Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
maxxis flyweight 95g
ultralight 125g
welterweight 180g
nekem maxxis downhill van az 420g na az nem durran/ütõdik fel
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
1.)Ha valaki tudja hany gramm pontosan a 2003-mas Merida Matts SE vaz 18"-as meretben (ez: http://www.veloplus....se_disc_new.jpg ) az irja mar meg pls,sehol nem talalom.
2.)Tudtok olyan belsot ajanlani ami relative konnyu,de nem kapok vele defektet minden meteren?Szoval nem wtb duralight jellegu versenybelso kene,hanem altalanos felhasznalasra,de valami nem tul nehez.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Értem :)
én is tudomgondolomértem hogy mivan csak gondoltam manituék biztos naon zsenik.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

nem magamtól találtam ki hülyeséget a német bike e havi tesztjében volt.
bár gondolom te tájékozottab srác vagy náluk...

Ha' me'g sze'p Posted Image

De eleg csak megnezni a becsuszoszarak atmerojet. Fox villaknal 32 mm a minimum, mig a Scarabeknel 28,6. Nem azt mondom, hogy ez az egy adat mindent eldont, de aze' lehet kovetkeztetni... Posted Image

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
nézd a mérések elég komolynak tüntek...egész kis labort összehoztak.
én és kételkedem egy kicsit mert én is elég fox párti vagyok ,de ha ezt mérték akkor hát tévedtem én is.
Nem istenitem õket de valószinû hogy õk jobban értenek hozzá mint én.
Amugy a merevség ellenére az f80x überragendet kapott a skareb meg csak gut-ot...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Na utána néztem:

fox f100rlt 17.5/109.6nm/°
f80 x 20.4/116.7nm/°
f100x 19.3/121nm/°

Manitou skareb 22.3/197.9nm/° (skareb super 80)

Marzocchi 17.7/163nm/° (marathon race)

rock shox 17.5/91.8nm/° (sid team)

az elsõ adat a verdreh- a másik a bremssteifigkeit
de van még adat a rebáról/magura phaon és roninról /fox talas és manitou blackrõl is

Sebaj, majd a következõ számban közlik a nyomdahiba miatt tévesen közölt adatok javítását. Persze ettõl még lehet, hogy a friztek igazat mondanak és mi vagyunk tudatlanok.
WaNNaRiDE

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Ha ennyire bízol a német bike magazinban, akkor miért nem tõlük kérdezed meg, hogy jó-e az általad kinézett bringa? Mint a példa is mutatja, bármit mondanunk, azt nem hiszed el, hiszen hol vagyunk mi a német újságíró szakiktól..

Amúgy állat a bringa. Ha 70 kiló körül vagy, akkor nem lesz gondod a Syntace cuccokkal sem, no meg persze a tárcsával is szupermerev Skarebbel. Ami pedig a FOX - Manitou Skareb merevség témában én is a FOXra szavazok. De persze én sem a német bike-nál dolgozom, így nem is érthetek hozzá...
WaNNaRiDE

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Na utána néztem:

fox f100rlt 17.5/109.6nm/°
f80 x 20.4/116.7nm/°
f100x 19.3/121nm/°

Manitou skareb 22.3/197.9nm/° (skareb super 80)

Marzocchi 17.7/163nm/° (marathon race)

rock shox 17.5/91.8nm/° (sid team)

az elsõ adat a verdreh- a másik a bremssteifigkeit
de van még adat a rebáról/magura phaon és roninról /fox talas és manitou blackrõl is

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

[...] A skareb ráadásul merevebb a sidnél és a foxnál is.

Posted Image LOL, ugyan melyik Foxnal merevebb barmelyik Scareb? Posted Image

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
syntace f99 stucni, continental explorer supersonic,Dt swiss xr 4.1d felni/240s agyak
ezek teccõs dolgok.
ésszerûnek tûnik, és ahol kell ott erõs/nincs agyon könnyitve.
Mondjuk amit én lecserélnék alapból az a shimano fékváltólkar hogy rakhassak rá márta sl-t.
Mondjuk ha megszi az emberfia már cserélné a fene annyit nem ér.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
http://www.canyon.co...index.html?b=52
Szerintetek ez jó bicó?
9.45kiló pedállal &tárcsafékkel nem rossz.
És nem fizetsz 1000-2000eut csak a márkáért...bár igysem olcsó.
A skareb ráadásul merevebb a sidnél és a foxnál is.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Te Gyalog. Mi lesz, ha ilyen tempóban könnyítessz a gépeden? Még a végén cukrost is túlszárnyalod :) Egész korrekt géped van már :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Aha akkor ok,en probikeban vettem szinten lemerettem,csak mar nem emlekeztem hogy mennyi volt,de hasonlo remlett.Kosz

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
anno ridebikeban néztem, és le is mérték nekem, valami 720 körül rémlik

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nem tudja valaki milyen sulyban van a Continental Traction Pro kulso?
(kevlaros,2.0) Sehol nem talaltam,nekem meg nincs merlegem :/
Fontos lenne

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Igen! Ennyire ráérek! Ha nem teccik, hogy a fórumon fent vagyok, akkor a rendszergazda legyen szíves és töröljön az adatbázisból!

nyugi...
Csak az volt a baj, hogy teljesen félreérted a helyzetet. Miden CC-s tisztában van azzal, hogy ha lecseréli a Black-jét egy SID Titanium-ra, akkor nyer fél kilot. Szerintem nincs itt olyan, aki ne tudná, hogy mit kéne mire cserélni ahhoz, hogy könnyítsen...

A gond általában a pénzzel van, meg néha azzal, hogy ésszerûtlen a dolog. Pl fölösleges lecserélni a nyeregcsõbilincset pár gr-ért. (holott ezt én is megtettem tavaly :) )

Szóval fölösleges idõpocsékolás leírogatni, hogy mit mire kéne cserélni, mert nem errõl szól a topic (kivéve ha valaki el akar költeni valamennyi pénzt, és tanácsot kér..)
peace.

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Igen! Ennyire ráérek! Ha nem teccik, hogy a fórumon fent vagyok, akkor a rendszergazda legyen szíves és töröljön az adatbázisból!
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Nem azzal van a baj, hogy nincs ötlet a könnyítésre... De ember legyen, aki összeszed ennyi zsét.

hát ezaz...
kb 3 perc alatt kitalálnám a 8 kilós montimat, ha csak ennyi lenne a feladatom, és utána az ölembe szórnák a cuccot... ;)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
én meg tök komolyan elkezdtem olvasni, hogy mit írt, aztán egyre szélesebb lett a mosolyom :)
Nem azzal van a baj, hogy nincs ötlet a könnyítésre... De ember legyen, aki összeszed ennyi zsét.

Úgy látom jön a tavasz, meg a jóidõ és mindenki összerakta a gépét sûrû grammozás közepette. :) Szép nyárnak nézünk elébe. :D
Ja, és hogy én is dicsekedjek. Kapott a bicó egy XTR hátsóváltót, mert megérdemelte. Nyugdíjaztam az STX-RC-t. :) Most így ~10,6 kg