Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2009. február 03. - 01:16
" érdekelne még a Shimano hidraulikus fékkábel súly is, + a 2004-2007 között gyártott Shimano XT Dual Control hidraulikus fékváltókarok (ST-M765), valamint az XT féktest (BR-M765) súlya is.
THX
Írta 2009. február 03. - 00:33
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. február 02. - 23:42
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. február 02. - 23:17
Vannak mindkettõben érdekes falvastagságok, de a kormányt még nem sikerült túlhúzni.
De régebben tán Rob mondta, hogy annyira nem gagyi cuccok, mert a Shimano leányvállalata.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. február 02. - 22:46
magyarazhatod meg rakhatsz egy hozzaszolasba 500 szmajlit nyugodtan. meg szanalmasabb
mi az hogy a ControlTech [lemaradt megint egy H betu, gondolom ezt is "direkt" irtad igy LOL] szep is meg jo is? mire alapozva? azon kivul hogy a szep az relativ.
a syntace nem konnyu? az F99-es stucni pl?
csak ugy irod kifele magadbol a dolgokat mindenfele ertelem nelkul hogy legyen min rohogjunk?
nem muszaj valaszolni ha nem akarsz
F99?? Ilyen spec van itthon a házi raktárban ... és nem 99g hullala (mérve:115g) ... amúgy hiába könnyû ... kolbász ... Ennek is van hibája mint neked ...
Írta 2009. február 02. - 22:45
Amennyit Te használod, nem is lesz baja27.2-es 350-es országúti csõ, de montiban használom
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 02. - 22:41
27.2-es 350-es országúti csõ, de montiban használommilyen hosszú az a nyeregcsõ?
400-as alu Ritchey Pro-m van, de az 267 gramm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 02. - 22:25
milyen hosszú az a nyeregcsõ?
wcs karbon nyeregcsövem van 169 gramm
hiába matrica, azért ezek egész jónak tûnnek.
kormányból meg csak vagy nehezebbet, vagy kipróbáltat. és semmiképpen nem karbont.
400-as alu Ritchey Pro-m van, de az 267 gramm.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 02. - 22:22
wcs karbon nyeregcsövem van 169 gramm
hiába matrica, azért ezek egész jónak tûnnek.
kormányból meg csak vagy nehezebbet, vagy kipróbáltat. és semmiképpen nem karbont.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 02. - 22:22
off:
A légy nem szíves, hanem potrohos ... amúgy nem levágós, hogy fonetikusan írtam és "ly"-vel ... És a végén volt smile is ....
az idézet így helyes:
És melyik is nem Tájváni:) ..... Akkor mindenki bringálya gagyi, tömeg, tájváni tucat árú
Légyszíves idézz rendesen és ne égess ilyen orbitális idézési hibákkal ...
on:
A ricsi is tájváni az is tucat
De amúgy igen a Controltec, is Távol keleten készül, de attól még lehet jó is. És persze szép is. Mondjuk nem könnyû az igaz. De a Syntace sem.
És a külön kategóriáról ... azt mi magunk képezzük ... fogyasztók
magyarazhatod meg rakhatsz egy hozzaszolasba 500 szmajlit nyugodtan. meg szanalmasabb
mi az hogy a ControlTech [lemaradt megint egy H betu, gondolom ezt is "direkt" irtad igy LOL] szep is meg jo is? mire alapozva? azon kivul hogy a szep az relativ.
a syntace nem konnyu? az F99-es stucni pl?
csak ugy irod kifele magadbol a dolgokat mindenfele ertelem nelkul hogy legyen min rohogjunk?
nem muszaj valaszolni ha nem akarsz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 02. - 21:00
"Control Tech Crossbow: Mit schwächen
Ritchey WCS flat & riser: Mit schwächen
Truvativ Team riser carbon: Mit schwächen"
Minden márkában lehet rossz széria, sõt rossz termék is (kategóriájában). Ezek is csak termékek. Lehet hogy visszahívják, lehethogy ügyfélorientáltan gondolkodnak, de akinek szétmegy az arca, mert eltört a kormány, azt már nem fogja vigasztalni.
Csak a márkaháború miatt írtam ide...
Igen Ritchey egy matricacég, régi kanti féke Dia-Compe gyártmány, az õs Ricsi fékpofa Kool Stop, van egy olyan értzésem, hogy a külsõk CST-k... de én ettõl még szeretem - csak nem veszek WCS kormányt...
Írta 2009. február 02. - 20:10
lehet hogy a syntace is taiwani, de a millio teszt-gyozelem, a 10ev garancia, es a letezo legszigorubb minosegellenorzes kulon kategoriaba teszi. ezert vettem F119-et.
a Ritchey-rol egy szot sem szoltam nem tudom miert kevered ide. bar a nem WCS szintu Ritchey az igenis matricazott tomegtermek. ugyanazt kapod Bikepositive neven is.
syntace-bol nincsen beleposzintu gagyi, csak hogy extra profitot hozzon az OEM. inkabb tartjak a szinvonalat az egesz kinalatban.
legyszives tanulj meg irni, magadat egeted ilyen orbitalis nyelvtani hibakkal.
off:
A légy nem szíves, hanem potrohos ... amúgy nem levágós, hogy fonetikusan írtam és "ly"-vel ... És a végén volt smile is ....
az idézet így helyes:
És melyik is nem Tájváni:) ..... Akkor mindenki bringálya gagyi, tömeg, tájváni tucat árú
Légyszíves idézz rendesen és ne égess ilyen orbitális idézési hibákkal ...
on:
A ricsi is tájváni az is tucat
De amúgy igen a Controltec, is Távol keleten készül, de attól még lehet jó is. És persze szép is. Mondjuk nem könnyû az igaz. De a Syntace sem.
És a külön kategóriáról ... azt mi magunk képezzük ... fogyasztók
Írta 2009. február 02. - 19:26
a Ritchey-rol egy szot sem szoltam nem tudom miert kevered ide. bar a nem WCS szintu Ritchey az igenis matricazott tomegtermek. ugyanazt kapod Bikepositive neven is.
syntace-bol nincsen beleposzintu gagyi, csak hogy extra profitot hozzon az OEM. inkabb tartjak a szinvonalat az egesz kinalatban.
Akkor mindenki bringálya gagyi, tömeg, tájváni tucat árú
legyszives tanulj meg irni, magadat egeted ilyen orbitalis nyelvtani hibakkal.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 02. - 19:10
a syntace-t a controltech-el en nem emlitenem egy kategoriaban.
legalabbis ami most controltech. mert az mar nem az ami regen volt. kb mint a syncros. a nevvel probaljak eladni az amugy tucat tajvani cuccot. ennyi erovel ajanlhatnad a PRO-t is, az is tok ugyanaz a cucc, csak olcsobb. mert nem fizetsz [feleslegesen] egy markanevert.
- És melyik is nem Tájváni ..... Akkor mindenki bringálya gagyi, tömeg, tájváni tucat árú
- A német BIKE magazin tesztjéban pl.: nyeregcsövekben (karbon) a gagyi tájváni Ricsi agyon verte 27,2-s méretben a többi versenyzõt tömeg, ár, és minõség alapján és a többi méretben is egy szinten hozták ki a Syntace-el.
off:
Csak azt nem tudom a nem tájváni, honna veszi az alapanyagot, mert az tuti, hogy nem sok alapanyag gyártó cég van, uh csak a név változik!!
Egyébként vegyen mindenki olyat, amilyen neki tetszik, vagy szeme szája péztárcája megkíván, és ne hagyja befolyásolni magát senki által.
on:
Írta 2009. február 02. - 01:02
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. február 02. - 00:55
legalabbis ami most controltech. mert az mar nem az ami regen volt. kb mint a syncros. a nevvel probaljak eladni az amugy tucat tajvani cuccot. ennyi erovel ajanlhatnad a PRO-t is, az is tok ugyanaz a cucc, csak olcsobb. mert nem fizetsz [feleslegesen] egy markanevert.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 01. - 23:41
haver ugyanigy [kicsit jobban] zuzta ossze a karbon eastont.
de a szerszamos topikban meg mindenki leszol amikor megemlitem a nyomatekkulcsot... :chin:
- Igen, csak nekem kb 6-7 hónap után adta meg magát, pedig nem vagy a lejtõk ördöge .... És az volt a feltûnõ, hogy az egyik oldala a kormánynak mindig recsegett ...
Én egyébként egy rohadt brutális analfabéta mérnökember vagyok ... mindent bikán megtépek mindig ameddig lehet, ha megszakad akkor a jó az imbusz csavarokon edzem mindig a csuklómat ...
- Nyomatékkulcs, IGEN, azzal szoktam húzni, tekintve hogy egy Syntace F99-s stucniban volt, így meg végképpen kell.
És én is ajánlom a nyomatékkulcsot, mert hasznos szerszám
Típust és a kalibrálási jegyzõkönyvet mellékeljem? A Tartománya 4-38Nm-ig
Ezt is elküldöm majd az FTW bike-nak, mint mindent, mert kérte a váltó topikban
Konás:
A Pro lite nyeregcsõbõl 2db-t vettem, az egyiknél a csõ horpadt be és hajlott meg, a másiknál a fej recseg, döntsed el megéri e ....
Nekem eddig a nyeregbilincs vált be a KCNC-bõl:
Ha darabszámra nézem a megfelelõséget ...
Nyeregbilincs: 1db OK
Kormány: 1db NG
váltógörgõ: 2db NG
nyeregcsõ: 2db NG
Ez nálam 16.66%-s megfelelõség ... ez elég karcsú
Megér az a pár gramm ennyit??????????????????????????
Ati46:
Nyomaték kulccsal ... (de ha érzéssel húzod kisebb nyomatékot produkálsz, ezt kipróbáltam)
Remélem kielégítõ a válasz. És nem KCNC ellen kampány .... ezt az élet produkálta kb 6-7 hónap alatt!!!
kcnc-s termékekrõl mi a vélemény ár/teljesitmény vonatkozásában?mondjuk megéri a különbséget team issue és a fly ride kormányszár közti árkülönbség?avagy a nyeregcsõ?visszaolvasgatva láttam pár töröttet,de ha szériahiba volt gondolom már nem jellemzõ..vagy?esetleg más alternativa? nyeregcsõ,stucni,kormány kombinációra gondoltam..egységességre törekedve:)
KCNC ????
Vegyél Ritchey WCS-t az tuti jó, igaz nem annyira egyedi (de lehet rajta egyedi tuning dolgokkal javítani ... )
A ritkábban fellelhetõ jó cumók:
Syntace:http://www.starbike....en&b=Syntace&q=
Controltech:http://www.chainreac...spx?BrandID=660
elöbbi a starbike oldalról rendelhetõ, utóbbi a CRC-rõl, szerintem ezek cool termékek
Ha egyedit akarsz, azt tervezd meg magad .... egy kis ráfordított idõvel és hekkeléssel tuti frankó lehet mindegyik ...
Írta 2009. január 31. - 10:13
http://forum.bikemag...&postcount=3846
A Bálint alatt ez sem bírta.
Abban meg nem vagyok biztos, hogy a ti prolite nyeregcsõ jól van megtervezve.
Ez "érzéssel" vagy nyomaték kulcsal lett meghúzva?
Írta 2009. január 31. - 01:11
de a szerszamos topikban meg mindenki leszol amikor megemlitem a nyomatekkulcsot... :chin:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 31. - 00:16
ha lenne rá pénzem, simán vennék.
a kormány az egyik (ha nem a) legjobb ár/tömeg arányú. haver nyúzza egy éve, semmi gond vele.
http://forum.bikemag...&postcount=3846
A Bálint alatt ez sem bírta.
Abban meg nem vagyok biztos, hogy a ti prolite nyeregcsõ jól van megtervezve.
A sebesség mindent megold.