érdekes a mavix deemax kerekem sz*r volt, pedig 2 kalapácsa volt...Érdekes, akkor biztos a Mavic Crossmax SL-em is szar, mert csak 2 kalapácsa van. :eek:

érdekes a mavix deemax kerekem sz*r volt, pedig 2 kalapácsa volt...Érdekes, akkor biztos a Mavic Crossmax SL-em is szar, mert csak 2 kalapácsa van. :eek:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
enyimek 3 éve bírják a 88-100 kg (hangulatfüüggõ) súlyomat, és nem feltétlen kimélõ stilusomat......Mennyit bír egy Pazzaz XC Light stucni? Szóval meddig lehet úgy használni, hogy ne azon parázzak, hogy mikor törik le és szántom fel az arcommal a földet? A B+ stucnim már több mint 4éves, igaz 187g, de mintha rugalmasabb lenne, mint annakidején. Lehetséges ez? Kezdek parázni, mert egy váz és teló már repedt el a 4év alatt, pedig azokban volt anyag. Csak hogy el tudjátok képzelni, alap 11centis 2-2csavaros, talán még "kovácsolt" is, francsetuggya...
nem 2 mint a szar shimano.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
akkor minden spezialized agy ringlé gyárban készül?? .))
vagy mi eza párhuzam???
mert nekem van egy spezialized h. agyam és gyönyörü hangya van (kalapál, de nem hangosan) és 3 kalapácsos. nem 2 mint a szar shimano.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem Ringlé. Tutira nem.
Nem Ringlé. Tutira nem.Akkor én így látatlanban kijelentem hogy az nem ringlé!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az tul egyszeru
ennél nem hallani a kalapácsokat csak egy picikét.
A ringlé az Kalapál mint az állat nem?
Várjál csak azért mert nem mindegy hogy usa piacra szánt vagy eu mert nézem hogy az újságban lévõ demo-ban nem ringlé kinézetû agy van.
Szóval kéne kép és megmondom hogy az ringlé e, sõt a hangja alapján megmondom:D
aha köszi!
akkor a ringlét cimkézik fel specializednek.
semmi gáz ezért szeretünk.
A demoban Ringlé agy van.
Van nekem 150*12-es de nem mérem le, mert egy köcsög geci vagyok:D