vanak 30g körüli kulacstartók. hozzá 2 alu csavar és megállsz simán 40 alatt

zsebbe meg elég az elengededhetetlen szerszámokat hordani szerintem
sziloplaszt? hány gramm? kipróbálnám... leszedtem a kulacstartót... csavarokkal együtt 69g... hát nem fogok itt hülyéskedni 69g-al... jó a kulacs a bringás mez zsebében is...(Duna Maratont végülis kibírta ott)
284g-os külsõ... már gyûjtök rá
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Holnap már nem, mert szabin leszek, de jövõ héten megkérdem, hogy hozunk-e belõle...
Ja és drága lesz. Nálunk van az elõdje, a Maxxlite 310 (nehezen kitalálható de 310 gramm:D), olyan 13.900 asszem az ára vagy vmi hasonló...
97 g? ennyiért már embert ölnek, hogy ne lenne sok...
Mikor az üres kulacstartó szemet is sziloplaszttal nyomja ki az ember, minden 2. csavar alu a tárcsában, minden 2. titán, összerakás után kiveszi a headlockot a villából, lyukat fúr a váltókba...
Ez itt kérem grammánia, ne offoljunk...
97 g? ennyiért már embert ölnek, hogy ne lenne sok...
Mikor az üres kulacstartó szemet is sziloplaszttal nyomja ki az ember, minden 2. csavar alu a tárcsában, minden 2. titán, összerakás után kiveszi a headlockot a villából, lyukat fúr a váltókba...
Ez itt kérem grammánia, ne offoljunk...
Hatalmas KÖSZI !!!! Sajna sehol sem találtam. Hát tényleg nincs valami nagy különbség, sõt...
RAUH-Welt
B E G R I F F
ja a rücskösítettkoton
na:
xt/slx
hváltó : 226/260
átdobó : 150/150
váltókar : 257/264
sor : 270/298
hmû : 870/898
na:
xt/slx
hváltó : 226/260
átdobó : 150/150
váltókar : 257/264
sor : 270/298
hmû : 870/898
Ilyenkor azt kell mondani, hogy ezt így tervezték, mindent a moduláció érdekében!