Akkor hasonlo, mint a 26os. 29esen is maradnek a ron ralph kombonal.
Idén elõl kipróbálom a 2,4"-es Maxxis Ardentet. Merevvillában lesz, kell a kényelem. Ha megvan hozzá a gép és kipróbáltam, a megfelelõ oldalon írok róla egy tesztet.
Akkor hasonlo, mint a 26os. 29esen is maradnek a ron ralph kombonal.
azt akartam is kerdezni, hogy 29esen elol a ralph milyen? van valami mas schwalbeval osszehasonlitasi alapod?
mert 26oson annyira nem szerettem, mert tulsagosan sodrodott szaraz, poros talajon, ha nyalkas, akkor meg total lutri.
NN-rõl mik a tapasztalatok? van most két 2.25-ös itthon de még nem lettek kipróbálva
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
probald ki a ront elol
Azért a Ralph, még ha sodródott, akkor is kontrollálható és kiszámítható volt. Amúgy az egyik legjobb választás, ha szárazak a körülmények.
azt akartam is kerdezni, hogy 29esen elol a ralph milyen? van valami mas schwalbeval osszehasonlitasi alapod?
mert 26oson annyira nem szerettem, mert tulsagosan sodrodott szaraz, poros talajon, ha nyalkas, akkor meg total lutri.
Én a 29"-es RR-ot hátul is elsõként használom mivel úgy jobban gurul, a nagyobb átmérõ miatt még így is megfelelõen tapad és fékezhetõ.
Köszi!
Földúton azért használható?
sziasztok!
A hétvégén egy cimborám épp két racing ralphot tett fel a kerékre. Egy olyan kérdésünk merült fel, hogy ugyebár a gummeren fent van a front meg rear irányok. Az a furcsa nekem hogy hátul a menetiránynak megfelelõre van feltüntetve, viszont elõre pont fordítva. nekem olyan mintha így nagyobb lenne az ellenállása az RR-nek! Mi a tapasztalat hogyan jobb elõre felrakni a felírt irányba, vagy úgy ahogyan logikusnak tûnik! A kérdés azért is érdekel mert épp most akarok két ilyen gummert felaplikálni a felnire!
Úgy kell felrakni ahogy rá van írva.sziasztok!
A hétvégén egy cimborám épp két racing ralphot tett fel a kerékre. Egy olyan kérdésünk merült fel, hogy ugyebár a gummeren fent van a front meg rear irányok. Az a furcsa nekem hogy hátul a menetiránynak megfelelõre van feltüntetve, viszont elõre pont fordítva. nekem olyan mintha így nagyobb lenne az ellenállása az RR-nek! Mi a tapasztalat hogyan jobb elõre felrakni a felírt irányba, vagy úgy ahogyan logikusnak tûnik! A kérdés azért is érdekel mert épp most akarok két ilyen gummert felaplikálni a felnire!
A sebesség mindent megold.
A Continental Contact gumival szerintem tökéletesen elégedett leszel. Én legalábbis az vagyok. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ettõl lenne egy nagyságrendekkel jobb menettulajdonságokkal bíró gumi, ami meg is érné a plusz felárat. A Schwalbe Maratont is sokan dícsérik, vagy a Big Apple is jó választás. Olyan 5-6 ezer körül vannak.