látom mennyit értetek hozzá...
jol leszurted a tanulsagot lol
egy 12kilos bringa az nem grammania. ebben a topikban az atlagosnal konnyebb bringakat-alkatreszeket szoktuk megbeszelni
erre probaltak utalni a sracok
látom mennyit értetek hozzá...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Funkcionális analfabétizmus? Figyelj kicsit jobban
A sebesség mindent megold.
Ja, ide általában 10kg (de inkább 9kg) alatti bringákat szoktak berakni.
Ja, ide általában 10kg (de inkább 9kg) alatti bringákat szoktak berakni.
Weight-weenie-k ezt meglátják, szerintem nincs biztonságban az életed
A sebesség mindent megold.
én a revolution küllõkkel nem az elsõ körben kezdeném a könnyítést...Na lemértem a vázat... Kb. 1680 gramm lehet.
Komplett bicó 12.39 gramm kiegészítõkkel.
12,16 azok nélkül.
Találtam MAxxis HighRollerbõl 450 grammos változatot.
-300 gramm
+ DT Revolution küllõkkel fûzöm majd át a kerekeket
-200 gramm kb
+ jön jövú héten a Syncros nyeregcsövem
-70 gramm kb.
HA 11.5 kilót elérem akkor már örülök.
Kormányszárat is veszek majd lehet.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Weight-weenie-k ezt meglátják, szerintem nincs biztonságban az életedKomplett bicó 12.39 gramm kiegészítõkkel.
12,16 azok nélkül.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960magyarazhatod meg rakhatsz egy hozzaszolasba 500 szmajlit nyugodtan. meg szanalmasabb
mi az hogy a ControlTech [lemaradt megint egy H betu, gondolom ezt is "direkt" irtad igy LOL] szep is meg jo is? mire alapozva? azon kivul hogy a szep az relativ.
a syntace nem konnyu? az F99-es stucni pl?
csak ugy irod kifele magadbol a dolgokat mindenfele ertelem nelkul hogy legyen min rohogjunk?
nem muszaj valaszolni ha nem akarsz
Amennyit Te használod, nem is lesz baja27.2-es 350-es országúti csõ, de montiban használom
27.2-es 350-es országúti csõ, de montiban használommilyen hosszú az a nyeregcsõ?
400-as alu Ritchey Pro-m van, de az 267 gramm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
milyen hosszú az a nyeregcsõ?
wcs karbon nyeregcsövem van 169 gramm
hiába matrica, azért ezek egész jónak tûnnek.
kormányból meg csak vagy nehezebbet, vagy kipróbáltat. és semmiképpen nem karbont.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
off:
A légy nem szíves, hanem potrohos ... amúgy nem levágós, hogy fonetikusan írtam és "ly"-vel ... És a végén volt smile is ....
az idézet így helyes:
És melyik is nem Tájváni:) ..... Akkor mindenki bringálya gagyi, tömeg, tájváni tucat árú
Légyszíves idézz rendesen és ne égess ilyen orbitális idézési hibákkal ...
on:
A ricsi is tájváni az is tucat
De amúgy igen a Controltec, is Távol keleten készül, de attól még lehet jó is. És persze szép is. Mondjuk nem könnyû az igaz. De a Syntace sem.
És a külön kategóriáról ... azt mi magunk képezzük ... fogyasztók
RAUH-Welt
B E G R I F F