Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
XC Rider;
hû 1700+ az nagyon drága, én 1000-ét szerzem be a Maxxis SL-t (nekem a FW becsípõdik...), de jobb boltokban sem vesztegethetik 1200 felett!

(bár tény, hogy ez már [úristen] 115 gramm...)

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Vám meg ilyesmi dolgok?

volt az is. amikor megjött a csomag Magyarországra, jött egy értesítés a postától. utólag kiderült, hogy ilyenkor két lehetõség van:

1- bemész a vámhivatalba, megfizeted a vámot meg áfát meg kitudjamégmit (pl. 900 forint postai kezelési költséget) és átveszed a csomagot
2- kitöltve visszaküldöd az értesítést, a postás kihozza a csomagot és neki fizetsz

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Vám meg ilyesmi dolgok?

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Belsõ gumi? Minek az? ;D

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Honnan rendelted? Nem volt semmi gáz a szállítással?

www.hibike.de

nem volt semmi gáz csak lassan ért ide.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

A Maxxis ocsóbb, mint a Schwalbe...(

Én úgy tudom hogy a Schwalbe 1700 körül a Maxxis meg 2100 körül mozog árban. Mondjuk nekem is maxxis van ;) 8)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A Maxxis ocsóbb, mint a Schwalbe...(Maxxis SL, vagy Maxxis FW a két könnyû darab)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.673 hozzászólás
A Corratec boltban digis lógatós mérleg van. Olyan, mint a horgászok a halméréshez használnak. Komplett gépet azzal a legegyszerûbb lemérni.
És 15 kg-ig mér, igy még az én gépem is elbirja !!!
MARCI

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

megfizethetõ árú, light belsõ?

Schwalble xxLight.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jól alszotok, ha pl. nehézviz kerül a kulacsba?? :-)
Tuningtipp: vágd rövidre a körmeid, haj 3mm max!! fülpiszkálás, borotválkozás. 80g minimum.
apropó:
komoly: megfizethetõ árú, light belsõ? tipp?
köffi

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Honnan rendelted? Nem volt semmi gáz a szállítással?

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Megjöööööööööööööött ;D Extralite "The Post" nyeregcsõ, 31,6x330 milliméter, fekete, illetve Procraft Superlite markolat, szintén fekete. A nyeregcsõ szuperigényes vászonzacskóba volt csomagolva. Ha az új FRM ISIS középcsapágy is meglesz, akkor jön az igazi mennyország...

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Javítva ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

az én keróm is 1,3 kg

az enyém is. De a telóm is ;D 13 fölött azé már csak a komplett gép

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

EMBER!

nemmodnod, hogy az új Pyxis 1770! lemérted? hát ez nagyon nehéz - pl Giant XTC Team 1400-ához képest...

egyébkénz miért van 10 g a 2 Maxxis között?

Igen tényleg ennyi. szidtam is a Magellánt rendesen, mikor megláttam. 1650 gr helyett. Kicsit sok. egyébként a Merida Matts nemtudommelyik vagy 3 ezerrel olcsóbb, és 15** gr. Szóval ha fukar vagyok, és azt mondom, hogy nem adok ki pénzt csak azért, hogy Magellán legyen megspórolok vagy 200 grammot, és pár ezrest :P :'(

Hogy miért van 10 gr a két Maxxis között nem tudom. Talán ez egyikre kevesebb anyagot vulkanizáltak.

Papír szerint most az én keróm is 10,3 kg fölött van, mert nehezebb gumikat, és belsõket használok.
Hogy ténylegesen mennyi lehet a differencia a mért és a valós érték között azt nem tudom. Ti sem fogjátok megtudni, mert minden súlyadatot mérleg ad. De azt honnan fogod megtudni, hogy melyik a pontos (vagy pontosabb) mérleg? ;D Ez egy ördögi kör ;D ;D ;) A lényeg úgyis az, hogy könnyû legyen a kerék. A többi már csak hab a tortán.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
ja, ezzel én is hasonlóan szenvedtem a múltkor (nem érte meg...), de akkor meg van a megoldás kulcsa :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
naná hogy nem! ;)

az összsúlyt csak úgy tudom lemérni, hogy ráállok egy pontos mérlegre, majd ugyanezt a bringát tartva is megteszem, a különbözet meg a bringa súlya - máshogy nem mérhetõ le, mivel nem áll meg magától a bringa, s ha már oda is van támasztva, akkor ugye erõt is ad át oda, ahová támasztom, tehát csal a súlyon

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
ugyan azzal a mérleggel?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
összegrammozva nekem is 10.2, de lemérve már 11.0 sajna...
még tisztán is...
pedig én is le szoktam mérni alkatrészenként...

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
+kenõanyag+kosz ;D