Engem nem érdekel kié lesz az utolsó szó, most kiszállok...
Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2005. október 20. - 13:12
Mibõl is kellene visszavennem?Fõleg,ha igazam van?Igen? A Te stílusodról nem akartam szót ejteni, de ha itt tartunk, akkor legyen: kicsit visszavehetnél...
Lehet,hogy kioktató vagyok...és? Majd ha te is lehúztál 3-4évet itt a fórumon, és elolvastad 110x a mozo+px kérdéseket, és válaszoltál olyan kérdésekre töbször is, amiket már ezerszer feltettek,és alapos ismeretekkel fogsz rendelkezni, mint itt sokan,akkor majd te is kioktathatsz...
Addig is nyugodtan, mert ez egy szabad hely,csak max nem sokan leoltanak...
Üdv:Thy
Mellesleg, ha megnézed..nekem csak 3000 hozzáaszólásom van,és többnyire lényegretörõ...
Írta 2005. október 20. - 13:08
...és persze csak olyanok lengethetnek offtopic táblát, akik rendelkeznek min 2000 hozzászólással...
kissebbségi komplexus?
ha rám szól valaki, akkor nem azt nézem, hogy hány hozzászólása van, hanem hogy jogos-é vagy sem. (általában az)
az offtopic tábla pedig itt van jobbra a smyleknál, bárki, szabadon használhatja.
kirívóságra azt értettem, hogy faszság, bazz, meg effélék, amik _nagyon_ nem illenek ebbe a topicba meglátásom szerint.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 20. - 13:07
...és persze csak olyanok lengethetnek offtopic táblát, akik rendelkeznek min 2000 hozzászólással...
na ezt imádom
sztem pont nincs errõl szó
csak akiknek nincs sok, hajlamosak mindent erre fogni
gyerünk, csináljuk az offtopic után a FLAME-t is!!!!
Írta 2005. október 20. - 13:05
kicsit kirívó a szóhasználatod herceg.
??
...és persze csak olyanok lengethetnek offtopic táblát, akik rendelkeznek min 2000 hozzászólással...off pedig mindenhol van/lesz/volt.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. október 20. - 12:42
egyik pillanatban kifizettek +100e ft-ot -200 grammért, (másik váz) utána meg valakinek leordítjátok a fejét aki meg 60 grammért akar valamit csinálni...
hiába, a féltékenység.
Írta 2005. október 20. - 12:40
thommey, maximum kioktató. /de perpill szvsz jogosan/
a fórum pedig arra van, hogy a legnagyobb hülyeségeket is meglehesen tárgyalni, nem feltétlen minden a racionalizmusról kell, hogy szóljon.
off pedig mindenhol van/lesz/volt.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 20. - 12:36
Sztem nem faszság...ez itt a grammánia topik...ha valaki ki akar fúrni középen egy csavart, azt is megvitatjuk...
Ja, csak nem ártott volna elgondolkozni azon, hogy mennyibe kerül és mit nyer vele...
Esetleg a ráfordított idõt értelmesebb dolgokra is lehetne/lehetett volna használni...
60 gr-t spórolni egy kétkilós vázon. bazz...
Én is figyelek a súlyra, de lehet ezt ésszel is.
A másik pedig, hogy az utóbbi egy-két oldalon rengeteg offtopic megnyilatkozás volt.Untam, mert korábban nem volt szokás röhögni a súlymániás kérdéseken.
nekem mindössze a stílussal volt bajom...
mint nálad is....
Igen? A Te stílusodról nem akartam szót ejteni, de ha itt tartunk, akkor legyen: kicsit visszavehetnél...
Most lehet beszólogatni.
Engem nem érdekel kié lesz az utolsó szó, most kiszállok...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. október 20. - 10:04
Sztem nem faszság...ez itt a grammánia topik...ha valaki ki akar fúrni középen egy csavart, azt is megvitatjuk..nekem mindössze a stílussal volt bajom...Kár volt szétoffolni a topicot egy f@szság miatt... :-((
mint nálad is....
Írta 2005. október 19. - 21:30
Amúgy vettem a hugoban egy altrix 25.4 nyeregcsövet kb. 4e-ért, és most fosok hogy letörik alattam ha jól kihúzom.Megnéztem és iszonyat könnyû + véknyabb a fala mint a 30-as csövemnek. Ugye nem lesz baj?
Írta 2005. október 19. - 17:58
Írta 2005. október 19. - 17:56
Írta 2005. október 19. - 14:30
Mondyuk aszem ez nem a sorozat gyártott , hanem valami kis szeriás prototipus volt...iyenek is vannak magellánéknál..
szoval ez nem vészesen sok...yo mondyuk nagyobb vázméret tudom..de minden váz nagyobb méretben nehezebb:)
meghát amenyibe kerüll bõven megéri.....
minek 60g-ozni??????
és hogy fog kinezni?
Írta 2005. október 19. - 09:15
és megnövexik a felület keménysége
mi anno úgy tanultuk h az alu teljes felületén vastag oxidréteg yön létre a levegõn,és pont ez teszi lehetetlenné a további oxidációját
kb "védõburok"
Írta 2005. október 19. - 09:12
Írta 2005. október 19. - 09:00
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 19. - 00:52
Azért inkább ne okoskodjatok...
Ez itt szerintem nem stílus... :no:
Véleménycsere zajlik, nem okoskodás.
Írta 2005. október 18. - 19:18
Azért inkább ne okoskodjatok...
VegyészMÉRNÖKI karos vagyok, de nem vegyész, hanem biomérnök. Szóval ötvözetekrõl nem volt szó. Annyit minden hülye tud, hogy az alu felületén oxidréteg van, ami elég ellenálló, szóval sima NaCl oldat nem eszi meg. Ha kisiskolás emlékeim nem csalnak, akkor az alut a sósav is csak melegítve/forralva oldja. Láttatok már sós hólé által leoldott eloxálást??? Én még nem, pedig az is alumíniumoxid. A mindenféle ötvözõanyagok meg réz, cink meg f@szomtudja még mi, ezek már kényesebb dolgok, de ezek sincsenek olyan arányban benne, hogy a lé leoldja a hegesztéseket. Szerintem...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 18. - 18:31
VegyészMÉRNÖKI karos vagyok, de nem vegyész, hanem biomérnök. Szóval ötvözetekrõl nem volt szó. Annyit minden hülye tud, hogy az alu felületén oxidréteg van, ami elég ellenálló, szóval sima NaCl oldat nem eszi meg. Ha kisiskolás emlékeim nem csalnak, akkor az alut a sósav is csak melegítve/forralva oldja. Láttatok már sós hólé által leoldott eloxálást??? Én még nem, pedig az is alumíniumoxid. A mindenféle ötvözõanyagok meg réz, cink meg f@szomtudja még mi, ezek már kényesebb dolgok, de ezek sincsenek olyan arányban benne, hogy a lé leoldja a hegesztéseket. Szerintem...