Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
semmi baj nincs velük, csak ugyannyi hasznuk van... kb 15 perc után kiderül, hogy mennyire merev a teló, akkor meg mit majomkodnak a négy fal között... ráadásul nem is igazán mond sokat a mérés, mert lehettlen annyi irányból, szögben, mittomén megmérni a teló merevségét. bezzeg egy jó 10 perces zúzós lejtõn minden kiderül.
mind1, titeket is meggyõztek.. je

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Szerintem semmi baj nincs a laboros tesztekkel,csak nem szabad keszpenznek venni,tudni kell olvasni a sorok kozott :).Laborkorulmenyek kozott csak par adatot mernek,bicajon meg sokkal tobb szempont jatszik,mittomen tf-nel pl nagyon szamit hogy mennyire merev telon van es hasonlok.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Minek belsõ!! Stan's NoTube systemet kell használni, s a defekteket is el lehet felejteni. Na és persze elég belõle 60 gramm. Eddig nekem mûködik, s a teljes kittel hagyományos felnivel is használható!

15e Ft-ért? Inkább legyen belsõ!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Minek belsõ!! Stan's NoTube systemet kell használni, s a defekteket is el lehet felejteni. Na és persze elég belõle 60 gramm. Eddig nekem mûködik, s a teljes kittel hagyományos felnivel is használható!

tudnál írni errõl egy kicsit részletesebben?
pontos mûködés, mi van ha külsõt cserélsz stb..

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
áá szoval nem is német bike volt..
a német bikeal csak olyan alapvetõ problémák vannak, hogy biztos van egy rakás jó tesztjük meg cikkjük, csak éppen a laborban mérésnek sok értelme nincs.
ez egy bicikli, ezt tesztelni kell, elvinni egy hosszú hétre, nem méricskélni.
laborban hülyeség ilyeneket mérni, láthatjuk is az eredményt.
pl.: régen azt mérték, hogy a formula (nem 'tom melyik már) féke, 180as tárcsával erõsebb, mint egy m4 200assal... természetesen ezt is laborban, a fékkart X nm erõvel húzva... ne már..

nem az újsággal van bajom, hanem ezekkel a laboros hülyeségekkel
ez vonatkozik bármilyen újságra

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Mi a baj a Bike fektesztjeivel?Szerintem eleg korrektek.
Koszi a belso otleteket.Maxxis dh-t azert inkabb kihagyom asszem :D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts

latex.. könnyû, nem ütõdik fel de drága
aki meg akkora f*sz, hogy laborban!!! végzett mérésekkel probálja meg alátámasztani, amit leír, annak nem kell hinni

Aki meg akkora fasz hogy nem tudja hogy a másik milyen és hol végzett tesztekrõl beszél az miért faszozik?Csak mert nem laborban mérték.
Ja és bocsánat nem a német Bike ban hanem a Mountain Bike ban volt.
Persze még ez sem bizonyiték a hitelességre csak mondtam.
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts
aranylag olcso, konnyu belso:

Geax (Vittoria) 26x1,5-2,15 auto vagy preszta szelepes, kabe 140 gramm, s 1300 ft a Probikeban.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
latex.. könnyû, nem ütõdik fel de drága

nem a becsúszó átmérõje számít a merevségben (inkább ugy mondom, nagy részben nem az). a fox merevebb imho

aki meg akkora f*sz, hogy laborban!!! végzett mérésekkel probálja meg alátámasztani, amit leír, annak nem kell hinni... a német bike már írt annyi hülyeséget, h csak na. kedvenceim közé tartozik amikor fékeket tesztelnek. :clap:

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
maxxis flyweight 95g
ultralight 125g
welterweight 180g
nekem maxxis downhill van az 420g na az nem durran/ütõdik fel
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
1.)Ha valaki tudja hany gramm pontosan a 2003-mas Merida Matts SE vaz 18"-as meretben (ez: http://www.veloplus....se_disc_new.jpg ) az irja mar meg pls,sehol nem talalom.
2.)Tudtok olyan belsot ajanlani ami relative konnyu,de nem kapok vele defektet minden meteren?Szoval nem wtb duralight jellegu versenybelso kene,hanem altalanos felhasznalasra,de valami nem tul nehez.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Értem :)
én is tudomgondolomértem hogy mivan csak gondoltam manituék biztos naon zsenik.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

nem magamtól találtam ki hülyeséget a német bike e havi tesztjében volt.
bár gondolom te tájékozottab srác vagy náluk...

Ha' me'g sze'p Feltöltött kép

De eleg csak megnezni a becsuszoszarak atmerojet. Fox villaknal 32 mm a minimum, mig a Scarabeknel 28,6. Nem azt mondom, hogy ez az egy adat mindent eldont, de aze' lehet kovetkeztetni... Feltöltött kép

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
nézd a mérések elég komolynak tüntek...egész kis labort összehoztak.
én és kételkedem egy kicsit mert én is elég fox párti vagyok ,de ha ezt mérték akkor hát tévedtem én is.
Nem istenitem õket de valószinû hogy õk jobban értenek hozzá mint én.
Amugy a merevség ellenére az f80x überragendet kapott a skareb meg csak gut-ot...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Na utána néztem:

fox f100rlt 17.5/109.6nm/°
f80 x 20.4/116.7nm/°
f100x 19.3/121nm/°

Manitou skareb 22.3/197.9nm/° (skareb super 80)

Marzocchi 17.7/163nm/° (marathon race)

rock shox 17.5/91.8nm/° (sid team)

az elsõ adat a verdreh- a másik a bremssteifigkeit
de van még adat a rebáról/magura phaon és roninról /fox talas és manitou blackrõl is

Sebaj, majd a következõ számban közlik a nyomdahiba miatt tévesen közölt adatok javítását. Persze ettõl még lehet, hogy a friztek igazat mondanak és mi vagyunk tudatlanok.
WaNNaRiDE

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Ha ennyire bízol a német bike magazinban, akkor miért nem tõlük kérdezed meg, hogy jó-e az általad kinézett bringa? Mint a példa is mutatja, bármit mondanunk, azt nem hiszed el, hiszen hol vagyunk mi a német újságíró szakiktól..

Amúgy állat a bringa. Ha 70 kiló körül vagy, akkor nem lesz gondod a Syntace cuccokkal sem, no meg persze a tárcsával is szupermerev Skarebbel. Ami pedig a FOX - Manitou Skareb merevség témában én is a FOXra szavazok. De persze én sem a német bike-nál dolgozom, így nem is érthetek hozzá...
WaNNaRiDE

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Na utána néztem:

fox f100rlt 17.5/109.6nm/°
f80 x 20.4/116.7nm/°
f100x 19.3/121nm/°

Manitou skareb 22.3/197.9nm/° (skareb super 80)

Marzocchi 17.7/163nm/° (marathon race)

rock shox 17.5/91.8nm/° (sid team)

az elsõ adat a verdreh- a másik a bremssteifigkeit
de van még adat a rebáról/magura phaon és roninról /fox talas és manitou blackrõl is

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

[...] A skareb ráadásul merevebb a sidnél és a foxnál is.

Feltöltött kép LOL, ugyan melyik Foxnal merevebb barmelyik Scareb? Feltöltött kép