Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
syntace f99 stucni, continental explorer supersonic,Dt swiss xr 4.1d felni/240s agyak
ezek teccõs dolgok.
ésszerûnek tûnik, és ahol kell ott erõs/nincs agyon könnyitve.
Mondjuk amit én lecserélnék alapból az a shimano fékváltólkar hogy rakhassak rá márta sl-t.
Mondjuk ha megszi az emberfia már cserélné a fene annyit nem ér.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
http://www.canyon.co...index.html?b=52
Szerintetek ez jó bicó?
9.45kiló pedállal &tárcsafékkel nem rossz.
És nem fizetsz 1000-2000eut csak a márkáért...bár igysem olcsó.
A skareb ráadásul merevebb a sidnél és a foxnál is.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Te Gyalog. Mi lesz, ha ilyen tempóban könnyítessz a gépeden? Még a végén cukrost is túlszárnyalod :) Egész korrekt géped van már :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Aha akkor ok,en probikeban vettem szinten lemerettem,csak mar nem emlekeztem hogy mennyi volt,de hasonlo remlett.Kosz

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
anno ridebikeban néztem, és le is mérték nekem, valami 720 körül rémlik

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nem tudja valaki milyen sulyban van a Continental Traction Pro kulso?
(kevlaros,2.0) Sehol nem talaltam,nekem meg nincs merlegem :/
Fontos lenne

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Igen! Ennyire ráérek! Ha nem teccik, hogy a fórumon fent vagyok, akkor a rendszergazda legyen szíves és töröljön az adatbázisból!

nyugi...
Csak az volt a baj, hogy teljesen félreérted a helyzetet. Miden CC-s tisztában van azzal, hogy ha lecseréli a Black-jét egy SID Titanium-ra, akkor nyer fél kilot. Szerintem nincs itt olyan, aki ne tudná, hogy mit kéne mire cserélni ahhoz, hogy könnyítsen...

A gond általában a pénzzel van, meg néha azzal, hogy ésszerûtlen a dolog. Pl fölösleges lecserélni a nyeregcsõbilincset pár gr-ért. (holott ezt én is megtettem tavaly :) )

Szóval fölösleges idõpocsékolás leírogatni, hogy mit mire kéne cserélni, mert nem errõl szól a topic (kivéve ha valaki el akar költeni valamennyi pénzt, és tanácsot kér..)
peace.

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Igen! Ennyire ráérek! Ha nem teccik, hogy a fórumon fent vagyok, akkor a rendszergazda legyen szíves és töröljön az adatbázisból!
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Nem azzal van a baj, hogy nincs ötlet a könnyítésre... De ember legyen, aki összeszed ennyi zsét.

hát ezaz...
kb 3 perc alatt kitalálnám a 8 kilós montimat, ha csak ennyi lenne a feladatom, és utána az ölembe szórnák a cuccot... ;)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
én meg tök komolyan elkezdtem olvasni, hogy mit írt, aztán egyre szélesebb lett a mosolyom :)
Nem azzal van a baj, hogy nincs ötlet a könnyítésre... De ember legyen, aki összeszed ennyi zsét.

Úgy látom jön a tavasz, meg a jóidõ és mindenki összerakta a gépét sûrû grammozás közepette. :) Szép nyárnak nézünk elébe. :D
Ja, és hogy én is dicsekedjek. Kapott a bicó egy XTR hátsóváltót, mert megérdemelte. Nyugdíjaztam az STX-RC-t. :) Most így ~10,6 kg

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
kössz jokystone a véleményt és a segítséget...
egyrészt a 9.0 szett azért nagyon rendben van súly szempontjából is, illetve mûködésileg is...
másrészt amilyen drága cuccokat emlegettél, az nálam szóba se jön.
az egész bringám most van 197.000 Ft-ban, ehhez képest egy black platinum majdnem ennyi :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

.
Végezetûl megjegyezném, hogy én DH/FR téren nyomulok és amatörnek számítok ezen a téren.

Nekem EZ az elsõ hozzászólásom itt, ugyanezen okok miatt. Ugye nem kell túlmagyarázni?

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A váltás is tranz x legyen.
Inkább nehezíts a bringán manapság az a menõ;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

a sram rendszert shimano-ra?fõleg mert úgy könnyebb?érdekes én én sram cuccaim könnyebbek mint a shimano XTR cuccai.A connex láncot meg shimano-ra?:D
A bike+ nyeregcsõbilincset tranz-x?az is baromi szar..

Taranz-X-re, jó? :D
WaNNaRiDE

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
a sram rendszert shimano-ra?fõleg mert úgy könnyebb?érdekes én én sram cuccaim könnyebbek mint a shimano XTR cuccai.A connex láncot meg shimano-ra?:D
A bike+ nyeregcsõbilincset tranz-x?az is baromi szar..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
az a vicc, hogy ez 3 kiló lenne... ahogy leírta.
mind1, van egy új .... .

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én azt mosolyogtam meg az egészben, hogy sram v féket le akar cserélni egy jóval butább ritchey-re, csak mert 3 grammal könnyebb.
meg a pénz, amit itt leírt, vagy egy új bicikli ára 500 gramm megspórolásáért klb együtt, ha hihetõ a történet:-)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
te ennyire unatkozol vagy mi van? lol

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Amit én kicserélnék a helyedben:
Rock Shox Duke Race villát Manitou Black Super Air villára -100g vagy nagyon sok pénz esetén Manitou Skareb Platinum IT telóra -200g
WTB fejcsapágyat FSA Orbit XL2 fejcsapágyra -49g
BikePositive 2014 Alu kormányt Ritchey WCS Flat Mountain Bar kormányra -23g
Ike Shorty kormányszarvakat Ritchey Bar Ends kormányszarvra -40g
Ike Light markolatotot Ritchey WCS Grips markolatra
Ike Light stucnit Ritchey WCS Stem stucnira -60g
Ike Light nyerget Fizik Ninsen nyeregre -15g vagy Fizik Plateau nyeregre -35g
BikePositive 400mm nyeregcsövet Ritchey WCS Post nyeregcsõre (akár -70g is lehet! de ez méretfüggö, könyebb a BikePositivenál)
BikePositive nyeregcsõbilincset valami szebb darabra, mondjuk Taranz-X nyeregcsõbilincsre (strapabírása és szépsége miatt, meg megérdemli a Kona váz)
EggBeater C pedál a Ritchey V-3 helyett -100g
Belsõ szallagod nem tudom milyen van, de tudom ajálani a Michelin sárga belsõ szalagját, mert erõs, könnyû és jó!
Truvativ hajtómûvet és középrészt Shimano XT Hollowtech 2 hajtómûre -298g
Az SRam váltórendszert átcserélném Shimanora, mert ezzel is lehet, hogy lehetne pár grammot spórolni és a láncot Connexre vagy Shimanora.
SRam v-fékeket kicserélném Ritcheyre, ami szintén pár gramm minuszt jelent.
A fékkart és a váltót lecserélném egy fék-váltókarra, egyben az egész és valószínûleg könyebb is.
Végezetûl megjegyezném, hogy én DH/FR téren nyomulok és amatörnek számítok ezen a téren.

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Meg egy FSA Orbit XL2 fejcsapággyal pár grammot még, mert 101 gramm csak az Orbit XL2 és nem 150gramm, mint a WTB és erõsebb és jobb is, igaz drágább is.