Minek veszekedni, amikor verekedni is lehet? ;D
Komolyra fordítva a szót: tisztában vagyok vele hogy egyesek felháborodnak/röhögnek a magamfajta súlymániásokon. Tegyék, igazából nem érdekel a véleményük, de akkor nyissanak erre külön fórumot, mert ez itt offtopic.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Started by
ruff
, 2002. October 17. 20:20
Posted 2003. May 26. - 11:43
Posted 2003. May 26. - 10:27
;D ;D ;D
végre egy normális hozzászólás....
egyébként nem az zavar, hogy poénkodtok. Nyugodtan tegyétek. Az b@ssza a csõrömet, hogy ne kelljen 5 oldalt végiglapozni csak azért, mert valaki(k) hülyéskednek. Nyugodtan tegyék. Semmi kifogásom ellene. Viszont a hülyéskedõknek figyelembe kéne venni azt, hogy minden egyes hozzászólásukat be kell tölteni, át kell olvasni reagálni (nem reagálni) stb. Ez egyeseknek problémát okoz, mert nem mindenki rendelkezik hipergyors nettel (otthon, vagy nem otthon), és nem mindenkinek van tengernyi szabadideje.
Én csak azt írtam be, hogy milyen markolatot használok. Hogy aztán ki hogy reagál rá az már az õ dolga. De amikor már 26-odjára olvasom azt a topicban, hogy ha kiszarom magam, akkor sokkal többet megspórolok, meg azt, hogy kulacsban levõ víz stb. szóval akkor az már kicsit unalmas. Ennyi. Tudom, hogy ez egy nyílt fórum, és mindeniki atz ír be amit akar, csak az embernek is van egy bizonyos türelme, ami egy idõ után elfogy (hú de szépen fejeztem ki magam). Na mindegy...
Többet nem térek vissza a témára.
Innentõl ütjük egymást... ;D ;D ;D
végre egy normális hozzászólás....
egyébként nem az zavar, hogy poénkodtok. Nyugodtan tegyétek. Az b@ssza a csõrömet, hogy ne kelljen 5 oldalt végiglapozni csak azért, mert valaki(k) hülyéskednek. Nyugodtan tegyék. Semmi kifogásom ellene. Viszont a hülyéskedõknek figyelembe kéne venni azt, hogy minden egyes hozzászólásukat be kell tölteni, át kell olvasni reagálni (nem reagálni) stb. Ez egyeseknek problémát okoz, mert nem mindenki rendelkezik hipergyors nettel (otthon, vagy nem otthon), és nem mindenkinek van tengernyi szabadideje.
Én csak azt írtam be, hogy milyen markolatot használok. Hogy aztán ki hogy reagál rá az már az õ dolga. De amikor már 26-odjára olvasom azt a topicban, hogy ha kiszarom magam, akkor sokkal többet megspórolok, meg azt, hogy kulacsban levõ víz stb. szóval akkor az már kicsit unalmas. Ennyi. Tudom, hogy ez egy nyílt fórum, és mindeniki atz ír be amit akar, csak az embernek is van egy bizonyos türelme, ami egy idõ után elfogy (hú de szépen fejeztem ki magam). Na mindegy...
Többet nem térek vissza a témára.
Innentõl ütjük egymást... ;D ;D ;D
Posted 2003. May 26. - 07:18
Posted 2003. May 23. - 22:32
Ember, és más sértettek;
Elnézéseteket érjük, valamennyire mi is grammfejûek vagyunk - bár én nem hiszem, hogy teljesen szétoffoltuk volna a topicot, de azért ha egy kicsit visszanézel, azért el kell ismerned, hogy ha az a téma, hogy egy markolat 17 vagy 18 grammos, azt nem nagyon tudjuk megmosolygás nélkül ignorálni.
Na mindegy, csak szerintem nem kellene szítani az indulatokat, nem kell mindenre megorrolni, nem kell mindent komolyan venni.
Ytse, te meg amilyen stílusban elõadtad a siralmaidat, még ha valamennyire igazad volt is, nem hiszem, hogy ebbe, vagy akármilyen más fórumba való - hát én EZT moderálnám. Szóval PEACE.
(egy mérsékelten grammániás véleménye)
Elnézéseteket érjük, valamennyire mi is grammfejûek vagyunk - bár én nem hiszem, hogy teljesen szétoffoltuk volna a topicot, de azért ha egy kicsit visszanézel, azért el kell ismerned, hogy ha az a téma, hogy egy markolat 17 vagy 18 grammos, azt nem nagyon tudjuk megmosolygás nélkül ignorálni.
Na mindegy, csak szerintem nem kellene szítani az indulatokat, nem kell mindenre megorrolni, nem kell mindent komolyan venni.
Ytse, te meg amilyen stílusban elõadtad a siralmaidat, még ha valamennyire igazad volt is, nem hiszem, hogy ebbe, vagy akármilyen más fórumba való - hát én EZT moderálnám. Szóval PEACE.
(egy mérsékelten grammániás véleménye)
Posted 2003. May 23. - 12:17
Szóval amit még eddig senki sem írt:
A trinity szivacs ára 780 Ft. Egyébként tényleg 18 gr dugókkal együtt. A dugók 2gr\darab. Én spec nem használom a dugókat, mert minek. Szal így csak 14 gr. ;D
Most vettem lámpákat, illetve kis led-es helyzetjelzõket. Eszméletlen jó. Az egész akkora, mint egy kulcstartó. Egy piros, és egy fehér (világoskék) led van bennük, és nagyon jó fényük van. Világítsára nem jó, csak helyzetjelzésre. Városban, ahol van közvilágítás tökéletes. Még forgalomban nem próbáltam, de már alig várom.
Ja és a nem grammosoknak:
Nem kéne szétoffolni a topicot. Mi sem baszogatunk titeket poénosnak hitt hülye bezsólásokkal. Egyébként ha jól tudom a moderátorok feladata lenne az, hogy az ilyen megnyilvánulásokat kordában tartsák. Vagy nem ???
A trinity szivacs ára 780 Ft. Egyébként tényleg 18 gr dugókkal együtt. A dugók 2gr\darab. Én spec nem használom a dugókat, mert minek. Szal így csak 14 gr. ;D
Most vettem lámpákat, illetve kis led-es helyzetjelzõket. Eszméletlen jó. Az egész akkora, mint egy kulcstartó. Egy piros, és egy fehér (világoskék) led van bennük, és nagyon jó fényük van. Világítsára nem jó, csak helyzetjelzésre. Városban, ahol van közvilágítás tökéletes. Még forgalomban nem próbáltam, de már alig várom.
Ja és a nem grammosoknak:
Nem kéne szétoffolni a topicot. Mi sem baszogatunk titeket poénosnak hitt hülye bezsólásokkal. Egyébként ha jól tudom a moderátorok feladata lenne az, hogy az ilyen megnyilvánulásokat kordában tartsák. Vagy nem ???
Posted 2003. May 23. - 12:05
akkor nem lesz könnyû 10 kiló alá menni.... ;D
Felemelem a kerékpárom és beállok alá, máris 10 kiló alatt leszek. Éééééééérted? ;D
Posted 2003. May 23. - 10:43
Posted 2003. May 23. - 10:26
A héliumot a belsõ nehezen tartja meg, fõleg a latex.
Egyébként hány grammot lehetne ezzel spórolni, és mennyibe kerülne? Megéri?
Egyébként hány grammot lehetne ezzel spórolni, és mennyibe kerülne? Megéri?
Posted 2003. May 22. - 20:53
Posted 2003. May 22. - 20:31
Posted 2003. May 22. - 19:45
Posted 2003. May 22. - 19:25
Kiszámoltam hogy egy-két apró alakítással 10 kiló alá tudnék menni. Hol van már az a 135 grammos FRM középcsapágy? ;D
Posted 2003. May 22. - 18:28
Ytse!Nem lehet hogy ne offoljátok szét a topikot és meghagyjátok nekünk a saját szórakozásunkat? Mi sem járunk át más témákba ugatni.
Hidd el nem akar téged senki sem bántani - én sem.
Valamennyire én is grammfejû vagyok, nézem, hogy hány gramm a nyeregcsõ és minden ilyet, de amikor már azon "vitatkoztok", hogy tényleg 17 gramm-e a Trinity markolat, hogy olyat vegyél-e vagy inkább a 18 grammos másikat... azért ez már nem az ésszerûség határán belül van... szerintem...
Bruce
Posted 2003. May 22. - 11:46
Ha már az ésszerûtlen könnyítéseknél tartunk, egy jó régi MBAH-ban volt a Hogyan könnyítsünk a kerékpáron (lehet hogy nem jól emlékszem a címére) címû agymenés. ;D Kb ez a topic most ezen a szinten tart.
Posted 2003. May 22. - 10:34
Nem lehet hogy ne offoljátok szét a topikot és meghagyjátok nekünk a saját szórakozásunkat? Mi sem járunk át más témákba ugatni.
Posted 2003. May 22. - 10:29
Posted 2003. May 21. - 22:00
//OFF ÁM DE NAGYON
//ON
Már menyasszony? Gratulálok! Csak így továbbelõttem az élet és a menyasszonyom sem apácazárdában nevelkedett... 8)
//ON
Posted 2003. May 21. - 21:44
...ja és még a selle italia slr nyerget is meg lehetne furkálni, legalább jobban szellõzne... nehogymá' feleslegesen cipeljük a súlyt!!
Bruce!
Most lef..od a bokád, de a 2003-as SLR néhányszor ki van fúrva... Mondjuk én egy "kõnehéz" Avocet titán pálcással tolom a hegynek - tudjátok, még szeretnék családot, elõttem az élet és a menyasszonyom sem apácazárdában nevelkedett... 8)
Posted 2003. May 21. - 21:06
a hélium nemesgáz és nem gyúlékony, valamint majd kétszer olyan sûrû mint a hidrogén...
szerintem hidrogénre gondoltál
szerintem hidrogénre gondoltál
Posted 2003. May 21. - 21:00
na persze, az igazi bringás a fogtömést is amalgán helyett 2014-es aluból kéri
és a kerekekbe is héliumot kell fújni, csak nehogy belobbanjon egy ráfékezésnél
és a kerekekbe is héliumot kell fújni, csak nehogy belobbanjon egy ráfékezésnél