Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2010. szeptember 09. - 10:09
A súlya: merev villával 6.8 kg, Sid W-vel 7.4kg. A váz Merida O-Nine 0.97kg
Írta 2010. szeptember 01. - 15:55
Marathon világbajnokság elsõ helyezettje Alban Lakata:
UCI Marathon World Championships: Albana Lakata Wins The Marathon World Championship For..., Photos | Cyclingnews.com
Elöl egy tányér, elsõváltó, váltókar sehol.....
És ezek a robotok vagy mifélék az elsõ 52 km.-en 30,4 km/h-s átlagot mentek....s még hátravolt 55 kili :-)
Írta 2010. augusztus 31. - 21:53
flash 7,4 kilo
96 8,5 kilo
orbea 8,4 kilo
scott scale 8 spark 8,8 kilogramm
http://www.nsracing....ex.php?page=390
Írta 2010. augusztus 31. - 21:47
A bandázs az nehéz. Ha meg csak egy réteget tekersz rá akkor meg túl vékony lesz a kormány és rossz lesz a fogása.
De a legkönnyebb megoldás ha csak bekened valami ragaccsal a kormányt és nem raksz fel markolatot.
Mondjuk a markolatnál inkább a kényelem dominál, mint a súly.
De nem kell 2 réteg, mert felesleges, hanem ahol a tenyered feltámaszkodik, oda kell egy levágott csik keresztben a bandázs alá, így nem lesz túl vastag, mégis puha, ahol kell.
Én évek óta bandázzsal nyomom és eddig a legkényelmesebb.
Írta 2010. augusztus 31. - 19:49
Manuel Fumic cannondale flash
1)titán eggbeater pedál, ragasztószalaggal fixre rögzítve
2)az ülés aljáról levett mûanyag védõ 10% könnyebb lesz
3)elõl egy tányér 12% könnyebb az egész bicó nincs elsõváltó, váltókar, - 1 tányér
4) 2011-es xtr sor a terep függvényében 32,34,36 max fogszámmal
Ralph Naf merida 96
1)kis csavarok cseréje carbonra és titánra
2)könnyû gyorszár heylight vagy frm 50-80 gramm
3)könnyû kerék, ülés, pedál és cipõ
4)kormány 580-ra vágva
Julien Absalon orbea
1)gore ride on bowdenezés
2)tune karbon üléscsõbilincs 5,5 gramm
3)Rock Shox sid xx kormánylezáró nélkül
4)kcnc kormányszarv 50 gramm
Nino Schurter scott
1)xx kazetta, lánc neoval olajjjal kenve
2)1,8-2 barra fújt kerék, de õ a ritchey carbont tufoval 1,6 baron használja
3)belsõnélküli kerék ritchey carbon
4)könnyû karbon kiegészítõk tune kulacstartó 8,1 gramm
Ja és melyikük bringája a legkönnyebb?.........
Írta 2010. augusztus 31. - 15:55
Ellent?ellent is mondtál magadnak
Az elsõ mondatban felhívtam a figyelmet arra, hogy kényelmetlen, a másodikban pedig javasoltam egy még könnyebb megoldást a grammosoknak.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. augusztus 31. - 15:47
ellent is mondtál magadnakA bandázs az nehéz. Ha meg csak egy réteget tekersz rá akkor meg túl vékony lesz a kormány és rossz lesz a fogása.
De a legkönnyebb megoldás ha csak bekened valami ragaccsal a kormányt és nem raksz fel markolatot.
simán jó ez a megoldás, 16 grammot mértem egyszer a két markolatra. bentrõl kell kezdeni a feltekerést, kívül pedig pillanatragasztóval fixálni és akkor nincs elcsúfítva szigszalaggal.nekem most országúti bandázs van a montin,rohadt kényelmes.mondjuk amiket írtatok kicsit nehéz,amit én ráraktam az 43g,kormánydugóval együtt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. augusztus 31. - 15:39
Írta 2010. augusztus 31. - 15:33
nekem most országúti bandázs van a montin,rohadt kényelmes.mondjuk amiket írtatok kicsit nehéz,amit én ráraktam az 43g,kormánydugóval együtt.
A bandázs az nehéz. Ha meg csak egy réteget tekersz rá akkor meg túl vékony lesz a kormány és rossz lesz a fogása.
Írta 2010. augusztus 31. - 15:29
Írta 2010. augusztus 31. - 13:24
Írta 2010. augusztus 31. - 13:22
Hány gramm a doboz?Sorry, jön még egy kép, csak ez már saját készítésû
A listát kiegészíteném a KCNC EVA markolattal, 12g, bár már nem tudom, hogy kormányvégdugóval, vagy anélkül. Viszont összehasonlítottuk a Bontragerrel, és a KCNC könnyebb volt. Van piros, kék, sárga, fekete, és itthon is beszerezhetõ. Nekem is az van. 2 dolgot tudok megemlíteni hibaként: Az egyik, hogy a KCNC Scandium kormányon nekem elforgott, aláraktam egy kis szigszalagot, ezzel meg is oldottam a problémát. A másik, hogyha kesztyû nélkül használod, közben izzadsz, stb., a piros színû megfogja a kezed. Amúgy jó, én szeretem.
Fel kell ragasztani, az a legbiztosabb. A képek alapján elég keskenynek tûnik ez a markolat.
Nekem van egy 21g-os trinity markolatom, de a legjobb a 27g-os b+, kényelmes és elnyeli a rázkódást is.
Írta 2010. augusztus 31. - 13:13
Írta 2010. augusztus 31. - 12:31
reba is ennyi kb nem? mármint tömegre
más: készítettem egy kis összeállítást könnyû markolatokról. Fényképet nem csináltam, de a titec pork-kal kb. 90 [g]-t spóroltam a régi csavaroson nem túl drágán. És állítólag kényelmes is. A ricsin kívül nem a legegyszerûbb beszerezni õket, ebay általában a nyerõ.
bontrager race xxx lite (15 g)
True Grip WCS Black (34g)
True Grip WCS Ergo Black (36g)
hitemp42 (11g)
Titec pork rinds (22g)
sette superlight foam grips (22g)
Extralite foam grips (19g)
Poshbikes NPVC MTB grips (15g)
Procraft superlight (26g)
A listát kiegészíteném a KCNC EVA markolattal, 12g, bár már nem tudom, hogy kormányvégdugóval, vagy anélkül. Viszont összehasonlítottuk a Bontragerrel, és a KCNC könnyebb volt. Van piros, kék, sárga, fekete, és itthon is beszerezhetõ. Nekem is az van. 2 dolgot tudok megemlíteni hibaként: Az egyik, hogy a KCNC Scandium kormányon nekem elforgott, aláraktam egy kis szigszalagot, ezzel meg is oldottam a problémát. A másik, hogyha kesztyû nélkül használod, közben izzadsz, stb., a piros színû megfogja a kezed. Amúgy jó, én szeretem.
Írta 2010. augusztus 31. - 11:32
Nagyon csinos, mondjuk az ígért 169 gramm helyett 175re jött ki, na de ezt majd valahogy elviselem, bár ennyiért azért nem örültem neki..viszont kézbe fogva is érezni, hogy meglehetõsen könnyû
Írta 2010. augusztus 27. - 09:46
köszi.Igen övé volt
Persze nyugodtan használd.Lockout kar+bowden az 47g ha kell róla kép írj.
OFF/van pár grammos adatom számodra,majd átküldöm már /ON
mindent szívesen fogadok!
grammania kukac gmail pont com
Írta 2010. augusztus 26. - 17:52
más: készítettem egy kis összeállítást könnyû markolatokról. Fényképet nem csináltam, de a titec pork-kal kb. 90 [g]-t spóroltam a régi csavaroson nem túl drágán. És állítólag kényelmes is. A ricsin kívül nem a legegyszerûbb beszerezni õket, ebay általában a nyerõ.
bontrager race xxx lite (15 g)
True Grip WCS Black (34g)
True Grip WCS Ergo Black (36g)
hitemp42 (11g)
Titec pork rinds (22g)
sette superlight foam grips (22g)
Extralite foam grips (19g)
Poshbikes NPVC MTB grips (15g)
Procraft superlight (26g)
Írta 2010. augusztus 26. - 16:17
Igen övé voltcsak nem Parti Andris villája volt?
használhatom a képet/adatot?
Persze nyugodtan használd.Lockout kar+bowden az 47g ha kell róla kép írj.
OFF/van pár grammos adatom számodra,majd átküldöm már /ON
Írta 2010. augusztus 26. - 15:34
Írta 2010. augusztus 26. - 15:29
Igaz ezért ingyen kiszállítják.