Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Rob, esetleg valami hivatalos adattal tudsz szolgálni a régi enduro váz súlyával kapcsolatban?
Összeraktam egy táblázatot, amiben a váz súlya a nagy kérdõjel, a többi cuccra gyártási szórással felfele kerekítve számoltam, és így jött ki 13,8 kg.
A másik dolog a küllõk súlya, 64 db 2-es küllõ mit nyomhat kb?
vázat 3500grammnak, a küllõket 500grammnak vettem.
így lett 13797 gramm.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kulacstartón kivül smemi másba nem tennék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az elsõváltó bilincsébe nyugodtan rakhatok alu csavart (M5) vagy már törött el valakinek?

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

nézd meg ezt:
http://piacter.bikem...=178022&cat=all

Láttam még anno amikor új volt a hirdetés. Beszéltem is az eladóval, de nekem csak a gyz kéne belõle, esetleg adapter, de nem tudtunk megegyezni, igaza is volt. 28 lyuk meg egyébként is kevés.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

nem olyan egyszerû, le is kell venni a tengely hosszából, mert az eredetiben a tengely fekszik fel a villában, az rws-es 10-es átmenõsben pedig a gyorszár fekszik csak fel, a tengely nem.
és ekkora hosszban egyeneset fúrni nem kispálya. tényleg jó esztergályos kell hozzá.

hozd csak hozzám, megcsinálom én:)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

crc-n találtam eddig a legolcsóbban. A konverteren gondolkodtam, kéne egyet élõben látni, mert sztem csak annyi a difi, h fel van fúrva 9mmre. Ha kiszedném a 240esbõl az eredetit, felfúrnám akkor már meg is van. sztem

rob: ezt úgy kell érteni, h a specikben dt agyak vannak? csak elõl használnak thruboltot? mert hátul szeretnek vmiért deoret használni, ahogy eddig láttam

nézd meg ezt:
http://piacter.bikem...=178022&cat=all

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jajj, ezek a dt 190-es agyak...
http://cgi.ebay.com/...7|39:1|240:1318

bárki fél karját odaadnám értük :sóhaj:

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

kösz, megnyugodtam:)
hol van neked 340es agyad, az sjben? abban nem sun rinlge kerékszett lett?:P

a cube-ban volt dh-hügi
a stumpiban most wcs van, de mivel v-fékes, lecserélem a ringlé-re.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

a cube-ban volt.

a stumpjumperban meg valami ritchey wcs felnis kerekek vannak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nem olyan egyszerû, le is kell venni a tengely hosszából, mert az eredetiben a tengely fekszik fel a villában, az rws-es 10-es átmenõsben pedig a gyorszár fekszik csak fel, a tengely nem.
és ekkora hosszban egyeneset fúrni nem kispálya. tényleg jó esztergályos kell hozzá.

azért annyira nem bonyesz...legfeljebb nem egy fogásban kell próbálkozni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nekem CLes elsõm van.
A doksiját megnéztem ( http://www.dtswiss.c...013/Manual.aspx pl 18/19 oldal), abban uaz a cikkszámú tengely van a simában és a thruboltosban is. Mivel a konverziós készletben csak az adapterek vannak, ezért úgy gondolom, h a tengely nem lesz akadály. Csak a kis kupakokat kell felfúrni. Ha tévednék kérlek javíts ki, mert akkor nem töröm ezen tovább a fejem :)

pill mindjárt megsasolom. azt tudom, hogy én a hátsó agyamat (ami most 340-es) átalakittattam tömör tengelyesre, és ott a tengely kilóg az agyból.

mod: megvan, tényleg csak a véget kell felfúrni. na az enyém nem ilyen volt.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Nekem CLes elsõm van.
A doksiját megnéztem ( http://www.dtswiss.c...013/Manual.aspx pl 18/19 oldal), abban uaz a cikkszámú tengely van a simában és a thruboltosban is. Mivel a konverziós készletben csak az adapterek vannak, ezért úgy gondolom, h a tengely nem lesz akadály. Csak a kis kupakokat kell felfúrni. Ha tévednék kérlek javíts ki, mert akkor nem töröm ezen tovább a fejem :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Ez bizony.
Elõre nekem is jó lenne, de nagyon drága a 240-es agyhoz az átalakító, meg fõleg a gyorszár.:mad:

crc-n találtam eddig a legolcsóbban. A konverteren gondolkodtam, kéne egyet élõben látni, mert sztem csak annyi a difi, h fel van fúrva 9mmre. Ha kiszedném a 240esbõl az eredetit, felfúrnám akkor már meg is van. sztem

rob: ezt úgy kell érteni, h a specikben dt agyak vannak? csak elõl használnak thruboltot? mert hátul szeretnek vmiért deoret használni, ahogy eddig láttam

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
hy lenne egy kérdésem hogy ez a kerékszett jó súlyban van e street felhasználásra vagy legközelebb vegyek könyebb felniket? hátsó kerék: agy 295g felni 625g plusz 36db dt 230mm es küllõk

elsõ kerék: agy 180g felni 681g plusz 36db dt 230mm es köllõk

sajnos a küllõkrõl nem tudok súly adatokat kb tudtok így is mondani valamit hálás lennék :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja nem is néztem, csak a link nevét, abban benne volt az rws.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ez bizony.
Elõre nekem is jó lenne, de nagyon drága a 240-es agyhoz az átalakító, meg fõleg a gyorszár.:mad:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez az amire gondolt a teso

http://www.dtswiss.c...maxsidesize=520
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mivel tizes átmenõtengely igy csak a vele kompatibilis agyakkal mûködik.
minden fox villás specializedben ilyen van 2008 óta. kivéve az átütõseket persze.

Rob!
A linkelt képet nézegetve nekem 5mm-nek tûnik az átmérõje és oda is van írva.:)
Csak úgy néz ki mint a thru bolt-os elöl 9, hátul 10mm-es gyorszárak.

Ahhh, megelõztek.