Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Mennyibe kerul egy digit konyhai merleg? :D Draga nagyon?Es mennyire pontos?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

na leszek én is mostmár grammmániás
meguntam a 26kgs gépet!
eladtam stinky vázam meg monster telom
most van egy stab meg egy 888
3.0át is lecseréltem 2.5re
mivel tudok még grammot sporolni?
double track felni marad,
tárcsa,hajtokar,agyak,válto stb mind saint azzok nem nehezek!
kormány&stucni marad a diabolus

mit lehetne lecserélni?
a belsöt?most 2db ez a nagy maxxis van 3.0ig
pedálom 540g
nyeregcsövem valami kona
ülésem egy nagy tioga

üdv

hát szvsz pl pont a double tracken tudnál spórolni, meg a gumikon, 2,35 is bõven elég -imho-. az ülésen nem hiszem, hogy érdemes, tud kellemetlen meglepetéseket okozni.

belsõn is tudsz valamit faragni, mondjuk olyanon, ami 2,5ig jó, csak akkor növelni kell a nyomást, hogy ne üsd fel.

a pedál elég könnyû, ha 540 gramm, azon nem érdemes farigcsálni.

mindig midenbõl van könyebb, valamit a stucnin/kormányon is lehet, kérdés, hogy érdemes e.

a 888 könnyû, de a stab mennyi?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nem tudja valaki '03-mas Merida Matts Se 18" vaz hany gramm?Kb 1,6 korul van,de pontosan kene.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
na leszek én is mostmár grammmániás
meguntam a 26kgs gépet!
eladtam stinky vázam meg monster telom
most van egy stab meg egy 888
3.0át is lecseréltem 2.5re
mivel tudok még grammot sporolni?
double track felni marad,
tárcsa,hajtokar,agyak,válto stb mind saint azzok nem nehezek!
kormány&stucni marad a diabolus

mit lehetne lecserélni?
a belsöt?most 2db ez a nagy maxxis van 3.0ig
pedálom 540g
nyeregcsövem valami kona
ülésem egy nagy tioga

üdv

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja, muszáj. hihi. elb*sztam.

xt hajtókar: 45 az ebike-on. a használt fsa meg monoval is ér mondjuk 20-at. akkor hol az ötven? ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

'02-es Duke Race 1500g Szoval nem 500g a kulonbseg Amugy nem csak a csavarokra gondoltam,ugy ertettem az osszes ilyen alkatreszt ha veszed(nyeregbilics,gyorszarak,stucnialatet,csavarok stb) minden szart,akkor 100g-mot siman lehet nyerni.Mas kerdes mennyi penz Szerintem se esszeru,de csak azert nem mert k draga.Amugy ez nem igaza h minden konnyitesnek ara van,ha az Fsa vdrive hajtomuvemet lecserelnem uj xt-ra,sokkal konnyebb lenne,es erosebb is...
Ja,nem birom ki h ne jegyezzem meg: a muszaj-t j-vel irjak

Miért nincs ára az FSA V-drive - XT könnyítésnek? Pont az ára az ára: 50.000 ringyó...Feltöltött kép
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
'02-es Duke Race 1500g ;) Szoval nem 500g a kulonbseg :) Amugy nem csak a csavarokra gondoltam,ugy ertettem az osszes ilyen alkatreszt ha veszed(nyeregbilics,gyorszarak,stucnialatet,csavarok stb) minden szart,akkor 100g-mot siman lehet nyerni.Mas kerdes mennyi penz :D Szerintem se esszeru,de csak azert nem mert k draga.Amugy ez nem igaza h minden konnyitesnek ara van,ha az Fsa vdrive hajtomuvemet lecserelnem uj xt-ra,sokkal konnyebb lenne,es erosebb is...
Ja,nem birom ki h ne jegyezzem meg: a muszaj-t j-vel irjak ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát a titáncsavar nem nagy könnyítés egy acélcsavarhoz képest.... max. az alu vagy a karbon.
könnyíteni büntetlenül szinte semmin nem lehet. ha mégis muszály, akkor olyanon, ami miatt nem kerülsz életveszélybe, tehát nem a felnin, nem a kormányon és nem a teleszkópon. azokból inkább egy kicsi biztonsági tartalékot illik hagyni. szerintem.
persze ha valaki nagyon grammániás, vehet sidet, de akkor ne leygen az iletõ 80 kiló. ha 80 kiló, elõször adjon le 10 kilót, mert bizonyított tény, hogy magadon felcipelni a hegyre +1 kg-t sokkal jobban megterheli a szerveidet és a szivedet, mint ha az a bicikliden van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
aha, csak a karbon kulacstartóval, meg a titán csavarokkal összesen nyersz 37g-ot...
a sid és a duke között pedig van 500g...
és ezt nem azért mondom, hogy sidet kell venni (nekem is duke-om van), hanem azzal nem értek egyet, hogy a karbon kulacstartó lenne az ésszerû könnyítés mintapéldája...
engem leginkább a súly a keréken izgat, azt nagyon megérezni

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hat en ugy vagyok vele sokkal inkabb esszeru konnyites ez,mint sok alkatreszen.Lehet h kurva draga,es annyira nem sporolsz meg vele sok sulyt,viszont itt teljesen buntetlenul teheted.Konnyitesz,de minden ugyanolyan eros/erosebb marad.Sokszor a grammozas mar csunyan az erosseg/merevseg rovasara megy,lasd telok stb.Ha lenne penzem inkabb vennek en is karbon kulacstartot meg titan csavarokat,minthogy a jokis Duke-omat lecsereljem egy Sidre ami hajlik mint a kolbasz

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elvileg titán csavar tartósabb is, örökéletû darab....
de ez az ér e annyit a könnyítés téma már sokkal hamarabb értelmét veszti...
8E Ft-os kulacstartó, 50E Ft-os nyeregcsõ
ha 0 gramm, akkor sem éri meg...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de lehet, hogy én gondolom rosszul, de azért ezeken(csavarokon) nem nagyon sokat lehet spórolni, cserébe rohadás drágák..tényleg ér ennyit mondjuk 20-30g??

vagy ennél azért többet lehet így könnyíteni??
Van állásom...:bananadan

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
az ilyen titán meg karbon csavaros könnyítés már tényleg az utolsó szokott lenni, és aki idáig eljutott a grammozásban, az már tudni szokta, hogy hol szerezzen be ilyeneket...
azért is volt furcsa a kérdés

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Hello mindenkinek! Segítség kéne abban hogy hol tudnék különféle könnyítõ tuning kitteket titán csavarokat meg efféléket kapni?

azért ez nekem elég napbanézõs ötletnek tûnik..mennyit lehet így súlyban megspórolni..szvsz nemsokat(fõleg, ha hozzávesszük az árát)..de lehet, hogy tévedek..
Van állásom...:bananadan

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
na jóságos leszek:
http://www.bikemag.hu/gallery/ibs
http://www.bikemag.h...hp?siteid=11919
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

könnyítõ tuning kitteket

ez nem NFS Underground :):)
hogy csak úgy kit-be lehessen kapni.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
apróban volrak titán csavarok reklámozva pár napja;)
Autist Team:)

jocoo

jocoo

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello mindenkinek! Segítség kéne abban hogy hol tudnék különféle könnyítõ tuning kitteket titán csavarokat meg efféléket kapni?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Igen?Zsiir.Ok koszi

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
A Vár kerékpárboltban van bicikli mérleg.
ott egyben lemérheted.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066