A súlya: merev villával 6.8 kg, Sid W-vel 7.4kg. A váz Merida O-Nine 0.97kg
A bandázs az nehéz. Ha meg csak egy réteget tekersz rá akkor meg túl vékony lesz a kormány és rossz lesz a fogása.
De a legkönnyebb megoldás ha csak bekened valami ragaccsal a kormányt és nem raksz fel markolatot.
Ellent?ellent is mondtál magadnak
A sebesség mindent megold.
ellent is mondtál magadnakA bandázs az nehéz. Ha meg csak egy réteget tekersz rá akkor meg túl vékony lesz a kormány és rossz lesz a fogása.
De a legkönnyebb megoldás ha csak bekened valami ragaccsal a kormányt és nem raksz fel markolatot.
simán jó ez a megoldás, 16 grammot mértem egyszer a két markolatra. bentrõl kell kezdeni a feltekerést, kívül pedig pillanatragasztóval fixálni és akkor nincs elcsúfítva szigszalaggal.nekem most országúti bandázs van a montin,rohadt kényelmes.mondjuk amiket írtatok kicsit nehéz,amit én ráraktam az 43g,kormánydugóval együtt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem most országúti bandázs van a montin,rohadt kényelmes.mondjuk amiket írtatok kicsit nehéz,amit én ráraktam az 43g,kormánydugóval együtt.
Hány gramm a doboz?Sorry, jön még egy kép, csak ez már saját készítésû
A listát kiegészíteném a KCNC EVA markolattal, 12g, bár már nem tudom, hogy kormányvégdugóval, vagy anélkül. Viszont összehasonlítottuk a Bontragerrel, és a KCNC könnyebb volt. Van piros, kék, sárga, fekete, és itthon is beszerezhetõ. Nekem is az van. 2 dolgot tudok megemlíteni hibaként: Az egyik, hogy a KCNC Scandium kormányon nekem elforgott, aláraktam egy kis szigszalagot, ezzel meg is oldottam a problémát. A másik, hogyha kesztyû nélkül használod, közben izzadsz, stb., a piros színû megfogja a kezed. Amúgy jó, én szeretem.
reba is ennyi kb nem? mármint tömegre
más: készítettem egy kis összeállítást könnyû markolatokról. Fényképet nem csináltam, de a titec pork-kal kb. 90 [g]-t spóroltam a régi csavaroson nem túl drágán. És állítólag kényelmes is. A ricsin kívül nem a legegyszerûbb beszerezni õket, ebay általában a nyerõ.
bontrager race xxx lite (15 g)
True Grip WCS Black (34g)
True Grip WCS Ergo Black (36g)
hitemp42 (11g)
Titec pork rinds (22g)
sette superlight foam grips (22g)
Extralite foam grips (19g)
Poshbikes NPVC MTB grips (15g)
Procraft superlight (26g)
köszi.Igen övé volt
Persze nyugodtan használd.Lockout kar+bowden az 47g ha kell róla kép írj.
OFF/van pár grammos adatom számodra,majd átküldöm már /ON
Igen övé voltcsak nem Parti Andris villája volt?
használhatom a képet/adatot?