146? ejjha
mondjuk nem az easton volt, aki hülyeségnek tartotta az OS méretet? mondjuk veszik, szóval nem az
normál befogóval hány gramm?
normal: 132 gr
sajat meres
146? ejjha
mondjuk nem az easton volt, aki hülyeségnek tartotta az OS méretet? mondjuk veszik, szóval nem az
normál befogóval hány gramm?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
megjott a kormanyom. Easton MonkeyLite SL lowriser OS.
635mm szeles 31.8 befogoval. Gyari sulyadat 146 gramm. Sajat meres 146gramm.
szeretem az ilyesmit.
Mindenkinek magának kell eldöntenie mi az a alsó súlyhatár amit beválal.
Láttam már nemeggy kõnehéz cuccokat is szarrátörve,meg ugyebár a rendeltetés szerû használatról se feledkezzünk meg.
Pech az meg mindig is lessz.
Melyik kerékre gondolsz? Mert volt néhány érdekes eset.A tour-on a ragasztás engedte el a kereket, nem tört el semmi.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mindenkinek magának kell eldöntenie mi az a alsó súlyhatár amit beválal.A mûanyag bicikli hátránya, hogy nem lehet heggeszteni
Láttam már nemeggy kõnehéz cuccokat is szarrátörve,meg ugyebár a rendeltetés szerû használatról se feledkezzünk meg.
Pech az meg mindig is lessz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A tour-on a ragasztás engedte el a kereket, nem tört el semmi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A sebesség mindent megold.
öljünk le mi is egy szarvast?
stellaz:
az általad említett dolgokkal már használhatatlanná válnak a bicajok, ez elég hülyeség lenne...
én szívesen adok ki plusz pénzt olyan alkatrészért, ami nem átlagos, mindennapos eljárással készült, ezáltal könnyebb, erõsebb ...
A Bike Magazin fárasztásos tesztjén csúnyán leszereplet az egyenes kormányuk. Kell a halálnak.
A Bike Magazin fárasztásos tesztjén csúnyán leszereplet az egyenes kormányuk. Kell a halálnak.Eszembe jutott a gramániás cucc. Schmolke
Egy kis nyálcsorgatás:http://www.schmolke-...de/index_c.html érdemes szétnézni
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]