1/2 offDanamid. Úgy fúród-faragod-esztergálod ahogy akarod. Azért nem írtam méretet a fenti postomhoz, mert csinálok hozzá szûkítõt 'szt ennyi.
ja abból
20on pár évvel ezelõtt elforgácsoltam belõle néhány mázsát, nyári gyakorlaton
on
1/2 offDanamid. Úgy fúród-faragod-esztergálod ahogy akarod. Azért nem írtam méretet a fenti postomhoz, mert csinálok hozzá szûkítõt 'szt ennyi.
ja én is múanyagból csinálnám.
1 részt minek állítgatni a nyerget ?
másrészt nekem is az elsõ dplgom lenne bármely 27,2-nél nagyobb átmérõjû csõvel rendelkezõ merev vázat azonnal szûkítõvel használni....egy 30,9 vs 27,2 felér egy centi rugóuttal...
ja én is múanyagból csinálnám.
Szerintem sem a legjobb megoldás, hogyha soxor állítgatja az ember a nyergét.Egyik haverom is szûkítõvel használja, de ha el kell állítani, akkor mindig szív vele.Piszkos is lesz és nem a leg1xûbb állítani sem.Ha az ember megteheti, inkább új nyeregcsõre voksolnék és a váz is jobban szereti szerintem.
Nekem régebbi meridában volt szûkítõ, de igencsak passzos volt. Egyszer beraktam, aztán kb. 4év múlva vettem csak ki. Ha gyakran kell kivenned a nyerget, szerintem felejtõs.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
+1.bocsi, de nem igazán tudok angolul, ezért kérdeztem meg itt.ha jól tudom ez az oldal azért van, hogy kérdezgessünk egymástól és hogy tapasztalatokat cseréljünk.hallottam már olyat, hogy nem ajánlják carbon kormányra a szarvat, ezért kéedeztem rá itt.de ha ez neked fáj, akkor bocsi.
Pro bike gearnak köszönöm a választ!
en felmentem a ritchey honlapra, talaltam "technical informations" fulet, letoltottem a .pdf-et, es most mar tudom
te mint tulajdonos miert nem tudod ezt megcsinalni?
offOlyat nem lehetne, hogy egy szûkítõt bele rakni? CRC-n láttam, csak nincs nekik, de legalább létezik. Akkor pedig kibõvülne a kör.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
Olyat nem lehetne, hogy egy szûkítõt bele rakni? CRC-n láttam, csak nincs nekik, de legalább létezik. Akkor pedig kibõvülne a kör.mostanim sem egy nehéz darab majd lemérem, csak a kíváncsiság hajt, hogy mik lehetnek, pl Thomson-t se láttam ilyen átmérõvel
34,9-es szerintem nem is létezik. Nem 31,6 véletlenül és a bilincs 34,9-es?