ez az én bajom
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Started by
ruff
, 2002. October 17. 20:20
Posted 2004. July 23. - 21:19
Posted 2004. July 23. - 21:19
Posted 2004. July 23. - 21:00
Nekem az AC kerekeim merevek ;D ;D naná singletrack, meg csõtengely:)
De te vasággyal vagy 60kg, én meg a holdon 80:)
De te vasággyal vagy 60kg, én meg a holdon 80:)
Posted 2004. July 23. - 20:58
Én nem azt tapasztaltam hogy rugalmas lenne az SL. Arra megy amerre én akarom, nem kolbászol a kövek között, s ami a legfontosabb a pedálozási energia nem veszik el a küllõk nyúlásával, tekeredésével. Az eddigi AC kerekimnél százszor merevebb.
Hát azért még mindig nem versenyképes a tárcsafékek súlya (a teljes cumó). Nem véletlenül használnak a világkupában, még a legnagyobb dagonyában is V-féket Crossmax SL-lel a legtöbben (lásd Sladming). Gardán sajna nem tudtam kipróbálni hogy mit virított volna azon a jó kis fékégetõs szerpentinen a mostani V-fék rendszerem. Súlyban meg....
Hát azért még mindig nem versenyképes a tárcsafékek súlya (a teljes cumó). Nem véletlenül használnak a világkupában, még a legnagyobb dagonyában is V-féket Crossmax SL-lel a legtöbben (lásd Sladming). Gardán sajna nem tudtam kipróbálni hogy mit virított volna azon a jó kis fékégetõs szerpentinen a mostani V-fék rendszerem. Súlyban meg....
Posted 2004. July 23. - 20:01
De az sl kerekek meg rudalmasak, mint állat. Nekem egy nagy csalódás volt, mert a fûzött kerekeim merevebbek....ellenben gyönyörûek:)
Az XTR ugyan kibírta a gardát, csak éppen nem volt fékereje. Nekem a beégéskor is egy újjal volt húzva,pixel meg kettõ hárommal tépte
Én azért nem vagyok v-fék hívõ, mert ugyanabban a súlyban vannak a tárcsák is, akkor meg minek szarozni:)
Az XTR ugyan kibírta a gardát, csak éppen nem volt fékereje. Nekem a beégéskor is egy újjal volt húzva,pixel meg kettõ hárommal tépte
Én azért nem vagyok v-fék hívõ, mert ugyanabban a súlyban vannak a tárcsák is, akkor meg minek szarozni:)
Posted 2004. July 23. - 19:25
Hi grammániások, hosszú kényszerpihi után újra itt!!!
Ha igazán könnyíteni akartok a gépen akkor felejtsétek el a tárcsaféket. Igaz hogy most ez a divat meg a menõ de igazán csak sárban van létjogosultsága. Egy jó felni-fékpofa-bowdenezés kombóval is lehet ugyanolyan fékhatást elérni. Van ám tapasztalatom. A versenygépemen a Crossmax-kerámiás pofa-Nokon kombináció talán még jobb fékhatást produkál mint az XT tárcsa. A súlyról meg nem is beszélve. Sárban is tesztelve (Ózd, kisnána) nem romlott a fékhatás. Mondjuk ez a kerámiának köszönhetõ.
Ha igazán könnyíteni akartok a gépen akkor felejtsétek el a tárcsaféket. Igaz hogy most ez a divat meg a menõ de igazán csak sárban van létjogosultsága. Egy jó felni-fékpofa-bowdenezés kombóval is lehet ugyanolyan fékhatást elérni. Van ám tapasztalatom. A versenygépemen a Crossmax-kerámiás pofa-Nokon kombináció talán még jobb fékhatást produkál mint az XT tárcsa. A súlyról meg nem is beszélve. Sárban is tesztelve (Ózd, kisnána) nem romlott a fékhatás. Mondjuk ez a kerámiának köszönhetõ.
Posted 2004. July 23. - 14:00
Aki dönget az kiméli a féket 8)
Aki meg olyan mint én, fogy a fékkarba kapaszkodik lefelé , az a Tengerszemtõl lefelé is megprököli a a Hayes fékbetétet :-[. Tiszta korom lett utána a teló lába, és azóta igen hamar megjön a fék hangja. Viszont a fékerõ megmaradt, bár eredetileg sem volt olyan jó, mint egy jól bowdenezett avid mechanikus.
A Juicy szétégetése mindenképpen csalódás számomra (a lájtos XTR kibírta u.a. utat lefelé Pixel alatt.), szerintem az új avid tárcsa lehet a ludas, már csak azért is mert nekem nem tetszik . A Hope szebb is, meg normális lukak vannak rajta. (csak hogy tudományos alapokra helyezzem az érvelésem)
Szóval aki könnyíteni akar a lován és a tárcáján, az hopeot vegyen :-)
Thy: csak elõre kerül hope, vagy hátra is?
Kiváncsi leszek a VT súlyára (ugye azt is leméritek). 13kg alatt kell lennie... és abból igazán sokat már nem is lehet faragni : (Bár az általad most említett tuningok itt is levinnének pár száz grammot)
Aki meg olyan mint én, fogy a fékkarba kapaszkodik lefelé , az a Tengerszemtõl lefelé is megprököli a a Hayes fékbetétet :-[. Tiszta korom lett utána a teló lába, és azóta igen hamar megjön a fék hangja. Viszont a fékerõ megmaradt, bár eredetileg sem volt olyan jó, mint egy jól bowdenezett avid mechanikus.
A Juicy szétégetése mindenképpen csalódás számomra (a lájtos XTR kibírta u.a. utat lefelé Pixel alatt.), szerintem az új avid tárcsa lehet a ludas, már csak azért is mert nekem nem tetszik . A Hope szebb is, meg normális lukak vannak rajta. (csak hogy tudományos alapokra helyezzem az érvelésem)
Szóval aki könnyíteni akar a lován és a tárcáján, az hopeot vegyen :-)
Thy: csak elõre kerül hope, vagy hátra is?
Kiváncsi leszek a VT súlyára (ugye azt is leméritek). 13kg alatt kell lennie... és abból igazán sokat már nem is lehet faragni : (Bár az általad most említett tuningok itt is levinnének pár száz grammot)
vendég_Charon_*
Posted 2004. July 23. - 13:12
Pedig szét fogja. Ha úgy dönget vele, mint eddig, akkor nagyon hamar Hope mono mini liquid lesz.
Posted 2004. July 23. - 11:52
Avid Juicy leugrik (úgyis szétégett a gardán:)))
helyette jött a Hope Mono mini
Csak szerényen, és vesszen a férgese... 8)
Majd, ha a hope minit is le akarod cserélni feltétlen szóljál ;D, de ha lehet, azt ne égesd szét elõtte :
Posted 2004. July 23. - 11:01
Posted 2004. July 22. - 22:08
Na itt az újabb grammfaragás
Easton EA50-es üléscsõ helyett ritchey WCS, és Fizik Dolomiti nyereg
Easton EA50-es üléscsõ helyett ritchey WCS, és Fizik Dolomiti nyereg
Posted 2004. July 22. - 13:59
henger
köszi.
énis láttam eyt ay oldalt. de ezek uzabbak és egzik sem az.
assyem ey egz régi Bubba v. Super Bubba
köszi.
énis láttam eyt ay oldalt. de ezek uzabbak és egzik sem az.
assyem ey egz régi Bubba v. Super Bubba
Posted 2004. July 21. - 09:13
Posted 2004. July 18. - 00:14
hali
vettem egy kereket és. huh. kicsit yo suyban van:
agy: Ringlé ,lila, 32 lyukas
Küllõk: DT 2mm
Küllõanyák: lila szinüek
Felni: Matrix (made in usa, waterloo) MT.TITAN Chambre A air anticrevaison
Gumi: Ritchey Z.E.D WCS 2.1 kevlar
A legszebb hogy elvileg: 358g !!!! a felni
http://weightweenies...ims&sortby=diff
a Ringlé agyak suyadatait nem tudya valaki?
köszi
vettem egy kereket és. huh. kicsit yo suyban van:
agy: Ringlé ,lila, 32 lyukas
Küllõk: DT 2mm
Küllõanyák: lila szinüek
Felni: Matrix (made in usa, waterloo) MT.TITAN Chambre A air anticrevaison
Gumi: Ritchey Z.E.D WCS 2.1 kevlar
A legszebb hogy elvileg: 358g !!!! a felni
http://weightweenies...ims&sortby=diff
a Ringlé agyak suyadatait nem tudya valaki?
köszi
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 24. - 08:40
Posted 2004. June 23. - 11:49
persze ok, visszaviszem...
csaképpen az nekem egy olyan 2 és fél órás kirándulás keresztül a városon...
ráadásul két kerékkel a kézben nem egy nagy élmény a BKV-zás....
csaképpen az nekem egy olyan 2 és fél órás kirándulás keresztül a városon...
ráadásul két kerékkel a kézben nem egy nagy élmény a BKV-zás....
Posted 2004. June 23. - 11:42
Így van vidd csak vissza, mert én is ismerem a Balázst, és ilyet nem engedne ki a keze közül, de ott is csak emberek dolgoznak...
Posted 2004. June 23. - 11:41
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 23. - 10:25
Meglepõ!
Mondjuk megnéztem volna ott helyben, hogy mit veszek át. Vidd vissza rögtön és udvariasan jelezd, hogy ez kérem szépen nem fûzés, ilyet nem szoktatok csinálni Probikeos fiúk. : Ha a Noé Balázs van bent, akkor nyert ügyed van, mert el fog süllyedni szégyenében.
Probike nem szokott sz@rt kiadni a kezébõl.
Mondjuk megnéztem volna ott helyben, hogy mit veszek át. Vidd vissza rögtön és udvariasan jelezd, hogy ez kérem szépen nem fûzés, ilyet nem szoktatok csinálni Probikeos fiúk. : Ha a Noé Balázs van bent, akkor nyert ügyed van, mert el fog süllyedni szégyenében.
Probike nem szokott sz@rt kiadni a kezébõl.
Posted 2004. June 22. - 19:18
jah valószínûleg az lesz...
csak:
1. nem akartam én itthon gányolni
2. azt reméltem, hogyha fizetek érte, akkor megcsinálják normálisan, és nem szarnak bele...
csak:
1. nem akartam én itthon gányolni
2. azt reméltem, hogyha fizetek érte, akkor megcsinálják normálisan, és nem szarnak bele...