Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.674 hozzászólás

Ma ezeket boltoltam:

X-Mission Pro kormányszár, 120mm-es hossz, 25,4-es befogó: 134g

Én speciel örültem hogy láttam, hogy közel wcs súlyban van olcsóbban is valamilyen cucc.
Marci

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mint moderator ha ugy erzem rossz iranyba terelodik a beszelgetes, azt jelzem.

volt mar par ilyen temaju hozzaszolas, es a topikot latogatok kozul tobben jeleztek hogy ez szerintuk sem idevalo. szerintem sem.

ha valaki akar atlagos termekekrol sulyadatokat kozolni, azt megteheti az adott topikban. pl kormanyok-nal.

ha mar van ezer kulonbozo temaju topikunk, akkor tartsuk meg a kozottuk levo kulonbseget, es hasznaljuk mindet arra amire celozva lett.

es neha olyan jo lenne ha nem kellene minden dontesemet megindokolnom... :rolleyes:

nem az a bajom hogy nem ertesz velem egyet hanem az hogy vannak dolgok amiket el kellene fogadni. csak ugy. velemeny nelkul.

nem kivanok errol itt tovabb vitatkozni, mar igy is van 4 folosleges hozzaszolas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
mondjuk egy 173 g-os kormány sztem is már a nehéz kategória, na de miért baj az ha a grammánia topicba van közölve néha 1-2 súlyadat? :chin:
attól h nem kifejezetten grammhuszár cucc sztem még simán befér a topicba, de elnézést ha rosszul látom a helyzetet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
emberek mindig beleesnek abba a hibaba, hogy lemernek par alkatreszt es azt kozlik ebben a topikban

semmi gond ezekkel a cuccokkal, de kerdem en: hol vegletesen grammanias alkatreszek ezek?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ma ezeket boltoltam:

X-Mission Pro kormányszár, 120mm-es hossz, 25,4-es befogó: 134g
X-Mission Pro kormány, 600m, 25,4-es középen: 173g
Avid FR-5 fékkar, párban: 149g
Cateye mûanyag kulacstartó: 36g

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
http://images.google...N&start=60&um=1

Azért itt is van szórás rendesen a Rocket Ronoknál!(alul)(nem tudom, hogy nem bírt nagyobb képeket feltölteni az illetõ...:D)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A 100g-os Maxxis Flyweight belsõ sem lukad ki könnyebben, mint egy 200g-os alap akármi. Ha bele megy a tüske a kerekedbe, akkor mindkettõt átszúrja. Latex eddig engem meggyõzött, de a centis akáctüskével ez sem tud mit kezdeni.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Még az a 125g sem utal valami sok anyagra, de gondolom vastagabbak, mint a 100g-osak...

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

van gyári szórás elég nagy de azért ez soknak tûnik....

dobozos volt ?

Nem, nem volt dobozos. Pechem van, de nem ezen a 80 g-on fog múlni...
A holnapi Buda maratonon letesztelem...

Remélem aszfalton sem fog túlságosan kopni...

Ugye jól tudom hogy a 0,45 mm vastagságú, 100 g körüli belsõk nagyon könnyen lyukadnak és jól tettem hogy Schwalbe AV14-es (125 g-os) belsõt vettem?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Nem kell meglepõdni ezeken a szórásokon fõleg gumiknál. Az én 530-nak hirdetett MK-m is 600...

A rocket ronnal kapcsolatban a Vizdák Jani mondta , hogy szinte mindet lemérték amit tudtak mert valaki gramm alapján akart vásárolni és az egyik se volt az ígért közelében sem.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Na szóval... jó a kódja az általad vett guminak. A gyári adat: 410g
Neked 450g... hát de... szerintem lehet ilyen nagy a szórás... light-bikes-on van 369g-os darab is, szóval semmi nincs kizárva.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha egy ilyet vágnának hozzám maradna a felszerelés a mostani vázamon...ez meg menne az apróba :)

Ha kapod nyilván nem válogathatsz, így megértem.

az egészen nagyoknál is ez van. azzal mennek, amit alájuk tesznek, nehogy azt hidd, hogy túl nagy szabadságterük van a választásnál...
meg amúgy sincs olyan nagy különbség a bringák közt, hogy érvágás legyen egy másik márkára átülni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
van gyári szórás elég nagy de azért ez soknak tûnik....

dobozos volt ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... azt írták, hogy Triple Nano-s van nekik... hát akkor lehet, hogy egyszerûen rossz darabot fogtál ki...

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Itt látszanak a különbözõ verziók:
http://www.schwalbet....com/rocket_ron
2.1-es, nem Tubeless-es vagyis belsõs gumiból van ugye a Performance-ORC illetve az Evolution-Triple Nano változat.
Hogy lehetne nekem a 106-os, nehezebb, Perfomance-ORC változat, amikor rá van írva a gumira hogy EVO Triple Nano?
Itt valami nem stimmel...

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Nézd meg a kódját:
könnyû:11632105
nem könnyû:11632106
Ez a kód a papírján van rajta. De a Triple Nano felratnak a gumin is kell lennie.

Csak blokkot kaptam úgyhogy nem tudom megnézni.
A gumin nem látok ilyen kódot, csak EVO Triple Nano Compound felirat van. Viszont a honlap szerint, ahol rendeltem ez a 105-ös végzõdésû. Ennek ellenére nehéz...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

ez kicsit topik széle mondjuk

Igen, nagyon az: http://forum.bikemag...read.php?t=2396

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ez kicsit topik széle mondjuk, de azért megkérdem:
ennek a kupakjait hogy lehet széjjebaszás nélkül leszedni?

Feltöltött kép
I don't care how it pedals

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... karbonváz: nem tehetem fel az apróra:D. Ez "kölcsönbe" van... szóval még mindig az egyesületé(max. ha kinövöm, vagy lecserélem, és nem kell senkinek a csapatból, akkor megtarthatom;)).

Ne már... én is onnan akartam venni... na mindegy, ment a mail nekik, hogy most mi van.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nézd meg a kódját:
könnyû:11632105
nem könnyû:11632106
Ez a kód a papírján van rajta. De a Triple Nano felratnak a gumin is kell lennie.