Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2005. március 20. - 23:22
a másik oldal persze hogy csodák sincsenek...
amugy a marzó~manitou is érdekes mert amit az egyik észbõl a másik izomból old meg.
mindenki azt mondta hogy õrültség 150mm szimpla vállal meg igy meg ugy, azóta van 170 esben is.
és bár lehet hogy csak én nem hallottam róla,de nem törtek egyáltalán.
ki van az találva.
Írta 2005. március 20. - 22:59
A skareb sokkal kolbászabb a Foxnál...saját tapasztalat...persze ha 60kg vagy,akkor nem érzed a különbséget. de ha kihajtod a végletekig a villát,akkor már rájössz...de persze lehet hinni a német újságoknak is...
A Syntace F99, meg hihetetlenül merev...az Easton EA50-es nehéz cuccaimnál is merevebb volt...
Üdv:thy
Írta 2005. március 20. - 22:01
Írta 2005. március 20. - 20:55
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 20:21
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 20:19
Es igy van,en is pont ezt mondom,hogy nem ilyen egyszeru a dolog.Te egyszerusited le,hogy a labor teszt az szar,semmit nem er,es hogy ki kell menni aztan kiderul.Persze csak nem mindegy ki teszteli,hogy kuldi neki,mire hasznalja,v-fekkel,tarcsaval stb.Erre meg mondhatnam azt hogy ez meg azert szar igy,mert tul szubjektivAzt meg sztem azert te se gondolod komolyan,hogy ha azt merik laborban hogy a skareb merev,akkor az eloben szar.Persze nem kell keszpenznek venni amit ott irnak,hasznalat kozben lehet h maskepp viselkedik,de azert az eroben is a fizika torvenyei uralkodnak
Írta 2005. március 20. - 20:18
Azt szeretem me'g ebben a belsoben, hogy aranylag kicsire ossze lehet tekerni, igy me'g par dolog elfer mellette a zsebemben.aranylag olcso, konnyu belso:
Geax (Vittoria) 26x1,5-2,15 auto vagy preszta szelepes, kabe 140 gramm, s 1300 ft a Probikeban.
A masik jo tulajdonsaga, hogy az 1.5-os Conti Cross Countryba minden gond nelkul belefert
Írta 2005. március 20. - 20:12
amikor ezt a fék tesztet csinálták, az m4 elég új fék volt.
rvili: értem én, hogy mit akarsz mondani, csak ez nem ilyen eccerü.
részemröl ennyi...
Írta 2005. március 20. - 20:07
Én sme tudhatom,akkor mondhatnám(és akkor is szubjektiv) ha mind a kettõt kipróbáltam volna.
Õk lemérték,te meg gondolod.
Lehet hogy igazad van de azért valószinûbb hogy nem.
De ennek nincs vége amugy...én is furcsállottam azt az adatot de ezer paraméter befolyásolhatja pl a merevséget...falvastagság /változó vagy sem belsõ/külsõ átmérõ,a fékhid fajtája vastagsága anyag stbstb.
Az hogy valami masszivnak tûnik fotón keresztül az semmit sem mond.
És ugy csinálták ahogy mondtad kimentek zúzni...elég komoly amugy autóknál használt mérési cumót raktak az elsõ és hátsó telóra és az ülés alatt volt valami kis doboz ami menet közben továbbitotta az adatokat számitógépre...azért mégis pontosabb minthogy jürgen azt mondta hogy ez kemény ezmeg aszem mégkeményebb
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 20:06
Írta 2005. március 20. - 20:00
mind1, titeket is meggyõztek.. je
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 19:51
Írta 2005. március 20. - 19:46
Minek belsõ!! Stan's NoTube systemet kell használni, s a defekteket is el lehet felejteni. Na és persze elég belõle 60 gramm. Eddig nekem mûködik, s a teljes kittel hagyományos felnivel is használható!
15e Ft-ért? Inkább legyen belsõ!
Írta 2005. március 20. - 19:45
Minek belsõ!! Stan's NoTube systemet kell használni, s a defekteket is el lehet felejteni. Na és persze elég belõle 60 gramm. Eddig nekem mûködik, s a teljes kittel hagyományos felnivel is használható!
tudnál írni errõl egy kicsit részletesebben?
pontos mûködés, mi van ha külsõt cserélsz stb..
Írta 2005. március 20. - 19:44
a német bikeal csak olyan alapvetõ problémák vannak, hogy biztos van egy rakás jó tesztjük meg cikkjük, csak éppen a laborban mérésnek sok értelme nincs.
ez egy bicikli, ezt tesztelni kell, elvinni egy hosszú hétre, nem méricskélni.
laborban hülyeség ilyeneket mérni, láthatjuk is az eredményt.
pl.: régen azt mérték, hogy a formula (nem 'tom melyik már) féke, 180as tárcsával erõsebb, mint egy m4 200assal... természetesen ezt is laborban, a fékkart X nm erõvel húzva... ne már..
nem az újsággal van bajom, hanem ezekkel a laboros hülyeségekkel
ez vonatkozik bármilyen újságra
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 20. - 19:29
Koszi a belso otleteket.Maxxis dh-t azert inkabb kihagyom asszem
Írta 2005. március 20. - 19:29
Írta 2005. március 20. - 19:27
latex.. könnyû, nem ütõdik fel de drága
aki meg akkora f*sz, hogy laborban!!! végzett mérésekkel probálja meg alátámasztani, amit leír, annak nem kell hinni
Aki meg akkora fasz hogy nem tudja hogy a másik milyen és hol végzett tesztekrõl beszél az miért faszozik?Csak mert nem laborban mérték.
Ja és bocsánat nem a német Bike ban hanem a Mountain Bike ban volt.
Persze még ez sem bizonyiték a hitelességre csak mondtam.
Írta 2005. március 20. - 19:20
nem a becsúszó átmérõje számít a merevségben (inkább ugy mondom, nagy részben nem az). a fox merevebb imho
aki meg akkora f*sz, hogy laborban!!! végzett mérésekkel probálja meg alátámasztani, amit leír, annak nem kell hinni... a német bike már írt annyi hülyeséget, h csak na. kedvenceim közé tartozik amikor fékeket tesztelnek. :clap: