Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ytse: hany kilo vagy? es milyen magas?

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Kiszámoltam hogy egy-két apró alakítással 10 kiló alá tudnék menni. Hol van már az a 135 grammos FRM középcsapágy? ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nem lehet hogy ne offoljátok szét a topikot és meghagyjátok nekünk a saját szórakozásunkat? Mi sem járunk át más témákba ugatni.

Ytse!

Hidd el nem akar téged senki sem bántani - én sem.

Valamennyire én is grammfejû vagyok, nézem, hogy hány gramm a nyeregcsõ és minden ilyet, de amikor már azon "vitatkoztok", hogy tényleg 17 gramm-e a Trinity markolat, hogy olyat vegyél-e vagy inkább a 18 grammos másikat... azért ez már nem az ésszerûség határán belül van... szerintem...

Bruce

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ha már az ésszerûtlen könnyítéseknél tartunk, egy jó régi MBAH-ban volt a Hogyan könnyítsünk a kerékpáron (lehet hogy nem jól emlékszem a címére) címû agymenés. ;D Kb ez a topic most ezen a szinten tart.

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Nem lehet hogy ne offoljátok szét a topikot és meghagyjátok nekünk a saját szórakozásunkat? Mi sem járunk át más témákba ugatni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Héliumos külsõre már én is gondoltam... ;) Tudnék is héliumot szerezni.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
//OFF ÁM DE NAGYON

elõttem az élet és a menyasszonyom sem apácazárdában nevelkedett... 8)

Már menyasszony? Gratulálok! Csak így tovább ;)

//ON

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

...ja és még a selle italia slr nyerget is meg lehetne furkálni, legalább jobban szellõzne... nehogymá' feleslegesen cipeljük a súlyt!!

Bruce!

Most lef..od a bokád, de a 2003-as SLR néhányszor ki van fúrva... Mondjuk én egy "kõnehéz" Avocet titán pálcással tolom a hegynek - tudjátok, még szeretnék családot, elõttem az élet és a menyasszonyom sem apácazárdában nevelkedett... 8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
a hélium nemesgáz és nem gyúlékony, valamint majd kétszer olyan sûrû mint a hidrogén...
szerintem hidrogénre gondoltál ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
na persze, az igazi bringás a fogtömést is amalgán helyett 2014-es aluból kéri ;)

és a kerekekbe is héliumot kell fújni, csak nehogy belobbanjon egy ráfékezésnél

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

és a legfontosabb: sohase üljetek a bicóra, mert akkor egybõl nem lesz 9 kiló alatt a cucc!

ez király volt ;D ;D ;D ;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

én inkább levágatom a hajam ;D (ami kivételesen már &@#>@ nagy ::))

a hajvágásra már én is gondoltam, de a haj az túl könnyû... hiába lenne látványos az átalakítás, nem nyernénk vele sokat...

viszont...

nem szabad ruhát felvenni... beleértve a cipõt is... mert ha jól megizzadtok, akkor a ruha akármilyen szuper, átvesz a nedvességbõl tán nem is keveset és a vizes (izzadtságos) ruha nem könnyû ám!

lányok, ugye ti is figyeltek? ;)

...ja és még a selle italia slr nyerget is meg lehetne furkálni, legalább jobban szellõzne... nehogymá' feleslegesen cipeljük a súlyt!!

és a legfontosabb: sohase üljetek a bicóra, mert akkor egybõl nem lesz 9 kiló alatt a cucc!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
elcsé... szerintem akkor már egy egészségeset klozetolni is kéne edzés/verseny elõtt ::)

amúgy meg legyen már meg a CCseknek is az öröme jóóó?! ;)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
nem lehet, hogy a trinity esetleg olcsóbb ::)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ja és ha megspóroltátok ezt az 1 grammot, azért estére ne felejtsétek le a fél kilós ketáj lámpát, meg a 124gr-mos kabalamacit a stucniról, vagy csak kakáljatok egy jólesõt ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én inkább levágatom a hajam ;D (ami kivételesen már &@#>@ nagy ::))

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
és a Procraft Superlite helyett mindenképpen a Trinity-t vegyétek mert az 1gr-mal könnyebb, úristen ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vagy furkaljatok ki a kormanyt a vege fele!
ott mar ugysincs akkora terheles rajta!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
most mondjam azt, hogy bringás boltban? ::) ;)

amúgy meg ha megfurkáljátok a markolatot további értékes grammoktól szabadulhattok meg!!

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hol lehet kapni a Trinity markolatot?