Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Posted 2005. December 09. - 00:50
ezeket csak sebtiben..iyet is sayna csak regen csináltak...
amugy mindkettõ o.uti..a háromtányéros is termeszetesen..
Posted 2005. December 09. - 00:01
Mi van akkor ha egesz telen rendszeresen es komolyan edz valaki teremben, majd amint lehet megy bringazni es emellett meg konnyit is? Vagy ugy erzik ez a ketto tokeletesen kizarja egymast? Emberek, ez egy technikai sport.
A hulye Ferrari is jobban tenne ha venne egy kondiberletet Schuminak, ahelyett hogy evi szazmilliokat koltenek fejlesztesre...
Ha mar itt vagyunk. A lanctanyerokat miert nem szoktak kikonnyiteni megjobban ( hazilag megfurkalni ) ? Sokat veszit a merevsegebol es nagyban romlik a valtasteljesitmeny?
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. December 08. - 23:58
fejben elnéztem két 0át.
persze ilyet akkor sem kellett volna...
gondolj... gondolj... gondolj...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. December 08. - 23:56
továbbá az sem, hogy akkor gézának hosszú-e a x34 vagy nem.
önkéntes moderátorszerep off, de ne szivassuk már egymást.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. December 08. - 23:28
Néha egyébként meghökkenve nézem ezt a sok baromságot, amit itt összehordunk. Mikor pl. látok egy öreg nénit, a zörgõ, nyekergõ 50 éves tanyabájkon, ami 10 éve látott kenõanyagot, akkor is fáradtolajat. Szal, lehet, hogy csak el vagyunk kényeztetve és baromira unatkozunk... mindenki felteheti a kérdést: baj, az a pár(száz) gramm???
Inkább tekerjetek többet, erõsebbek lesztek..egy idõ után repülni fog a gép.
De a falubike-os öreganyó nem szórakozásból teker, hanem boltba megy, és minél könnyebb vmi, annál nagyobb élvezet vele tekerni, persze ez csak egy bizonyos szintig igaz, mert egy kolbász hajtákar el tudja venni az ember életkedvét. Ha erõsõdni akarok, akkor nem a gépen nehezítek, lehet nagyobb áttételbe váltani, ha már mindenhol felmegyek nagytányér kónuszon, akkor veszek egy DH gépet és azzal járok edzeni.
Posted 2005. December 08. - 23:26
2: ezt magadra is írhattad volna nem?
3: egy postba nem lehetne?
a 3-as pontot már kb. haromszor írtam neki, dehát a falba probálok répát tömni...
Posted 2005. December 08. - 23:25
Nyiss magadnak egy saját topikot,vagy írjál Zorg-nak,hogy írjon be neked 1M postot....
Üdv:Thy:)
Posted 2005. December 08. - 23:23
1: igen, az igénytelenségnek nincs határa.Néha egyébként meghökkenve nézem ezt a sok baromságot, amit itt összehordunk. Mikor pl. látok egy öreg nénit, a zörgõ, nyekergõ 50 éves tanyabájkon, ami 10 éve látott kenõanyagot, akkor is fáradtolajat. Szal, lehet, hogy csak el vagyunk kényeztetve és baromira unatkozunk... mindenki felteheti a kérdést: baj, az a pár(száz) gramm???
2: ezt magadra is írhattad volna nem?
3: egy postba nem lehetne?
asszem ma csak ennyi.
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. December 08. - 23:21
Posted 2005. December 08. - 23:18
Mert akkor megyek a zállatkertHEZ, meg a cirkuszHOZ, ott mindíg vannak héliumos bácsik. Kérek a belsõmbe egy kicsit...
és a bácsinak valószínûleg autószelepes adaptere is van a palackhoz...
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. December 08. - 23:15
Posted 2005. December 08. - 23:13
ha ilyen sok lenne, tuti mindenki ezen gizdulna rég.. 1 kiló keréken kurv@sok
Posted 2005. December 08. - 23:12
Hidrogénre meg vmi 0,66g jött ki, mivel 0fokon a hidrogén 87,89kg/m^3.
Érdekes. Kiváncsi vagyok a mért értékre.
Posted 2005. December 08. - 22:24
Posted 2005. December 08. - 21:43
na ezt kipróbálom
Posted 2005. December 08. - 21:38
He 0,1785 kg köbméterenként
...
3bar nyomással kerekenként nyerehetsz kb 1kg.
az már jó
edit: hopp már más is.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. December 08. - 21:30
Hát a héliummal semmi gondod nem lenne, lévén nemesgáz... azaz nem éghetõ :-D...A szelepen keresztül meg lehetne belepumpálni egy kis He-t. Meg a gumikat is azzal tölteném tele. Érezhetõ lenne a tömegcsökkenés? Bár abba nem merek belegondolni, mi lenne, ha tüzet kapna a kicsike...
legfeljebb ha Hidrogénnel töltöd, akkor izgulhatnál.
Számolj utána, mennyit nyernél: a hélium sûrûsége hélium 179 g/m3
a levegõ sûrûsége 1258 g/m3
Posted 2005. December 08. - 21:12
kerékbe meg tárcsafék mellett, talán.. talán az idõfutambringások mennek he -s kerékkel
gondold el, hogy mennyi a súlya a levegõnek a vázban
nemtom mennyivel könyebb a he, de mondjuk ha 2szer, akkor se lenne sok értelme
Posted 2005. December 08. - 21:08
megsórollom a héliummal töltött küllõkkel, meg a nyereghez kötött lufikkal.
Ezen már én is törtem a fejem. Mi lenne ha a vázat úgy csinálnák meg a gyártók, hogy tennének rá egy ici-pici szelepet valahova és egy zárt „edényt” alkotnának a csövek. A szelepen keresztül meg lehetne belepumpálni egy kis He-t. Meg a gumikat is azzal tölteném tele. Érezhetõ lenne a tömegcsökkenés? Bár abba nem merek belegondolni, mi lenne, ha tüzet kapna a kicsike.
A fenti pár soromat komolyan gondoltam! Tehát ha nagyon-nagy baromság, akkor csak finoman elküldeni a p…icsába. J
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu