatboy. ha másnak nem, tartalékguminak még jó lesz. ehhez a csirkemérethez 1,75-2,125 belsõ nem lesz jó, ugye?

simán jó

de tudunk adni vékonyabbat is :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
én is vulkanizálok inkább bár a montihoz a bbb-s öntapados készletem van ami elsösegélynek nem rossz söt volt már bent ezzel foltozott belsö több mint egy hónapig is gond nélkül lustaság miat.Az én gondom vele hogy nyúlik a folt azaz ha nagyobb a luk kidudorodik.puklisodik ott a folt (bocsi de nem tudom jobban megfogalmazni)és valószínü emiat volt egyszer durrdefektem viszont tök jó a bovdenházak alá festék lekopás ellen:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
majd felteszi a bringabolt a többi alkatrésszel együtt:D
mellesleg a drótos contit is sikerült felerõszakolnom a felnire, szóval már hozzá vagyok edzõdve. fõleg mióta egy héten 3 defektet kaptam...

csak fel tudd, majd tenni..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
csak fel tudd, majd tenni..

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

voltam ma boltban, speci fatboy vs schwalbe kojak elgondolással mentem be, aztán kijöttem, és most egy pár 1.25ös maxxis detonatorra gyûjtök. pont annyi minta van rajta, amennyi kell, könnyû és olcsóbb, mint a másik kettõ, ami tükörsima.

én meg 1,4-es cst-t fogok venni. a kettõ olcsóbb, mint egy speci fatboy. ha másnak nem, tartalékguminak még jó lesz. ehhez a csirkemérethez 1,75-2,125 belsõ nem lesz jó, ugye?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A Trailbear sztem se rossz, ede egyrészt kicsit drágásabb, meg a 2.5-ös méret és a toronyként meredezõ bütykök nem arra utalnak, hogy a tekerhetõség bajnoka :) Bár ha bekerült a Tamashi, akkor ezt se kellett volna kihagynom :)

Kala 2,25-öst írtam

tök jól tekerhetõ és 750 g körül van, viszont kurva jól tapad

Dave : és nézd meg a WTB slickasurust is...:)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Sziasztok!

Defektjavító szettek kapcsán mi a véleményetek a vulkanizálós vs. öntapadós megoldásról? Melyik a praktikusabb, strapabíróbb/idõtállóbb, stb.?

Elõre is köszi a véleményeket!

1értlmûn vulkános... van nekem olyan ebikeos bbb ragasztófolt- felrakod, hazatekersz, annyit kibir, de nálam kb 2. napon leesett... nah ilyen vulkanonossal soha...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én a ragasztós megoldás híve vagyok, gondolom ez a vulkanizálós. 2 belsõm is van, amiken kb 1.5 éves a ragasztás, és olyan, mint a taft - még mindig tart!;)

edit: voltam ma boltban, speci fatboy vs schwalbe kojak elgondolással mentem be, aztán kijöttem, és most egy pár 1.25ös maxxis detonatorra gyûjtök. pont annyi minta van rajta, amennyi kell, könnyû és olcsóbb, mint a másik kettõ, ami tükörsima.

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Sziasztok!

Defektjavító szettek kapcsán mi a véleményetek a vulkanizálós vs. öntapadós megoldásról? Melyik a praktikusabb, strapabíróbb/idõtállóbb, stb.?

Elõre is köszi a véleményeket!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A Trailbear sztem se rossz, ede egyrészt kicsit drágásabb, meg a 2.5-ös méret és a toronyként meredezõ bütykök nem arra utalnak, hogy a tekerhetõség bajnoka :) Bár ha bekerült a Tamashi, akkor ezt se kellett volna kihagynom :)